Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
دوستان 2 تا سوال دارم
1- من این بازیو فردا دیجیتالی میگیرم به نظرتون میتونم وارد بازی بشم ؟ اجازه ورود به دیجیتالی ها رو میده یا خیر؟
2- من تا 3 روز به هیچ اینترنتی دسترسی ندارم آیا بازی که برای دیجیتالی ها فعال بشه برای اینکه بتونم بازیو استارت کنم باید به اینترنت وصل باشم یا سر ساعتی که فعال بشه میتونم بدون دسترسی به اینترنت وارد بازی بشم ؟

ممنون میشم کمک کنید
فك كنم به تايم مورد نظر بايد برسي تا وارد بازي بشه
بله خيالت راحت

دوستان 2 تا سوال دارم
1- من این بازیو فردا دیجیتالی میگیرم به نظرتون میتونم وارد بازی بشم ؟ اجازه ورود به دیجیتالی ها رو میده یا خیر؟
2- من تا 3 روز به هیچ اینترنتی دسترسی ندارم آیا بازی که برای دیجیتالی ها فعال بشه برای اینکه بتونم بازیو استارت کنم باید به اینترنت وصل باشم یا سر ساعتی که فعال بشه میتونم بدون دسترسی به اینترنت وارد بازی بشم ؟

ممنون میشم کمک کنید
1 نمیتونی وارده بازی بشی تا پس فردا صبح ساعت 11
2اگه نداری چطوری میخوایی دانلود کنی پس بازی رو ؟

;)
نه میدم بیرون برام میریزه رو هاردم ;)

- - -ویرایش - - -

دوستانی که مثل من دنبال countdown هستن
توی لینک زیر زده
Call of Duty®: Advanced Warfare

22 ساعت و 20 دقیقه دیگه

دوست عزیز سلام

شما که میخواهید بازی رو دیجیتالی بگیرید حتی اگه دیتا هم بخواهید بیرون براتون بریزن

بازم باید کنسولتون به اینترنت متصل باشه

واگرنه اصلا نه میتونید بازی رو هاردتون بریزید نه بازی کنید چون حتی وقتی بازی رو هم بریزید رو هاردتون که بدون اینترنت هم نمیشه

آخرش باید برید و restor license کنید که باز هم اینترنت میخواد

پس یه چوری یه اینترنت جور کنید

مگر اینکه همونجا که بازی رو براتون میریزن تمام این کارایی که گفتم رو براتون انجام بدن

واگرنه حتما اینترنت میخواین

اینو میگم چونکه خودم هم همینجوری بازی میگیرم

موفق باشید

آخرین ویرایش:
دوست عزیز سلام

شما که میخواهید بازی رو دیجیتالی بگیرید حتی اگه دیتا هم بخواهید بیرون براتون بریزن

بازم باید کنسولتون به اینترنت متصل باشه

واگرنه اصلا نه میتونید بازی رو هاردتون بریزید نه بازی کنید چون حتی وقتی بازی رو هم بریزید رو هاردتون که بدون اینترنت هم نمیشه

آخرش باید برید و restor license کنید که باز هم اینترنت میخواد

پس یه چوری یه اینترنت جور کنید

مگر اینکه همونجا که بازی رو براتون میریزن تمام این کارایی که گفتم رو براتون انجام بدن

واگرنه حتما اینترنت میخواین

اینو میگم چونکه خودم هم همینجوری بازی میگیرم

موفق باشید
بله عزیز همه این کارا رو انجام میده برام . کلا بازیو بدون اینترنت نمیتونه بریزه روی دستگاه ;) مرسی بازم که گفتین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or