Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
من تا حالا كلا call of duty بازي نكردم . ميشه در مورد سبك بازي يه توضيح متخصر بدين و اينكه اين نسخه جديد با قبلي ها چه فرقي داره و براي شروع ميتونم همينو تهيه كنم؟
داداش این نسخه کلا داستانش جداست . میتونی تهیه کنی و با خیال راحت بازی کنی . ولی برای اینکه کلا با کالاف اشنا بشی سری MW و World at war رو بازی کن :d

مولتی پلیر مد Infected داره!!:-o این مد لعنتی نقطه ضعفه منه!:|:((بعد از 5 سال خاطرات قدیمی زنده شد!:(

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kill & Run!:d

مد Infected::(

این Emblem بوفالوی سفید رنگ روی اسلحه، قابل تغییر و شخصی سازیه.

با Drone پلیر شکار می کنیم!

اوخ اوخ ! اعصاب نداره پلیر من!:d

من تا حالا كلا call of duty بازي نكردم . ميشه در مورد سبك بازي يه توضيح متخصر بدين و اينكه اين نسخه جديد با قبلي ها چه فرقي داره و براي شروع ميتونم همينو تهيه كنم؟
Shooter خالصه.... نشونه بگیر هرچی اومد بکش... این میشه بخشه single لول .
برای بخشه انلاین هم ( چون اصله بازی هست ) توصیه میکنم پلاس رو بگیری و انلاین رو امتحان کنی . اگر تا حالا طرفه انلاین cod نرفتی 100% بهت فاز میده .
موفق باشید.

مولتی پلیر مد Infected داره!!:-o این مد لعنتی نقطه ضعفه منه!:|:((بعد از 5 سال خاطرات قدیمی زنده شد!:(

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kill & Run!:d

مد Infected::(

این Emblem بوفالوی سفید رنگ روی اسلحه، قابل تغییر و شخصی سازیه.

با Drone پلیر شکار می کنیم!

اوخ اوخ ! اعصاب نداره پلیر من!:d

تا دیشب نمرت به بازی 3-4 بود الان یهو معجزه شد تغیر مسیر دادی ؟ =;

Nope!
فقط یه آشنای قدیمی رو پیدا کردم و می خوام یخورده باهاش گپ بزنم!:d Any Problem؟

نه هيچ مشكلي نيست فقط تغير جهت ١٨٠ درجه اي حرفت برام جالبه . ديشب منتظر بودي unity بياد با لگد ديسك بازيو پرت كني بيرون الان عاشق مد هاي بازي شدي

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

نه هيچ مشكلي نيست فقط تغير جهت ١٨٠ درجه اي حرفت برام جالبه . ديشب منتظر بودي unity بياد با لگد ديسك بازيو پرت كني بيرون الان عاشق مد هاي بازي شدي

من عاشق "مد های بازی" نشدم، مد Infected رو تازه دیدم که اگر با کار گروهی همراه بشه،فان ترین چیزی هست که در مولتی یه بازی اتفاق می افته.آخرین تجربه ی من بر می گشت به MW3 و در مپ "باراکا" که معرکه میشد از شدت استرس و هیجان!:d نزدیک به 150 ساعت فقط این مد رو بازی کرده بودم.

من عاشق "مد های بازی" نشدم، مد Infected رو تازه دیدم که اگر با کار گروهی همراه بشه،فان ترین چیزی هست که در مولتی یه بازی اتفاق می افته.آخرین تجربه ی من بر می گشت به MW3 و در مپ "باراکا" که معرکه میشد از شدت استرس و هیجان!:d نزدیک به 150 ساعت فقط این مد رو بازی کرده بودم.

خداروشكر شما هم نظرت در مورد بازي بهتر شد در هر صورت :d اگر نخواستي ردش كني بزودي مسابقه ميزاريم شركت كن

ملتو گیر آوردن بعضیا
چندین و چند خط قصه حسین کرد که "بازی فلان و بیساره، من از قدیم الیام با بازیم و چم و خمه ژانر دستمه."
بعد خبر ندران infected از MW3 پای ثابته سریه، حالا چجوری شد پنج سال پیش!dunno:-??

ملتو گیر آوردن بعضیا
چندین و چند خط قصه حسین کرد که "بازی فلان و بیساره، من از قدیم الیام با بازیم و چم و خمه ژانر دستمه."
بعد خبر ندران infected از MW3 پای ثابته سریه، حالا چجوری شد پنج سال پیش!dunno:-??

این بعضیا که احیاناً من نیستم؟:-"
بعد از MW3 ، سری COD رو رها کردم به کل.
خوب دوستان دیگه هم شبهات و سوالاتشون رو مطرح کنند تا در دادگاه فرضی پاسخگو باشم!:|:d آف تاپیک رو ادامه ندید لطفاً.

خوب دوستان دیگه هم شبهات و سوالاتشون رو مطرح کنند تا در دادگاه فرضی پاسخگو باشم!:|:d

شما اجازه سكوت داري . هر حرفي بزني تو دادگاه بر عليهت استفاده ميشه . اگر توانايي مالي نداشته باشيد از طرف دادگاه براتون وكيل انتخاب ميشه . :d

شما اجازه سكوت داري . هر حرفي بزني تو دادگاه بر عليهت استفاده ميشه . اگر توانايي مالي نداشته باشيد از طرف دادگاه براتون وكيل انتخاب ميشه . :d

تموم شد ؟!:-/
منظورم شخص شما نبود کلی گفتم

خوب دوستان دیگه هم شبهات و سوالاتشون رو مطرح کنند تا در دادگاه فرضی پاسخگو باشم!:|:d آف تاپیک رو ادامه ندید لطفاً.

منم متوجه نشدم منظورش تو بودی؟:-b اها الان عینک زدم ولی بازم متوجه نشدم

- - -ویرایش - - -

تو ps3 کسی بازی نکرده؟ از گرافیکش تو ps3 بگید
cod ghost که اومد از روی سیاست نسخه ps3 رو با کرافیک cod 1 زد خخ

- - -ویرایش - - -

بازی در نیومده dlc دادن بیرون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or