Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
من الانه cod هارو به خاطر کمپین شون بازی میکنم و زیاد درگیر مولتی شون نمیشم، خیلی وقت گیر میشه و دیگه رفقای قدیمی ایم نیستن

اما به این نسخه هایی که بازی کردم هر کدوم در حد ده بیست ساعت یه ناخونکی زدم

اصلا هیچ کاری به بقیه چیزهای مولتی cod ندارم چون همه میدونن

ولی از همین جا به روح پر فحش اون شخصی که پیشنهاد داد اون افکت تصویری کشته شدن توسط دشمن ( مثل تبدیل شدن به توپ دیسکو یا منفجر شدن یا غرق پول شدن ) و اون رد شلیک گلوله رو داد، عرض کنم، عملا دید ادم رو کور میکنه و هر کسی که ازش استفاده میکنه نسبت به دیگران یه اونتاژ عظیمی داره، خیلی مسخره است

از اون سمت هم این حجم عظیم کاراکتر ها و بدتر از اون سایزهای مختلف شون و قابلیت استتار شون خیلی منزجر کننده شده، طرف داشت از اسکین اسکلت T 800 ترمیناتور استفاده میکرد که نسبت به بقیه خیلی کوچکتره و دیده نمیشه

اکتی هم که جدا پول پارو میکنه، من فکر میکردم با قیمت های اسکین لاک پشت های نینجا هیچ کسی نمیخره ولی از این همه استاد اسپلینتر وسط بازی کفم برید :|

به به تفنگ افسانه ای kilo 141 داره برمی گرده یادش بخیر وردانسک چقدر این تفنگ برمی داشتیم هر چند بعید می دونم این تیم بی استعداد فعلی بتونه اون صداگذاری و انیمیشن های سنگین mw دربیاره

دوستان یه جریانی من پیدا کردم خیلی رو مخ رفته خواستم بپرسم بقیه هم همینجوری شدند؟

من اون‌ اول که یه مقدار مولتی زدم خیلی راحت بازی میکردم، یه C9 برمیداشتم راحت K/D بالای یک و نیم یا دو میزدم
اما یهو ( فکر کنم بعد اون مرگ یه سری dns ها بود ) باید برای هر کسی نصف خشاب بزنم! یعنی نفر دوم که میاد سراغم گلوله هام تموم میشه تا بزنمش ولی وقتی کیل کم دشمن رو می بینم، نوشته کلا پنج تا هیت خوردی ! با همین مقدار اگر کسی میفته چرا من باید شصت گلوله بزنم :| مشکل از نت و پکت لاست !؟ من حدس اصلی ایم اینه و بعدیم skill issue :| همیشه توی کیل کم میبینم یارو قرمز شده و با اینکه به نگاه خودم زودتر شلیک کردم ولی یارو منو زده :|

دیگه اینقدر اعصابم خورد شد که رو‌ اوردم به اسنایپ :| :D
اصلا جذاب نیست و خیلی مرده خوریه ولی کار رو درمیاره حال یه سری رو بگیرم >:)

پ.ن : تو کل بازی سه چهار تا مرحله اش خوب بود بقیه رو این کرم غول اسای بیا مخفی کاری قاطیش‌کنیم نابود کرده :|
روح اون cod اصلی سال های 2010 واقعا مرده
بلک اپس یک کجا و شش کجا

دوستان یه جریانی من پیدا کردم خیلی رو مخ رفته خواستم بپرسم بقیه هم همینجوری شدند؟

من اون‌ اول که یه مقدار مولتی زدم خیلی راحت بازی میکردم، یه C9 برمیداشتم راحت K/D بالای یک و نیم یا دو میزدم
اما یهو ( فکر کنم بعد اون مرگ یه سری dns ها بود ) باید برای هر کسی نصف خشاب بزنم! یعنی نفر دوم که میاد سراغم گلوله هام تموم میشه تا بزنمش ولی وقتی کیل کم دشمن رو می بینم، نوشته کلا پنج تا هیت خوردی ! با همین مقدار اگر کسی میفته چرا من باید شصت گلوله بزنم :| مشکل از نت و پکت لاست !؟ من حدس اصلی ایم اینه و بعدیم skill issue :| همیشه توی کیل کم میبینم یارو قرمز شده و با اینکه به نگاه خودم زودتر شلیک کردم ولی یارو منو زده :|

دیگه اینقدر اعصابم خورد شد که رو‌ اوردم به اسنایپ :| :D
اصلا جذاب نیست و خیلی مرده خوریه ولی کار رو درمیاره حال یه سری رو بگیرم >:)

پ.ن : تو کل بازی سه چهار تا مرحله اش خوب بود بقیه رو این کرم غول اسای بیا مخفی کاری قاطیش‌کنیم نابود کرده :|
روح اون cod اصلی سال های 2010 واقعا مرده
بلک اپس یک کجا و شش کجا
مشکل اینترنتیه چون بازی TTK خیلی بالایی داره و یه سری از بلا هایی که سر ما ها میاد اصلا منطقی نیست :دی

مرد مومن من هنوز اسم یه سری COD های قدیمی میاد از مخفی کاری زورکیش میسوزم، روح COD کیلو چنده :)) باز خوبه این جدیدا یه کم آزادی عمل میدن بر خلاف قبلیا که دو سانتیمتر چپ و راستت اشتباه میشد در جا میمردی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or