Call of Duty - Black Ops 2 | PS3

اينطور كه بوش مياد مثل اينكه بازي روي استور مياد اما مي گن روي استور US توي قسمت DAY 1 DIGITAL مياد و در مورد مناطق ديگه چيزي نشنيدم !
حالا ما برداشتيم مدال رو لا اكانت US خريديم اكانت انگليس رو گذاشتيم براي BO2 خدا كنه دستمون توي پوست گردو نمونه :d:|

این یکی شماره یکی از بهترین بازیهایه سری میشه و صدرصد ارزش پولی رو که پاش میدید داره . dave cook از نویسندگان اصلی سایت ویجی247 خودشو پاره کرد اینقدر از بازی تعریف کرده بود .

بازی یجورایی سندباکس مانند شده و مد زامبی هم انگاری open world هست یعنی محیط ها خیلی بزرگتر شده .

این یکی شماره یکی از بهترین بازیهایه سری میشه و صدرصد ارزش پولی رو که پاش میدید داره . dave cook از نویسندگان اصلی سایت ویجی247 خودشو پاره کرد اینقدر از بازی تعریف کرده بود .

بازی یجورایی سندباکس مانند شده و مد زامبی هم انگاری open world هست یعنی محیط ها خیلی بزرگتر شده .

اتفاقا" امروز ميخواستم بيام گير بدم كه چرا با اين كه كل ملت CoD بازي مي كنند و اين بازي هم هايپ داره و ...
اما اين همه ترد اش سوت و كوره :|

بازي به نظرم خيلي خوب دربياد حداقل از اين لحاظ كه انواع روبات ها و وسايل عجيب الخلقه رو توش خواهيم ديد :d
به نظر من مولتي بازي هم يه جورايي بين CoD و بتل در مياد :d ( اقا خواهشا" نزن دليل دارم واسه حرف ام:|:d )

اگر دقت كنيد كيل استريك ها و ... بازي يه جورايي ميشه هلي كوپتر و تانك و IFV يعني يه جورايي بوي بتل رو هم ميده ! البته خوب توي CoD هاي قبلي هم اين مدل وسايل بود اما كنترل شون باز به اين گستردگي نبود ! ( مثلا" توي خود BO1 ميدش هلي كوپتر رو خلباني كرد اما اينجا خيلي گسترده تر شده )

مولتي بازي هم فقط زامبي مد و خود مولتي ايش نيست ! CO-OP هاي جالبي هم داره مثل همون مدي كه توي E3 نشونش دادن و حالا اسمش رو يادم نمياد :| يا اينكه شنيدم ميشه كمپين رو 4 نفره رفت !
اين خيلي خوب و عاليه به خصوص با حجم عظيمي از بازيكن هايي كه BO2 و CoD داره

فقط اميدوارم بازي رو هر چه زودتر روي استور بذارند :|
اگر قرار باشه روي استور US فقط بذارن خودم رومي كشم چون 60 دلار استور US رو دادم پاي MoH و 50 پوند گذاشتيم واسه BO2

^
چطوری دلت اومد اخه پای مدال 60 دلار بی زبون پول بدی ؟!؟؟ حداقل میگذاشتی assassins creed 3 رو میخریدی. تو همین الانم باید خودکشی کنی دیر هم شده :d

همش تقصير رفيق نا باب ه :|:d

يه سري اطلاعات خيلي كم از بازي
[TABLE="class: gameDetailsThreeTbl"]
[TR]
[TD]Players:
1 - 2 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Network Players:
2 - 16 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Network play:
Network features [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: threeDee"] 3D Compatible Game
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] HD resolution:
1080i, 1080p, 720p [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Sound:
Dolby 5.1 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

اقا فقط بياد روي استور :(:|
هر كي خبرش رو به انضمام مدرك مستند و محكم اورد كه روي استور UK مياد يه جايزه پيش من داره :d

من که تنها بازی ای که خواهم خرید همین black ops 2 هستش ....:d
تریلر ها که عالی بودن و اون تفاوتش با سری MW رو حفظ کرده تا حدودی ....چون من اصلا با MW نتونستم حال کنم بر عکس BLACK OPS 1 که ترکوندیم از بس بازی کردیم ...
فقط کاشکی این کیل استریک DOGS رو بازم داشته باشه ....لامصبو هر وقت میگرفتی میزدی کُرک همه میریخت .:d

كجايند BO2 بازان :d

اين هموني نيست كه داخل WaW هم بود يه سري سگ رو مي گفتي بيان ميرفتن ميريختن دنبال ملت ؟:d

تو WaW هم بوده؟تو بلک اپس که وقتی 11 نفر رو میکشی بهت میده ...بعدش این یارو گوینده میگفت داگز اینکامینگ:d ....یعنی من خراب این کلمه ام دیگه ....:d

اره باو اصل ايده اش از توي MW1 اومد بعد توي WaW شد سگ هايي كه مي افتادن دنبالت دست كم اش اين بوده كه جاي حريف رو لو ميدادن :d

راستي دوستان مارو ادد كنيد چون اين CoD از لحاظ سروري كه صفر كه هيچ منفي هم نيست پس بايد با بچه هاي خودمون بازي كنيم داشتن چندتا رفيق كال باز توي فرند ليست واجبه :d

اره باو اصل ايده اش از توي MW1 اومد بعد توي WaW شد سگ هايي كه مي افتادن دنبالت دست كم اش اين بوده كه جاي حريف رو لو ميدادن :d

راستي دوستان مارو ادد كنيد چون اين CoD از لحاظ سروري كه صفر كه هيچ منفي هم نيست پس بايد با بچه هاي خودمون بازي كنيم داشتن چندتا رفيق كال باز توي فرند ليست واجبه :d

این قدر فرانسوی جماعت با پینگ برابر ما، تو آنلاین این بازی ریخته که مثله بلبل، فرانسوی (همچنین ایتالیایی) حرف بزنی!:| نگران بازیکن نباش..
من آرزو به دل موندم یکی انگلیسی حرف بزنه!:(

این قدر فرانسوی جماعت با پینگ برابر ما، تو آنلاین این بازی ریخته که مثله بلبل، فرانسوی (همچنین ایتالیایی) حرف بزنی!:| نگران بازیکن نباش..
من آرزو به دل موندم یکی انگلیسی حرف بزنه!:(
من cod باز نيستم ولي ميدونم ايرانيا همش با هم بازي ميكنن چون يكي از خودشون هاست ميشه پينگشون با هاش پره
بيشتر افراد به خاطر قسمت زامبي ميگيرنش

من cod باز نيستم ولي ميدونم ايرانيا همش با هم بازي ميكنن چون يكي از خودشون هاست ميشه پينگشون با هاش پره
بيشتر افراد به خاطر قسمت زامبي ميگيرنش
ایرانی زیاد هست،اگر به یکی شون جوین بشی،دست کم تو چند دست بازی کردن،40-50 نفر ایرانی رو می بینی!:d
قسمت زامبیش که محشره..

nero 7 تعداد network player رو اشتب نزدی ؟ 18 نفره هستا نه 16 نفره .

چندتا عکس از مپ های مولتی :

23028072871894017824.jpg

33901588354518902141.png

93954745712490547419.jpg

58379602746725886891.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or