Call of Duty :Activision جدید قبل از E3 رونمایی می‌شود

RattleSnake

کاربر سایت
09682876642071915095.jpg

شرکت Activision تایید کرد Call of Duty جدید یعنی Modern Warfare 4 در سال 2013 عرضه خواهد شد، و ممکن است برای کنسول‌های نسل بعد نیز عرضه شود.

Dan Amrich مدیر community شرکت Activision با آیدی یوتوب One Of Swords درباره بازی Modern Warfare 4 این گونه به سوالات پاسخ داد.

Dan Amrich :"
اطلاعات جدید از نسخه جدید Call Of Duty در ماه می منتشر خواهد شد. الان زمان گفتن این جزئیات نیست، باید منتظر اخبار جدید از بازی قبل از E3 و در همایش E3 نیز باشید. اطلاعات جدید از بازی در آینده یعنی به زودی منتشر خواهد شد، ولی حالا اطلاعاتی جدید از Call of Duty را نمی‌توان بیان کرد، چون تا قبل از E3 چیزی بیان نخواهد شد. اگر ممکن است کمی صبور باشید، چون به نظر من اطلاعات جدید را بزودی خواهید دید."

این طور که مشخص است، Activision عادت خود را مبنی بر معرفی سری Call of Duty قبل از نمایشگاه E3 را ترک نکرده است، زیرا در این چند سال اخیر از عناوین Call of Duty در اواخر آپریل تا اواسط ماه می قبل از E3 رونمایی می‌شد.
امیدواریم اطلاعات جدید از Modern Warfare 4 را در ماه می مشاهده کنیم.

منبع:
1
2

تا وقتی سری cod یه WWII دیگه نده بیرون همین سیره نزولی با عنوانایی خیلی متوسط مثله BLACK OPS 2 ادامه داره چون دست زیاد شده و ایده کم تو این سبک
کجای BOII متوسط بود؟؟
از نظر هیترا متوسط هست:دی

کلا چون CoD داره هرسال یک گیم پلی تکراری میده اگه بهترین داستان و زیبا ترین مراحل رو هم برای بازی طراحی کنه شما بازم میگید متوسط

فعلا همینو بدونید یک بازی متوسط هیچ وقت توی Best Shooter توی مراسم VGA نامزد نمیشه.
دیگه روی حرف منتقدا که دیگه نمیتونید حرف بزنید!! میتونید؟؟:|

---------- نوشته در 04:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:32 PM ارسال شده بود ----------

MW رو که گند زدن بهش
MW3 که واسه خنده خوب بود
اصلا جالب نبود

ولی بنظر من سری BO هم از نظر داستان هم از نظر گیم پلی بهتره
مثلا همین BOII خداییش داستانش خیلی خوب بود و یک تغیری که توی بازی ایجاد کرده بودن این بود که برای هر مرحله یک انتخاب داشتی که پایان بازی رو تغیر میداد و همین باعث میشد بازی رو 4-5 بار رد کنی بدون اینکه خسته کننده بشه

من که عاشق BOII هستم ولی اصلا MW3 قبول ندارم
البته MW4 ممکنه تغیرات زیادی بکنه چون استدیو سازنده فرق کرده شاید یک چیز خوب در بیاد!! خدا کنه:دی

کجای BOII متوسط بود؟؟
از نظر هیترا متوسط هست:دی

کلا چون CoD داره هرسال یک گیم پلی تکراری میده اگه بهترین داستان و زیبا ترین مراحل رو هم برای بازی طراحی کنه شما بازم میگید متوسط

فعلا همینو بدونید یک بازی متوسط هیچ وقت توی Best Shooter توی مراسم VGA نامزد نمیشه.
دیگه روی حرف منتقدا که دیگه نمیتونید حرف بزنید!! میتونید؟؟:|

---------- نوشته در 04:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:32 PM ارسال شده بود ----------

MW رو که گند زدن بهش
MW3 که واسه خنده خوب بود
اصلا جالب نبود

ولی بنظر من سری BO هم از نظر داستان هم از نظر گیم پلی بهتره
مثلا همین BOII خداییش داستانش خیلی خوب بود و یک تغیری که توی بازی ایجاد کرده بودن این بود که برای هر مرحله یک انتخاب داشتی که پایان بازی رو تغیر میداد و همین باعث میشد بازی رو 4-5 بار رد کنی بدون اینکه خسته کننده بشه

من که عاشق BOII هستم ولی اصلا MW3 قبول ندارم
البته MW4 ممکنه تغیرات زیادی بکنه چون استدیو سازنده فرق کرده شاید یک چیز خوب در بیاد!! خدا کنه:دی

پیرو صبحتات، بگم که MW از نظر گیم پلی برای من تا قبل BO II واقعا جذابترین سری بود ... ( از نظر گیم پلی ) اما داستانش هم از قبل میتونستی حدس بزنی چی میشد ... الان نمی دونم توی MW4 دنبال کی می خوایم بریم ولی
شایعاتی راجب Ghost و ... شده که امیدوارم حاکی از یه داستان منسجم و قوی باشه، بهرحال با حرفات موافقم و من پس از پایان 1 بار BO II بلافاصله دوباره رفتم و با انتخاب های دیگه...

اما جدی این دفعه اگر روی گرافیک کار نکنند واقعا زده میشم از بازی ...

این بازی که 100% تو کنفرانس 21 می ماکرو معرفی میشه

MS هم اگه بیاد یه مرام احمقانه برای خودش بزاره و یه پول گنده بده به Acti و بازی رو 3 ماه انحصاری زمانی کنه .به فروش ابتدایی طوفانی با این عنوان خواهد داشت.

این ویدیو رو حتما ببنید.

Modern Warfare 2 Multiplayer

بهترین شوتر تاریخ.چه در بخش سینگل و چه در بخش مولتی پلیر.موزیکش هم که کار استاد زیمر هست.

اگر این Cod بود،پس این آت و آشغالای بعدی چیه؟
چه خاطره ها که با COD MW1 ,COD MW2 نداشتیم ! یادش بخیر یکسال تمام تیمی آنلاین مسابقه دادیم...ولی بعدی های COD کامل گند زدن.:|

چه خاطره ها که با COD MW1 ,COD MW2 نداشتیم ! یادش بخیر یکسال تمام تیمی آنلاین مسابقه دادیم...ولی بعدی های COD کامل گند زدن.:|

mw2 حتی برای مولتیشم سناریو داشت.حتی برای مولتیشم کارگردانی داشت.یادمه وقتی بازی خیلی حساس میشد یه موسیقی التهاب آور میومد زیر بازی و حس هیجان بازی رو 100برابر میکرد.حس شوتینگش در تاریخ شوتر بینظیر بود..وقتی ksرو میگرفتی و یه نشان زرد رنگ بالای صفحه به سرعت ظاهر میشد حس بینظیری منتقل میشد.برای تمام عناصر بازی برنامه داشتن و میدونستن حتی چه نوع رنگی باید توی بازی استفاده بشه تا گیمر رو جذب کنه.این راهی که اون دو نابغه داشتن میرفتن با جداییشون از اکتی به ترکستان رفت.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or