Call of Duty :Activision جدید قبل از E3 رونمایی می‌شود

RattleSnake

کاربر سایت
09682876642071915095.jpg

شرکت Activision تایید کرد Call of Duty جدید یعنی Modern Warfare 4 در سال 2013 عرضه خواهد شد، و ممکن است برای کنسول‌های نسل بعد نیز عرضه شود.

Dan Amrich مدیر community شرکت Activision با آیدی یوتوب One Of Swords درباره بازی Modern Warfare 4 این گونه به سوالات پاسخ داد.

Dan Amrich :"
اطلاعات جدید از نسخه جدید Call Of Duty در ماه می منتشر خواهد شد. الان زمان گفتن این جزئیات نیست، باید منتظر اخبار جدید از بازی قبل از E3 و در همایش E3 نیز باشید. اطلاعات جدید از بازی در آینده یعنی به زودی منتشر خواهد شد، ولی حالا اطلاعاتی جدید از Call of Duty را نمی‌توان بیان کرد، چون تا قبل از E3 چیزی بیان نخواهد شد. اگر ممکن است کمی صبور باشید، چون به نظر من اطلاعات جدید را بزودی خواهید دید."

این طور که مشخص است، Activision عادت خود را مبنی بر معرفی سری Call of Duty قبل از نمایشگاه E3 را ترک نکرده است، زیرا در این چند سال اخیر از عناوین Call of Duty در اواخر آپریل تا اواسط ماه می قبل از E3 رونمایی می‌شد.
امیدواریم اطلاعات جدید از Modern Warfare 4 را در ماه می مشاهده کنیم.

منبع:
1
2

با اینکه بعضی از دوستان از میلک شدن COD ناراضی هستن ، نمیدونم واسه چی، وقتی خبر از یه Modern Warfare جدید میشه ، از خوشحالی قند تو دلم آب میشه!!:d البته بگم که بین Call Of Duty های اخیر، این موضوع، فقط در مورد MW ها صادقه!:d(حتی اگه در حد دو تا شاهکار MW1 و MW2 نباشه)

البته از یه چیزی بد جوری می ترسم ! اونم اینه که MW 4 هم مثل BO 2 بره تو فاز چند سال آینده و جنگ افزار های مربوط به آینده و ..... :( من به هیچ وجه با موضوع جنگ های آینده در بازیها مخالف نیستم ولی من MW رو به خاطر Real بودن و به تصویر کشیدن جنگ های معاصر دوست دارم!!!!

آخرین ویرایش:
این جدیدی که میگی یعنی چی یعنی همون مراحل رو بگیری دورش رو تغییر بدی دوباره همون هوش مصنوعی بد و گرافیک بد رو بدی تحویل ملت
خدایی BF رو ببین فرق نسخه 1 و 2 و 3 کلی هست 4 که دیگه بهتر هم شده

نمی دونم چرا هرچی بازی هست میخوان قبل از E3 رونمایی کنن!!
این از Thief,Batman,بازی جدید bethesda و حالا هم این!!!
چون E3 2013 میخواد خفن ترین E3 تاریخ بشه؟! :-/ :دی
تازه 90 % E3 امسال قراره مربوط به نسل بعد باشه :| :دی
البته از یه چیزی بد جوری می ترسم ! اونم اینه که MW 4 هم مثل BO 2 بره تو فاز چند سال آینده و بعضی جنگ افزار های تخیلی و ..... :(
فک نکنم تو MW 4 برن سمت آینده :دی

ولی به نظرم این دستور که یه تیریپ CoD رو ببرن آینده ببینن چی میشه یه دستوری بوده که از بالا (اَکتی جان) بشون دادن :-?

فک نکنم تو MW 4 برن سمت آینده :دی

ولی به نظرم این دستور که یه تیریپ CoD رو ببرن آینده ببینن چی میشه یه دستوری بوده که از بالا (اَکتی جان) بشون دادن :-?

امیدوارم همینی که میگی اتفاق بیفته !!! یعنی نره به آینده !:d

البته یه نگرانی دیگه هم هست !:d در جریان ساخت MW 1 و MW 2 کله گنده های اینفینیتی وارد (Jason West و Vince Zampella ) بالا سر تیم سازنده بودن! در جریان MW 3 اگرچه اون دوتا دیگه نبودن ولی یه مخی مثل Robert Bowling سرپرستی تیم رو بر عهده داشت !

الان هیچ کدوم از این سه تا نیستن !:( خدا خودش به خیر بگذرونه! البته با این وجود، من هنوز به خوب از آب دراومدن MW4 ،امیدوارم!:d

آخرین ویرایش:
امیدوارم همینی که میگی اتفاق بیفته !!! یعنی نره به آینده !:d

البته یه نگرانی دیگه هم هست !:d در جریان ساخت MW 1 و MW 2 کله گنده های اینفینیتی وارد (Jason West و Wince Zampella ) بالا سر تیم سازنده بودن! در جریان MW 3 اگرچه اون دوتا دیگه نبودن ولی یه مخی مثل Robert Bowling سرپرستی تیم رو بر عهده داشت !

الان هیچ کدوم از این سه تا نیستن !:( خدا خودش به خیر بگذرونه! البته با این وجود، من هنوز به خوب از آب دراومدن MW4 ،امیدوارم!:d
نکته اینجاست که طبق اون شایعه ای که بود اصلاً قرار نبوده IW بسازه!!!! قرار بوده Neversoft بازی رو بسازه :shocked:
استودیو خوبیه بد نیست ولی آخه این ها تو این نسل فقط گیتار هیرو درست میکردن چه ربطی به MW دارن آخه!؟!؟!؟!؟؟!؟ ~x(~x(

امیدوارم این خبر Neversoft و این حرف ها در حد همون شایعه بمونه

امیدوارم اکیتویژن مثل آدم روی بازی سرمایه گذاری کنه و با تغییر انجین و نسل بتونن دوباره یه شاهکار بسازن (که بعید میدونم). من احتمال میدم Sledgehammer Games اینو میسازه چون خود اکتیویژن اعلام کرده بود این استودیو رو برای سری CoD زده. فقط امیدوارم بتونن این سری رو با MW4 نجات بدن وگرنه توی این نسل نمیتونه با این مسخره بازی ها (که مثلا درسته گرافیک خیلی تغییر نکرده ولی نورپردازیش کلا عوض شده و حالا سایه هم تشکیل میشه توی بازی) ادامه بده.

چون E3 2013 میخواد خفن ترین E3 تاریخ بشه؟! :-/ :دی
تازه 90 % E3 امسال قراره مربوط به نسل بعد باشه :| :دی

هر سال در مورد E3 همین حرفا رو میزنیم و هرسال هم ناامید میشیم!!!:|:d
خب همین نسل بعد بازی نمیخواد که واسش معرفی بشه؟؟همین Thief و BF4 و Witcher 3 و احتمالا بازی بتسدا که همشون واسه نسل بعد میان!!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or