Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
EXO Suit در دنیای واقعی:
همون طور که می بینیم طبق گفته سازنده ها تکنولوژی ها واقعیت دارن و در آینده ای نه چندان دور تجاری سازی خواهند شد.
مهندس و محقق این پروژه هم یک ایرانی هست.

دوست عزیز میشه بگی از کجا خریدی؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

بازی رو من از استور گرفتم 89 دلار 99 دلار 83 دلاری نداریم یکیم 59 دلاری داریم حلا نمیدونم دوستمون از کچا گرفته اما واسه کسایی که پیش خرید نکردن پیشنهاد میکنم صبر کنن اکتیویژن کلا خراب کرده فقط دنباله پوله اون از دستنیش بود اینم از کال آف 5 ساعتیش

از همین الان به بازی نا امیدم ،اصلا دل خوش نداشته باشین به بازی :d .کالافم کالافای قدیم!

این یه چیز مسخره در حد همون bo2 هست.واقعا متاسفم این بازیو به کجا کشیدن :(

همین الان یکی داره بخشه مولتی بازی رو توی ps live بازی میکنه ... ببینید تا قطع نکردن stream طرف رو . اکثریت killstream و سلاحها رو امتحان کرده همینطوری داره مپها اینا رو میره. باید دید چه طوری میشه. من که چیزه جدید قابل توجهی ندیدم ولی فان به نظر میرسه.

از همین الان به بازی نا امیدم ،اصلا دل خوش نداشته باشین به بازی :d .کالافم کالافای قدیم!

این یه چیز مسخره در حد همون bo2 هست.واقعا متاسفم این بازیو به کجا کشیدن :(

bo2 بد بود؟؟؟؟
همین بسه که معلوم شه چقدر از این فرانچایز بدت میاد!
bo2 بهترین کال آو بین 3 تا کال آو اخیر (گوست,مدرن3 و خود بلک 2) بود طوری که الان سروراش از سرورای گوست پر تره!

bo2 بد بود؟؟؟؟
همین بسه که معلوم شه چقدر از این فرانچایز بدت میاد!
bo2 بهترین کال آو بین 3 تا کال آو اخیر (گوست,مدرن3 و خود بلک 2) بود طوری که الان سروراش از سرورای گوست پر تره!

با شما موافقم...من مطمئنم این نسخه حرفی برا گفتن داره
------------------------------------------------------------------------
کی شایعه کرده قسمت داستانی 5 ساعته؟
یادمه یجا گفته بودن قسمت داستانیش از گوست هم بیشتر شده...خب منطقی هم هست چون گیمرباید با کاراکتر های جدید ارتباط برقرار کنه که پس فردا نسخه 2 اومد فروشش بره بالا
اکتی این قدر هم که فک میکنید نادان نیست!

من با پیشرفته شدن بازی موافق نیستم ک اونم برمیگرده ب سلیقه ی شخصیم...

اما جدا از بحث زمانی اتفاق افتادن داستان بازی ... بخش سینگل عظمتی هست برا خودش ... من مطمئنم بازی نمرات خوبی خواهد گرفت ... حداقل نمرات راضی کننده.

ب بازی امیدوارم ... گرچه اولاش ک بازی معرفی شده بود امیدوار نبودم

xzsbs0jjz5elqvfh80f5.jpg

خیلی جالبه Troy Baker داره در COD جدید نقش بازی میکنه یا بهتره بگیم انجام وظیفه میکنه ! من امروز توئیتر بلزینسکی رو که نگاه مینداختم متوجه این قضیه شدم !
جدیدترین تریلر بازی رو اگر تماشا کرده باشید، یه نقل قولی با چنین مضمونی مینویسه:
"فراتر از مرز بین بازی ها و فیلم.."
از قضا بلزینسکی تریلر رو تماشا کرده بوده و انگاری خیلی عصبانی شده بوده از این بابت، برای همین زود در توئیتر خودش واکنش نشون میده:
"تموم کنید این مزخرفات رو.." خلاصه اینکه بازی ها نباید شبیه به فیلم ها باشند..
از اکتیویژن گلایه کرده و از اینجور حرف ها..:d
===========
من شخصا خودم به طور کُلی با حرف هاش مشکلی ندارم، ولی باید بیشتر شفاف سازی میکرد قضیه را ! به نظر من یک بازی 100% باید از لحاظ Storytelling سینمایی باشه ! در بقیه موارد نبود، نبود ! مشکلی در ساختار بازی ایجاد نمی کنه ولی اینکه بخوایم باز هم از همون استانداردهای قدیمی در داستان سرایی هامون استفاده کنیم و این صنعت رو پیش ببریم، فکر نکنم !
احیانا جناب بلزینسکی بازی جدید کوجیما رو برانداز نکرده ! داستان سرایی این عنوان کلا تو یه سیاره دیگه سیر میکنه ! البته من که فکر میکنم منظور کلّی ـش چنین حرف هایی نبوده ! الان خیلی از بازی ها هستند که داستان سرایی هاشون سینماتیک ـه ! چمیدونم The Order و کوانتوم بریک و نسخه جدید آنچارتد و چند عنوان دیگه که الان حضور ذهن ندارم !

منم با دوستان هم نظرم منم اصلا از مدرن شدن سری cod راضی نیستم
اصلا از علم و دنیای مدرن و سلاح پیشرفته و ربات و... نفرت دارم:d
من دوست دارم نسل جدید اکتیویژن یه سری به جنگ های فتح برلین بزنه :x:x
یادش بخیر (EA اون دوران غوغا بود)=p~
Medal_of_Honor_-_Allied_Assault_Coverart.png

آخرین ویرایش:
منم با دوستان هم نظرم منم اصلا از مدرن شدن سری cod راضی نیستم
اصلا از علم و دنیای مدرن و سلاح پیشرفته و ربات و... نفرت دارم:d
من دوست دارم نسل جدید اکتیویژن یه سری به جنگ های فتح برلین بزنه :x:x
یادش بخیر (EA اون دوران غوغا بود)=p~
یادش بخیر بازی بود برای خودش هم این هم یادمه روزه لانچ 360 که خریدم فک کنم اولین بازی که روش بازی کردم Call Of Duty II بود که هم خودش هم انلاین معرکه بود ... بد نیست یه بار هم شده یه سری دوباره به WWII بزنن D: خیلی حال میداد مرحله Normady ایش D: لول...

همچین مدرن نشد . امروز stream اش رو دیدم به نظر چندتا اضافات جدید فرقه زیادی با ghost اینا نداشت ... :(

خیلی جالبه Troy Baker داره در COD جدید نقش بازی میکنه یا بهتره بگیم انجام وظیفه میکنه ! من امروز توئیتر بلزینسکی رو که نگاه مینداختم متوجه این قضیه شدم !
جدیدترین تریلر بازی رو اگر تماشا کرده باشید، یه نقل قولی با چنین مضمونی مینویسه:
"فراتر از مرز بین بازی ها و فیلم.."
از قضا بلزینسکی تریلر رو تماشا کرده بوده و انگاری خیلی عصبانی شده بوده از این بابت، برای همین زود در توئیتر خودش واکنش نشون میده:
"تموم کنید این مزخرفات رو.." خلاصه اینکه بازی ها نباید شبیه به فیلم ها باشند..
از اکتیویژن گلایه کرده و از اینجور حرف ها..:d
===========
من شخصا خودم به طور کُلی با حرف هاش مشکلی ندارم، ولی باید بیشتر شفاف سازی میکرد قضیه را ! به نظر من یک بازی 100% باید از لحاظ Storytelling سینمایی باشه ! در بقیه موارد نبود، نبود ! مشکلی در ساختار بازی ایجاد نمی کنه ولی اینکه بخوایم باز هم از همون استانداردهای قدیمی در داستان سرایی هامون استفاده کنیم و این صنعت رو پیش ببریم، فکر نکنم !
احیانا جناب بلزینسکی بازی جدید کوجیما رو برانداز نکرده ! داستان سرایی این عنوان کلا تو یه سیاره دیگه سیر میکنه ! البته من که فکر میکنم منظور کلّی ـش چنین حرف هایی نبوده ! الان خیلی از بازی ها هستند که داستان سرایی هاشون سینماتیک ـه ! چمیدونم The Order و کوانتوم بریک و نسخه جدید آنچارتد و چند عنوان دیگه که الان حضور ذهن ندارم !
منم نمیدونم منظورش چیه .
شاید منظورش اینکه از طریقه اینکه 2 تا ادم معروف توی بازی میفرستن تبلیغ برای فروشش نکنن .... اینطوری باعث میشه حتی به این منظور اینکه کیفیت بازی در چه حده باشه یه سری برن بازی رو بخرن .البته به نظرم کامنت و re-action تاثیری نداره . این دوتام توش نبود COD فروشش رو خیلی راحت میکنه. خیلی از دارندگان کنسول رو همینجا میشناسم کنسول رو به خاطره fifa- cod میخرن مگرنه اصلا طرفه tlou هم نمیره ( واقعا میشناسم این تیپ ) ... با این حال به نظره من COD بازی هست که شامل حاله gamer ها نمیشه. خیلی از مردم که احله بازی هم نیستن میرن سراغش...حالا این عصابانی شه یا کاره act غلط باشه یا نه ..

منم نمیدونم منظورش چیه .
شاید منظورش اینکه از طریقه اینکه 2 تا ادم معروف توی بازی میفرستن تبلیغ برای فروشش نکنن .... اینطوری باعث میشه حتی به این منظور اینکه کیفیت بازی در چه حده باشه یه سری برن بازی رو بخرن .البته به نظرم کامنت و re-action تاثیری نداره . این دوتام توش نبود COD فروشش رو خیلی راحت میکنه. خیلی از دارندگان کنسول رو همینجا میشناسم کنسول رو به خاطره fifa- cod میخرن مگرنه اصلا طرفه tlou هم نمیره ( واقعا میشناسم این تیپ ) ... با این حال به نظره من COD بازی هست که شامل حاله gamer ها نمیشه. خیلی از مردم که احله بازی هم نیستن میرن سراغش...حالا این عصابانی شه یا کاره act غلط باشه یا نه ..
نه اصلا به این خاطر نبوده !
منظور اینه که وقتی تریلر رو تماشا کرده، یه قسمت یه نقلی قولی داخل تریلر نوشته میشه که: "فراتر از مرز بین بازی ها و فیلم ها..." کلا واکنشش به همین خاطر بوده ! بخاطر سلبریتی ها و این موارد نبوده !
اینکه منم گفتم شفاف سازی نکرده به این خاطر بوده که دقیقا نگفته منظورش چیه، چون خیلی از بازی های زیبا و خوش ساخت داستان سرایی هاشون با یه فیلم برابری میکنه و این چیز بدی نیست بنظرم !

سلام به همه
دوستان عزیز من نسخه قبلی این بازی روی ps3 بازی کردم از لحاظ گرافیکی افتضاح بود
تو این نسخه شنیدم گرافیک بازی دگرگون کردند و از بتل هم قشنگ تر شده درسته؟

نه اصلا به این خاطر نبوده !
منظور اینه که وقتی تریلر رو تماشا کرده، یه قسمت یه نقلی قولی داخل تریلر نوشته میشه که: "فراتر از مرز بین بازی ها و فیلم ها..." کلا واکنشش به همین خاطر بوده ! بخاطر سلبریتی ها و این موارد نبوده !
اینکه منم گفتم شفاف سازی نکرده به این خاطر بوده که دقیقا نگفته منظورش چیه، چون خیلی از بازی های زیبا و خوش ساخت داستان سرایی هاشون با یه فیلم برابری میکنه و این چیز بدی نیست بنظرم !
به نظره منم چیزه بدی نیست
به نظرم این باعث میشه بازیا فراتر از یک بازی باشن و مثل یک اثره هنری باشن ... همونطور که خودت گفتی کلی عناوین خارق العاده توی این سبک داریم . حالا همین به این سمت پیش نمیرن ولی خب ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or