Call of Duty 2014 را Sledgehammer می سازد

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
کاربر سایت
03730379022627029559.jpg

ناشر متمول صنعت بازی های رایانه ای امروز رسما اعلام کرد وظیفه ی ساخت نسخه ی 2014 سری محبوب Call of Duty را بر عهده ی استودیوی Sledgehammer گذاشته است.
CEO شرکت Activision Blizzard آقای Kotick امروز رسما اعلام کرد Sledgehammer در حال کار بر روی بهترین Call of Duty ساخته شده تا به امروز است و در سال 2014 این سری را با این استودیو تجربه خواهید کرد.

بنابر این خبر Sledgehammer که پیش از این در ساخت Modern Warfare 3 نیز مشارکت داشت از این پس به عنوان سومین استودیوی سازنده ی سری CoD به ترکیب Infinity Ward و Treyarch اضافه خواهد شد و ساخت بازی از این پس سه سال یک بار به هر یک از این استودیو ها خواهد رسید. Activison علت این امر را تلاش برای بهبود کیفیت عناوین این سری و در اختیار گذاشتن وقت بیشتر برای هر یک از استودیوها در جهت به پیش بردن این سری و ایجاد نوآوری و ویژگی های جدید در آن عنوان کرده است.

بنابر شایعات موجود Call of Duty امسال دنباله ای بر سری محبوب Modern Warfare خواهد بود.

منبع

میخوای بحث قدیمی اینکه اگه آشغال باشه نمیفروشه رو وسط بکشی؟ :biggrin1: :-/

نه موضوع این نیست !ولی بازی هیچ مشکلی نداشت نه از نظر من نه از نظر همون 20 میلیونی که بازی راخریدن :)) حالا ااین که متا چند شد رو حساب اون می شه اشغال بحثش جداسست :-/
بازی Ghosts فوق العاده بود ... بسیار متنوع و اصلا خسته کننده نبود ... گرافیکشم که عالی بود و با پچ آخری که عالی تر شد ( موهای تن رایلی). داستانش که حرف نداشت و پایانش بینظیر و سینماتیک بود . گیر الکی ندین ...
امیر کاری به داستان ندارم چن کاملا مشخص بود چی بود ول یدرباره گرافیک همین بگم 90درصد کسانی که می گن اشغال هست رو کنسول بازیشش کردن بعد تو میگی پچ و این جور حرف ها :))

پارسال هم قرار بود MW4 ـو Sleadge hammer بسازه و رسما داشت قطعی میشد که اگه یادتون باشه عکسایی هم ازش اومد بیرون! یک دفعه اینفینیتی وارد سر و کلش پیدا شد و Ghosts !!! اینم احتمال داره چند وقت دیگه TrayArch بیاد و عنوان بعدیش رو معرفی کنه!
Trayarch بسازه خوبه! چون عنوان بدی تا حالا ندیدم از این استدیو! BOI و BOII هر دوتاشون خیلی خوب بودن مخصوصا از نظر داستانی!
گرچه اینم دوست دارم که یک استدیوی جدید نسخه جدید رو بسازه تا حداقل بتونیم امیدوار باشیم سری یک رنگ و بوی جدید بگیره (اگه اکتیویژن بزاره :|)

بازی Ghosts فوق العاده بود ... بسیار متنوع و اصلا خسته کننده نبود ... گرافیکشم که عالی بود و با پچ آخری که عالی تر شد ( موهای تن رایلی). داستانش که حرف نداشت و پایانش بینظیر و سینماتیک بود . گیر الکی ندین ...
با اینکه سری CoD ـو خیلی دوست دارم ولی از نظر گرافیکی این نسخه اصلا در حد بازی هایی که همزمان باهاش منتشر شد از جمله Battlefield 4 نبود! به هیچ وجه نمیتونست نزدیکش بشه!
ولی از نظر گیم پلی و داستان هنوز دوسش دارم و بنظرم بهترین شوتر نظامی همیشه مال CoD بوده حتی با وجود تکراری بودن!

نه موضوع این نیست !ولی بازی هیچ مشکلی نداشت نه از نظر من نه از نظر همون 20 میلیونی که بازی راخریدن :)) حالا ااین که متا چند شد رو حساب اون می شه اشغال بحثش جداسست :-/
حله آقا بازی فوق العاده است وهیچ ایرادی هم نداره. مبارک همون 20 میلیون و شما. من یه نفر اصلا حوصله بخث با CoD فن جماعت رو ندارم :دی

حله آقا بازی فوق العاده است وهیچ ایرادی هم نداره. مبارک همون 20 میلیون و شما. من یه نفر اصلا حوصله بخث با CoD فن جماعت رو ندارم :دی

ای بابا د اشتباه کردی دیگه من اصلا فن کالاف نیستم شدیدا هم فن بتلفیلد هستم ولی این کالاف اخری خوب هست دیگه

هر چی که سبکش به mw نردیک بازشه و پشت بازی IW باشه من برای مالتی میخرم بازی میکنم با لذت کامل..!!!!تازه چند وقت دیگه میرم تو فروم ACTi پست میزارم که هر 6 ماه یه بار یه COD بدن بیرون دیگه DLC نزنن بهتره مستقیم برن سره یه بازی جدید:d

وقتی infinity از هم پاشید فاتحه این سری خونده شد الانم bf تو مولتی خیلی سرتر از cod هست هرچند بخش تک نفره cod دیگه مثل قبل نیست و همین نقطه قوتش هم نابود کردن
titanfall فاتحه cod و bf رو میخونه فقط 1 ماه دیگه صبر کنید

Acti خیلی وقته فاتحش خوندست ...:)
به نظرم این نسل اگه IP جدید بخوایم فقط باید منتظر UBI باشیم چون نه ACTI نه EA هیچ میلی به IP جدید ندارن انگار :(

کار خوبی کردن که 3 تا استودیو گذاشتن که 3 سال هرکدوم وقت داشته باشن حدودا ولی از یه طرف دیگه نمیشه به هر 3 تاش COD گفت! فقط از اسمش دارن سو استفاده میکنن, یعنی همین SG که داره بازی رو میسازه میتونست یه IP کاملا جدید باشه اما اسم COD رو میذارن اولش میشه که راحتتر بفروشه. به جز IW بقیشون دیگه COD نیستن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or