C&C جدید برای PC,باز شدن استودیوی جدید از EA

Behrooz

کاربر سایت
newcc.jpg

با یه آپدیت سریع و جدید وبسایت,EA گزارش ساخت یه Command & Conquer جدید و همچنین باز شدن و تاسیس استودیوی کاملا جدید بنام Victory Games را آشکار کرد.

بر طبق گزارش EA RockPaperShotgun سایت CnCStage را امروز آپدیت کرد اما در عین حال الان کل سایت از دسترس خارج شده است.
آپدیت از دسترس رفته گزارش تایید شدن و باز شدن استودیوی کاملا جدید از EA بنام Victory Games که در لس آنجلس.تگزاس و شانگهای مستقر و ساخته شده است و بخش استراتژی EA را تشکیل میدهد.
رئیس استودیو Jon Van Caneghem ظاهرا گفته است که یه تیم جدید بر روی ساخت و تولید یه AAA Command & Conquer برای PC تمرکز کرده است.
همچنین گفته است که Command & Conquer جدید از فرمول ساخت جدید و تکنولوژی جدید و همچنین امکانات جدید بهره می برد.
در کمال تعجب اشاره ای به نسخه ی کنسولی بازی نشده است.
vg247
http://www.vg247.com/2011/02/22/report-new-command-conquer-revealed-ea-open-new-studio/

آخرین ویرایش:
چيز جديدي نيست كه خبري از كنسولش نيست !!
استراتژيك روي كنسول معني نداره اصلا !!!!!

فقط خدا كنه يه چيزي بسازن فراي red alert 3 و c&c4
خيلي افتضاح بودن اينا =((
هرچي kane's wrath شاخ بود !!! خدا كنه در همون حدود در بياد :x چون قطعا بهتر از اون نميشه

بايد منتظر موند بببينيم اين استديو چطور ميتونه خودش رو نشون بده.البته براي شروع توقع خاصي ازش نيست
در کمال تعجب اشاره ای به نسخه ی کنسولی بازی نشده است.
نمرديم و يك خبر رو خونيدم كه توش بنويسه هنوز از نسخه كنسولي خبري نيست:d

من با RED ALERT 3 یه سال زندگی کردم. امیدوارم ادامه همین بازی باشه. البته قبلا گفته بودن که مجددا EALA داره رو بازی کار میکنه چی شد حالا؟!

من با RED ALERT 3 یه سال زندگی کردم. امیدوارم ادامه همین بازی باشه. البته قبلا گفته بودن که مجددا EALA داره رو بازی کار میکنه چی شد حالا؟!
چه طوری یه سال باهاش زندگی کردی من که همون اول 3 طلاقش کردم!!!
کلا از زمانی که WESWOOD جمع شد دیگه بازی استراتؤی جالب از EA ندیدم
اون از قسمت سوم و چهارم C&C
اون هم از RA3

کلا ای کاش جنرال میساختن من که هنوز هم دارمش کلا نمیشه ازش دل کند.

چه طوری یه سال باهاش زندگی کردی من که همون اول 3 طلاقش کردم!!!
کلا از زمانی که WESWOOD جمع شد دیگه بازی استراتؤی جالب از EA ندیدم
اون از قسمت سوم و چهارم C&C
اون هم از RA3

کلا ای کاش جنرال میساختن من که هنوز هم دارمش کلا نمیشه ازش دل کند.
من حتی ra3 رو بیشتر از2 starcraft دوست دارم و فکر میکنم تو خیلی از زمینه ها بهتر از starcraft بوده .بعد شما چطوری ra3 رو با c&c4 مقایسه میکنی درحالی که زمین تا اسمون این دوتا با هم فرق دارن؟!
واقعا با كدوم قسمت رد الرت 3 زندگي كردي شما؟ :d
skirmish و انلاین.
یونیتهای منحصر به فرد و به شدت بالانس، هوش مصنوعی خیلی خوب، گرافیک عالی و افکتهای منحصر به فرد(تو این یکی starcraft2 باید بیوفته جلو ra3 و بوق بزنه!) گیم پلی اعتیاد اور و کاملا مناسب و یه دوجین ویژگی عالی دیگه.... اگه یه کم باهاش ور میرفتی میدیدی که ra3 یه بازی با ویژگیهای کاملا منحصر به فرده و ریزه کاریهایی داره که تو بازیهایی مثل starcraft2 تو خوابم نمیتونی ببینیش!

من حتی ra3 رو بیشتر از2 starcraft دوست دارم و فکر میکنم تو خیلی از زمینه ها بهتر از starcraft بوده .بعد شما چطوری ra3 رو با c&c4 مقایسه میکنی درحالی که زمین تا اسمون این دوتا با هم فرق دارن؟!
دوست عزیز من مقایسه نکردم منظورم اینه که هر دوشون ضعیف هستن:d

skirmish و انلاین.
یونیتهای منحصر به فرد و به شدت بالانس، هوش مصنوعی خیلی خوب، گرافیک عالی و افکتهای منحصر به فرد(تو این یکی starcraft2 باید بیوفته جلو ra3 و بوق بزنه!) گیم پلی اعتیاد اور و کاملا مناسب و یه دوجین ویژگی عالی دیگه.... اگه یه کم باهاش ور میرفتی میدیدی که ra3 یه بازی با ویژگیهای کاملا منحصر به فرده و ریزه کاریهایی داره که تو بازیهایی مثل starcraft2 تو خوابم نمیتونی ببینیش!
لول!
شما مولتی استار بازی کردی؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or