Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
مدرن وارفر ۴ برای کنسول نسل بعدی ایکس باکس هم (؟) در حال توسعه است و برای کنسولهای نسل هشتمی عرضه نمیشه‌.

اما نکته مهم این شایعه، اگه بازگشت وردانسک موفق نباشه دیگه از وارزون پشتیبانی نمیشه، به عبارتی وارزون به طور کلی تعطیل میشه.
View attachment 369405

حالا یه بحثی وجود داره، یه گروهی معتقد هستند که این وارزون گند زده به وضعیت فعلی، یه عده هم میگن که اتفاقا وارزون هست که باعث افزایش پلیرها شده.
یه عده میگن وارزون باعث شده تمرکز کمتری روی بازی اصلی بشه و چندین استودیو رو درگیر خودش کرده، یه عده هم میگن وارزون باعث درامدزایی بیشتری شده و مود بتل رویال برای افراد بیشتری جذاب‌تر هست.

خلاصه بحث درباره‌اش زیاده. من حقیقتا دوست دارم وارزون شیوه گذشته رو داشته باشه‌. اکتیویژن هم دقیقا میدونه چطوری.

ایونت‌های هفتگی باید برگردند. ایونت‌های مناسبتی باید هر فصل وجود داشته باشند و جایز‌ه‌های رایگان زیادی داشته باشند.
مپ بتل رویال باید هر فصل تغییراتی داخلش انجام بشه‌. مثلا ساختمون ها تغییر کنند، متناسب با تم فصل عوض شه و تم اون فصل رو بگیره، محیطهای جدیدی بهش اضافه بشند.
وارزون روند داستانی سابق خودشو بگیره و کات سین‌های داستانی بازی برگردند.

وارزون به جز پلاندر و بتل رویال و ریسرجنس، مودهای قدیمی دیگه رو باید داشته باشه مثل Clash و Payload

دقیقا از روزی که نسل نهم شروع ، اکتیویژن میگه دیگه از امسال برای نسل هشت cod را نمیدیم اما روز ریلیزش که رسید میگه امسال فرق میکنه و میدیم ! اینقدر عطش پول دارن حتی حاظرن بازی را برای نسل ۸ بدن و برای ۹ ندن و بصورت بکوارد اجرا شه و ارتقا گرافیکی و فیزیک براشون پشیزی ارزش نداره.
من بعد از پرستیژ مستر100 شدنم در بلک اپس ۶ دیگه کلا بازی را دراپ کردم و اصلا حوصله برگشت بهش را هم ندارم حتی یک دقیقه.فکر کردم فقط من اینجور تا اینکه فهمیدم بازی سه چهارم پلیرهای استیمش را هم از دست داده! حتی اپدیت مید سیزن ۲ که باهاش مپ جدید اومد میخوای بازی کنی مثل سابق سه سوت پلیر پیدا نمیکنه توی psn و یکم بایدصبر کنی.
همین مسال باعث شده وارزون را بخوان تعطیل کنن.
این وردانسکشون هم میبینیم.دیگه بیش از ۲ سال هرکس هرکاری میخواسته داخلش کرده اونم بخاطر خونه نشینی کرونا.الان فقط خاطره خوش ازش مونده.ببینم باز میتونه موفق شه.
cod 2025 هم بیشتر اسپین اف هست تا نسخه اصلی.هرچند از خداشونم هست با GTA 6 امسال رقابت نکنن.
مدرن ۴ مگر بخش داستانیش نجاتش بده وگرنه اگر قراره مپ های زباله مدرن ۳ اورجینال را بیارن که فاتحش خوندست.
تکرار مکررات = ۷۰ دلار

دقیقا از روزی که نسل نهم شروع ، اکتیویژن میگه دیگه از امسال برای نسل هشت cod را نمیدیم اما روز ریلیزش که رسید میگه امسال فرق میکنه و میدیم ! اینقدر عطش پول دارن حتی حاظرن بازی را برای نسل ۸ بدن و برای ۹ ندن و بصورت بکوارد اجرا شه و ارتقا گرافیکی و فیزیک براشون پشیزی ارزش نداره.
من بعد از پرستیژ مستر100 شدنم در بلک اپس ۶ دیگه کلا بازی را دراپ کردم و اصلا حوصله برگشت بهش را هم ندارم حتی یک دقیقه.فکر کردم فقط من اینجور تا اینکه فهمیدم بازی سه چهارم پلیرهای استیمش را هم از دست داده! حتی اپدیت مید سیزن ۲ که باهاش مپ جدید اومد میخوای بازی کنی مثل سابق سه سوت پلیر پیدا نمیکنه توی psn و یکم بایدصبر کنی.
همین مسال باعث شده وارزون را بخوان تعطیل کنن.
این وردانسکشون هم میبینیم.دیگه بیش از ۲ سال هرکس هرکاری میخواسته داخلش کرده اونم بخاطر خونه نشینی کرونا.الان فقط خاطره خوش ازش مونده.ببینم باز میتونه موفق شه.
cod 2025 هم بیشتر اسپین اف هست تا نسخه اصلی.هرچند از خداشونم هست با GTA 6 امسال رقابت نکنن.
مدرن ۴ مگر بخش داستانیش نجاتش بده وگرنه اگر قراره مپ های زباله مدرن ۳ اورجینال را بیارن که فاتحش خوندست.
تکرار مکررات = ۷۰ دلار
مهدی منم دقیقا مثل تو هستم
مولتی بازی خیلی زود برام تکراری شد,الانم اگه گانی متا بشه برای لول اپ کردن بازی میکنم
هر از گاهی میرم ریبرث سولو میزنم که اونم با سرورهای خاورمیانه که رسما زنا خونست ادم فقط فشاری میشه
وردانسک هم با این وضع چیترها و پشتیبانی افتضاحشون گمون نکنم بجایی برسه و همونطور که دوستمون گفتن احتمالا بتل رویال رو تعطیل کنن که بنظر من باعث میشه که ریزش پلیرهاش بیشتر شه
همش حسرت اینو میخورم که چرا زمان مدن 19 و وردانسک ما کنسول دارها نه اف او وی درستی داشتیم و نه فریم

• Like
Reactions: ps34
مهدی منم دقیقا مثل تو هستم
مولتی بازی خیلی زود برام تکراری شد,الانم اگه گانی متا بشه برای لول اپ کردن بازی میکنم
هر از گاهی میرم ریبرث سولو میزنم که اونم با سرورهای خاورمیانه که رسما زنا خونست ادم فقط فشاری میشه
وردانسک هم با این وضع چیترها و پشتیبانی افتضاحشون گمون نکنم بجایی برسه و همونطور که دوستمون گفتن احتمالا بتل رویال رو تعطیل کنن که بنظر من باعث میشه که ریزش پلیرهاش بیشتر شه
همش حسرت اینو میخورم که چرا زمان مدن 19 و وردانسک ما کنسول دارها نه اف او وی درستی داشتیم و نه فریم
کامنتت انصافا خیلی سوزناک بود.قلب ادم به درد میاد سال 2019 و 2020 چقدر توی رؤیا بودیم و روزهای طلایی را تجربه کردیم منتهی خبر نداشتیم چی میخوان سرمون بیارن.
پول لعنتی مستشون کرد.نه به چیترها رسیدن نه به چارچوب گیم پلی.همش شد اسکین های دلقک خنک مفتضحانه.نتیجشم دیدن.
حالا مگر هنوز آدم میشن؟ برنامشون اینه هرسال فقط بخش سینگل جدید بسازن و مپ های بخش مولتی و بخش بتل رویال همشون ریمیک و ریمستر بدن بدون نو آوری.
پیش خریدن cod ها دیگه گناه کبیره هست.لعنت بر من اگر دیگه سمت این بازی برم.فقط دیسکش را کرایه کنی سینگلش را بازی کنی بعد بندازیش بره.اصلا اکتیویژن مخاب براش اهمیتی نداره.
انشالله بزودی دو عنوان gta 6 و بتلفیلد جدید میان اکتیویژن را میزارن توی گور جوری که دیگه بلند نشه.

من انقد ناامید شدم از این نسخه اکانتشو گذاشتم برای فروش :دی
باز شاید از بی شوتری و به اجبار برم نسخه mw3 پارسال، اون باز قابل تحمل تر بود باتوجه به اینکه بچه بازی و اسگین دلقک توش کمتره و بازی جدی تره از نظر هسته گیم‌پلی

• Like
Reactions: ps34 and db07
من انقد ناامید شدم از این نسخه اکانتشو گذاشتم برای فروش :دی
باز شاید از بی شوتری و به اجبار برم نسخه mw3 پارسال، اون باز قابل تحمل تر بود باتوجه به اینکه بچه بازی و اسگین دلقک توش کمتره و بازی جدی تره از نظر هسته گیم‌پلی
اونم همینه الان متوجه نیستی :دی
MW3 فقط از دو نظر بهتر بود اونم مپ های کلاسیک و داشتن TTK پایین تر بود وگرنه 99% ایرادات دیگه BO6 رو داره
شوتر بالانس و خوب واسه کنسول میخوای برو رینبو بازی کن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or