Call of Duty - Black Ops 2 | PS3

دوستان چرا خودتون رو اذیت میکنید کافیه برید تاریخ Add شدن عنوان های قبلی COD رو به Store چک کنید میبینید که چیزی حدود 5-9 ماه بعد از عرضه ی بازی به صورت Digitalـی عرضه شده !
BO2 هم به احتمال 99% از این قاعده جدا نیست ! بهتر به فکر خرید فیزیکی باشید !

یکی از بچه ها می گفت بازی اومده قیمت 300 دادن! کسی خبری داره؟;)

ديگه 300 خيلي زور داره ! الان كه دلار اومده پايين ! بازي هاي قبلي رو هم حتي 250 ديگه بيشتر نميشد !
چه ادم هاي بووووووقي پيدا ميشن به خدا )x

ديگه 300 خيلي زور داره ! الان كه دلار اومده پايين ! بازي هاي قبلي رو هم حتي 250 ديگه بيشتر نميشد !
چه ادم هاي بووووووقي پيدا ميشن به خدا )x

مهدي وقتي كه بازيهاي اريج 60 تومن بودن شماره يك بازي رو 100 تومن بعضيا خريدن خب معلومه كه منو تو هم باشيم 300 ميفروشيم اون بعضيا هم ميخرن ديگه8-|

مهدي وقتي كه بازيهاي اريج 60 تومن بودن شماره يك بازي رو 100 تومن بعضيا خريدن خب معلومه كه منو تو هم باشيم 300 ميفروشيم اون بعضيا هم ميخرن ديگه8-|

مصطفي اون بازي ايي كه تو مي گي بعضي ها خريدن بله من هم خريدم 100 تومن ! اون موقع هم بازي اك حدود 80-90 بود ! ولي بتل 3 به خاطر جرياناتي كه داشت مجبور بود ادم گرونتر بخره ! اون موقع هم حواسمون به ديجيتالي خريدن نبود !

فعلا" كه اكتي بازي رو روي استور نداد و ما هم به كل بيخيالش شديم 8-|
تازه بازي با سرور خوب رو هم لگ ميزديم چه برسه به اين كه اصلا" سرور نداره :|

مصطفي اون بازي ايي كه تو مي گي بعضي ها خريدن بله من هم خريدم 100 تومن ! اون موقع هم بازي اك حدود 80-90 بود ! ولي بتل 3 به خاطر جرياناتي كه داشت مجبور بود ادم گرونتر بخره ! اون موقع هم حواسمون به ديجيتالي خريدن نبود !

فعلا" كه اكتي بازي رو روي استور نداد و ما هم به كل بيخيالش شديم 8-|
تازه بازي با سرور خوب رو هم لگ ميزديم چه برسه به اين كه اصلا" سرور نداره :|
بابا اين ايرانيا هاست ميشن لگ نداري

ببینید ما اوریج بازا چه بدبختیم!داریم در مورد دلار و قیمت بازی صحبت می کنیم اونوقت اون xshit دارا دارن میگن من بازی رو تموم کردم.یکی میگه شاهکاره.یکی میگه گرافیکش بده و...چه راحتن این xshit داره:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or