Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
اسامی مود های بازی هم برای بخش مولتی پلیر منتشر شده:

Hardcore TDM, Hardcore Kill Confirmed, Hardcore Domination ، Hardcore Search و Destroy

اسامی نقشه های بازی هم منتشر شده و نکتش اینه که همشون از اول در دسترس هستن و هیچ احتیاجی به دانلود ندارن:

Ascend
Bio Lab
Comeback
Defender
Detroit
Greenband
Horizon
Instinct
Recovery
Retreat
Riot
Solar
Terrace

CoD: Advanced Warfare Singleplayer Campaign Can Be Beaten In Just "Five Hours", Full Maps List Leaked

نوشته single player بازی 5 ساعته تمومه :(

انصافا یه مودی که توی multi این ghost خیلی حال داد همین infected بود D: خیلی دلم تنگ شده دوباره برم پای infected ~_~

دوتا سؤال

Advanced Warfare مثل Ghost مودی مثل بخش Extinction داره؟ یا یه همچین چیزی مثل این مود؟

بعد بازی روی 60 فریم اجرا میشه دیگه ...نه؟؟
راجع به رزولوشن چی؟ چیزی اعلام شده؟

از وقتی که کالاف بش جنگ های فوق پیشرفته اضاف شد ازش بدم اومد:-&...... کالاف امسال هم حرفی واسه گفتن نداره و کپی از بازیه titanfalle.......من که نمیگیرمش میمونم تا GTA V بیاد:x

از وقتی که کالاف بش جنگ های فوق پیشرفته اضاف شد ازش بدم اومد:-&...... کالاف امسال هم حرفی واسه گفتن نداره و کپی از بازیه titanfalle.......من که نمیگیرمش میمونم تا GTA V بیاد:x
منم با این روند موافق نیستم ... یعنی با جنگهای پیشرفته ...

اما کالاف امسال فروش خوبی میکنه ... ب این دلیل ها

اولین کالاف واقعی نسل جدید
تغییر در گیم پلی
تبلیغات بسیار زیاد اکتیویژن
و کلا تغییر اتمسفر بخش مولتی

اما جدا از همه ی اینا ... و مغایر بودن بازی با سلیقه ی اکثر ماها :

بازی بخش سینگل بسیار اکشن و پر جزئیاتی داره ... درسته کوتاه هست ... اما تمرکز ویژه ای روش گذاشته شده ... ب ویژه صحنه های سینماتیک ک یکی از یکی زیباتر هستن ...

من ب شخصه بازی رو میگیرم ... چون ارزشش رو داره ب نظرم ...

خداییش اکتیویژن هم COD بد ب خوردمون نداده ... روند نزولی داشته سری کال آف دیوتی ... اما چیز بد ک بگیم آشغال بود هیچوقت نبوده ...
هم سینگل هم مولتی سرگرم کننده بوده ...

بازی بیشتر شبیه black ops 2 شده ! Zombie mode داره

زامبی نداره!!
یه چیزی مث survival مدرن 3 داره که توی یکی از مپ ها(Riot) یه راند bonus داره که زامبی داره

- - -ویرایش - - -

این 3 سال در دست ساخت بوده دادا چجوری از تایتن کپی رفته؟

من فقط میدونم کالاف با اون همه پیشینه خوب بی راهه رفته 2 3 ساله و بازیشم کلا سینمایی شده تا نو آوری بیاره ...امیدوارم این سری خوب باشه و این نو آوریاش بسازه به بازی باز ها...اما چیزی که مشخصه بازی با این سابقه و طرفدار زیاد جذابیتی نداره که کمتر از 9 روز به انتشار جهانیش مانده و 7 روز دیگه اینا تهران پیدا میشه تاپیکش سوتو کوره ...من که خودم میترسن بخرمش بازی کنم بیشتر فکر رفته رو FARCRY4 چون طبیعیتره و طبیعت داره ...یکم حس میکنم بیشتر بچه های اینجا شک دارن اول بخرنش و فک کنم اسسین فارکرای 4 و جی تی ای خریدشو تو الویت اول نسبت به این بازی قرار بدن من خودم بازیش میکنم اما آنچنان هیجانی که باید باشه گویا نه من دارم نه دیگران...اگه واقعن هیجان باشه تاپیک به این وضع عجیبه....

زامبی نداره!!
یه چیزی مث survival مدرن 3 داره که توی یکی از مپ ها(Riot) یه راند bonus داره که زامبی داره

- - -ویرایش - - -

این 3 سال در دست ساخت بوده دادا چجوری از تایتن کپی رفته؟

داره ، قبلا گفتن اینها از اصلا کپی نرفتن ولی اگر کپی باشه از هیلو کپی کردن چون قبلا همچین چیزی توی هیلو بوده
اینجا اطلاعات کامل راجب بخش مولتی پلیر داده
Advanced Warfare Multiplayer | Charlie INTEL
خیلی ها کال اف دیوتی گوست رو بخاطر clan wars بازی میکرد این هم داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or