EHSAN1379U2
کاربر سایت
در واقع با این روش میتونین در بازی به دوستاتون پول بدید به این صورت که شما تو حساب پول میزارید و دوستتون میره برمیدارهبا توربین روشن می شن ! و تا جایی کار می کنن !
خوب,وقتی به منطقه 5 می رسیم در بانک رو با نارنجک می ترکونیم بعد دو تا زنگوله (چیه؟)هستش وقتی به زنگوله طرف راست (حالا هر ویوی باشید !)پول میریزید به مقداری که در راند اول می خواید خرید کنید بزارید توش .
بعد بازی رو با مردن(نه با لیو لابی کردن )تموم می کنید .
بعد هر موقع خواستین میاین بر میدارین !
اگه تو افلاین تو بانک بزارین واسه افلاین .
اگه در انلاین باشید هم وقتی دارید با دوستاتون بازی می کنید می تونین بر دارین !!!!!!!!یا تو ویو اول !
برین حال کنین !یه دو تا پستم بدین تاپیک بیاد جلو!
دقیقا چند تا تیر زدی تا ترکید دود شد رفت هواJET GUN رو ساختم بعدش خواستم الکترو زامبی رو بکشم بعدش دیدم که خراب شد (یه 2 پانیه استفاده کردم)
می خواستن مارو نه ساعت اینور اون ور ببرن لعن... ها بعدشم هیچی
بخچال تو منطقه سوم یه خونه هست که برا بازی شدن درش باید 750تا بدیدوستان لطفا این جوری که شما راهنمایی میکنید هیچ کی نمیفهمه خداییش!
میگین تو یخچاله میتونی تفنگ ذخیره کنی بعد اینکه یخچال کجاست و ایکه چه طور میشه ذخیره کرد رو اصلا نمیگین!
یا تو بانک پول میشه ذخیره کرد خوب بانک کجاست چه جوری میشه ذخیره کرد تو راند بعدی چه جوری میشه ازش استفاده کرد یا ...!
کلا خسته نباشید با این راهنمایی هاتون!
یخچال در ایستگاه سوم(fram) است که بعد از خریدن در اول یک در بیشتر نمی ماند که بتون خرید و ان یک خانه در سمت راست است ان را مه بخرید در طبقه اول یخچالی است که تفنگ مورد نظر را در ان می گذاریم در همان دست یا دست های بهدی تفنگ مورد نظر را از ان برمیداریم(فقط ratgun را نمیشود در یخچال گذاشت و اگر تک نفره اید تفنگتان برای تک نفره است و نمی توانید ان را با چند نفره بازی کردن بردارید و اگر چند نفره باشید به همین صورتدوستان لطفا این جوری که شما راهنمایی میکنید هیچ کی نمیفهمه خداییش!
میگین تو یخچاله میتونی تفنگ ذخیره کنی بعد اینکه یخچال کجاست و ایکه چه طور میشه ذخیره کرد رو اصلا نمیگین!
یا تو بانک پول میشه ذخیره کرد خوب بانک کجاست چه جوری میشه ذخیره کرد تو راند بعدی چه جوری میشه ازش استفاده کرد یا ...!
کلا خسته نباشید با این راهنمایی هاتون!
درسته فقط اگه بخواهین از بین راه ها پیاده برین بین استگاه اول یا دوم و ایستگاه اخر یک میانبر است دقیق نمیدونم ولی هستبا سلام به دوستان.یه چیز یاد گرفتم صلاح دونستم بگم البته شاید بیشترتون بدونید.
اینکه وقتی برق رو فعال میکنید(همون telleport خودمون) یه سری چاغ ها روشن میشن که نور سبز دارند. اگر این حیوونایی که میپرن رو سرتون(مثل گاو میمونن:d) رو به طرف او چراغ ببرید میرن تو زمین یه چاله درست میکنن و اگر بپرین تو چاله از یه جای دیگه(یا یکی از اون منطقه ها مثلا town یا بین راه)سر در میارین و این کار رو میتونید لول 1 انجام دهید.وقتی توربینو میسازید در رو باز کنید و برید به طرف اون چراغ که خاموشه(دقیقا اون چراغ پشت اتوبوسه) بزارید و اون چراغ روشن میشه بعد یه زرره از اون منطقه دور شید تا اون حیوونا بپرن روتون بعد به سمت چراغ برید و وقتی چاله ساخت بپرید توش و به این گونه لول1 از سرزمینای دیگه با صرف کمترین زمان (دیگه منتظر اون اتوبوس مسخره نباشید) عبور کنید.
آره ولی خیال کنم اگر DLC pass را بگیری بهت بدهاین مرحله ی nuketown رو باید خرید؟
من تا 20 رفتمgrief کی بازی میکنه!
خیلی باحاله یکی بیاد با هم یه دست بزنیم ببینیم بالاخره میشه به ویو 25 رسید یا نه من که حداکثر تا 15 پیش رفتم تو 15 خیلی سخت شد!
برای شما ها سرور grief پیدا می کنه من هر چی سعی می کنم پیدا نمی کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من تا 20 رفتم
grief چیه؟:dبرای شما ها سرور grief پیدا می کنه من هر چی سعی می کنم پیدا نمی کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای ما سرور کوفت پیدا نمیکنه!برای شما ها سرور grief پیدا می کنه من هر چی سعی می کنم پیدا نمی کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک نوع مود بازی هست که دو تا گروه هر کدوم 4 نفر میشن و زامبی رو پیش میرن هر گروهی بیشتر زامبی بکشه میبره!grief چیه؟:d