Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
اگه من اکانت رجین 2 بسازم میزاره شب بازی کنم؟
نسخه فیزیکی اگه داشته باشین فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی اگه دیجیتال گرفتیدحتما باید از اکانت ریجن 2 خرید کرده باشید که بزاره بازی کنید
اینقدر صبر کردید 12 ساعت دیگه هم صبر کنید:d

من الان 1 ساعت استريم يكي رو ديدم بازي ديوانه وار سريعه !! لعنتي به صدم ثانيه بستگي داره ، نكشي ميميري !
يارو هم خيلي بامزه بود ، كامنتا از خودش بامزه تر :d
روز تعطيل مارو تورو خدا ، بقيه بازي ميكنن ما نگاه ميكنيم !

ما نفهمیدیم چ خبره! یکی تو یه پست میگه اه اه پییف پییف بعد 3تا پست پایین تر میگه بره اومدنش بی قرار م!

بعضی از وسایل نقلیشه دقیقا همونی هست ک تو سری فیلم های sTarWars هست :|

پ ن: تا نشه 90 تومن همون کانتر رو میزنم

نظرات یک گیمـر که نسخه PS4 بازی را تجربـه کرده ، در مورد کمپینش گفته که تنها ایرادش کوتاه بودنش هست .

:d Honestly, I facking love it
The campaign had a great story , great cinamatics , great everything
My only gripe is that I wish it was longer because it was a very fun play through
Not a lot of people care about campaign so let’s go to the multiplayer side
If you liked create a class in bo2 , you’re gonna like it in this game
Very similar when it comes to class making
Ranking up isn’t too bad either
It’s not as slow as ghosts was , I found myself at level 22 in about two hours of playing
Graphics are great on ps4
The game is super clean and its a huge jump in my opinion
The guns look great and so does the characters in the pre game lobby
چند نفر دیگه هم گفتن از هر نظر نسبت به Call of Duty: Ghosts پیشرفت داشته و بهتره .

آخرین ویرایش:
Im Back People !:d

امتیازات نهایی من:
داستان:5/10
گیم پلی:6/10
گرافیک:7.5/10
موسیقی و صداگذاری:7.5/10
مولتی پلیر:4.5/10
از نظر سینگل، بی ارزش ترین بازی نسل 8 تا این لحظه و از نظر مولتی پلیر، تکراری ترین و کلیشه ای ترین مولتی نسل جاری لقب می گیره از این جانب.به محض اومدن AC:Unity ، با یک لگد دیسک این بازی رو از کنسولم دورش می کنم!:|:d

Im Back People !:d

امتیازات نهایی من:
داستان:5/10
گیم پلی:6/10
گرافیک:7.5/10
موسیقی و صداگذاری:7.5/10
مولتی پلیر:4.5/10
از نظر سینگل، بی ارزش ترین بازی نسل 8 تا این لحظه و از نظر مولتی پلیر، تکراری ترین و کلیشه ای ترین مولتی نسل جاری لقب می گیره از این جانب.به محض اومدن AC:Unity ، با یک لگد دیسک این بازی رو از کنسولم دورش می کنم!:|:d

داداش گلم درسته نمره هات افتضاح اند ولی جوری تو که گفتی انگار بازی پلی 2 بازی کردیی.....
این بازی سلیقه اییییییییییییییییییییی .. امکان داره تو صفر بهش بدی ولی طرف دیگه 10 بده کلا نظراتتون فرق میکنه ...

اقا چطور واسه ما 16 ساعت دیگه واسه بعضی دیگه 8 ساعت دیگه؟؟

واسه ماها چیزی به عنوان dlc نداد دانلود کنیم فقط خوده بازی بود و اپدیتش ..؟؟؟ در صورتی که نسخه مال منم day zero هست>

دوستان عزیز من زدم که اول بخش مولتی پلیر رو دانلود کنه...حالا می خوام بدونم این ۷ گیگ برای بخش مولتی کافیه یا بقیشم باید دانلود کرد؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or