آخرین ویرایش:
کامنتت انصافا خیلی سوزناک بود.قلب ادم به درد میاد سال 2019 و 2020 چقدر توی رؤیا بودیم و روزهای طلایی را تجربه کردیم منتهی خبر نداشتیم چی میخوان سرمون بیارن.مهدی منم دقیقا مثل تو هستم
مولتی بازی خیلی زود برام تکراری شد,الانم اگه گانی متا بشه برای لول اپ کردن بازی میکنم
هر از گاهی میرم ریبرث سولو میزنم که اونم با سرورهای خاورمیانه که رسما زنا خونست ادم فقط فشاری میشه
وردانسک هم با این وضع چیترها و پشتیبانی افتضاحشون گمون نکنم بجایی برسه و همونطور که دوستمون گفتن احتمالا بتل رویال رو تعطیل کنن که بنظر من باعث میشه که ریزش پلیرهاش بیشتر شه
همش حسرت اینو میخورم که چرا زمان مدن 19 و وردانسک ما کنسول دارها نه اف او وی درستی داشتیم و نه فریم
اونم همینه الان متوجه نیستیمن انقد ناامید شدم از این نسخه اکانتشو گذاشتم برای فروش
باز شاید از بی شوتری و به اجبار برم نسخه mw3 پارسال، اون باز قابل تحمل تر بود باتوجه به اینکه بچه بازی و اسگین دلقک توش کمتره و بازی جدی تره از نظر هسته گیمپلی
ببین رینبو هم دارم سالیان سالهاونم همینه الان متوجه نیستی
MW3 فقط از دو نظر بهتر بود اونم مپ های کلاسیک و داشتن TTK پایین تر بود وگرنه 99% ایرادات دیگه BO6 رو داره
شوتر بالانس و خوب واسه کنسول میخوای برو رینبو بازی کن![]()
من با این وصل میشم.لعنت به اونی که سیستم این cod رومرکزی کرد و معلوم نیست تهش میخواست به کجا برسه
دوستان یه چند تا DNS بدید من حداقل بتونم داخل منو برم یا مولتی بزنم تروفی هاش رو بگیرم
رادار و الکترو الانه انگار جواب نمیده کلاود فلر و گوگل هم همینطور
متاسفانه کلا با این dns که اصلا برای من به نت هم وصل نمیشه چه برسه به codمن با این وصل میشم.
۱۷۸.۲۲.۱۲۲.۱۰۰
۱۸۵.۵۱.۲۰۰.۲
۲ روزی هست کلا وضع dns ریخته به هم.
تست کردم الانسلام دوستان کسی با پلی ۵ وصل میشه من هر dns میزنم نمیره تو