C&C جدید برای PC,باز شدن استودیوی جدید از EA

Behrooz

کاربر سایت
newcc.jpg

با یه آپدیت سریع و جدید وبسایت,EA گزارش ساخت یه Command & Conquer جدید و همچنین باز شدن و تاسیس استودیوی کاملا جدید بنام Victory Games را آشکار کرد.

بر طبق گزارش EA RockPaperShotgun سایت CnCStage را امروز آپدیت کرد اما در عین حال الان کل سایت از دسترس خارج شده است.
آپدیت از دسترس رفته گزارش تایید شدن و باز شدن استودیوی کاملا جدید از EA بنام Victory Games که در لس آنجلس.تگزاس و شانگهای مستقر و ساخته شده است و بخش استراتژی EA را تشکیل میدهد.
رئیس استودیو Jon Van Caneghem ظاهرا گفته است که یه تیم جدید بر روی ساخت و تولید یه AAA Command & Conquer برای PC تمرکز کرده است.
همچنین گفته است که Command & Conquer جدید از فرمول ساخت جدید و تکنولوژی جدید و همچنین امکانات جدید بهره می برد.
در کمال تعجب اشاره ای به نسخه ی کنسولی بازی نشده است.
vg247
http://www.vg247.com/2011/02/22/report-new-command-conquer-revealed-ea-open-new-studio/

آخرین ویرایش:
من اصلا نتونستم تست كنم كه رد الرت 3 چه ويژگيهايي مثل هوش و غيره داره !!
يعني به اونجاها نكشيد كارم ديگه !!!!!

اولين چيزي كه باعث شد من بازيش نكنم اين بود كه "بازي رد الرت نبود" ;)

كسايي كه با نسخه ي اول و دوم اين بازي زندگي كرده باشن اصولا رد الرت 3 رو اصلا قبول ندارن !!
تنها چيزي كه شبيه رد الرت بود اون تم شروع بازي ( اون اهنگ معروف و پر هيجان) بود
وارد بازي ميشدي از منو بگير تا ته بازي يه چيز جديد بود كلا !
گرافيك كودكانه و شبيه نقاشي !!
به جرات ميتونم بگم از لحاظ بصري گرافيك رد الرت 1 زيبا تر از اين كار شده بود
-------------------------------------------------
خب حالا شما استار كرفت رو اصلا قبول نداري
اما چرا استار كرفت در بين گيمر ها انقدر تاپ شد و رد الرت همون هفته ي اول بعد از انتشار رفت به عالم فراموشي؟

برا انيكه استار كرفت با تمام نقوصش هنوز استار كرفت بود اما رد الرت هر چقدر هم كه پيشرفت كرده بود اما رد الرت نبود

من اصلا نتونستم تست كنم كه رد الرت 3 چه ويژگيهايي مثل هوش و غيره داره !!
يعني به اونجاها نكشيد كارم ديگه !!!!!

اولين چيزي كه باعث شد من بازيش نكنم اين بود كه "بازي رد الرت نبود" ;)

كسايي كه با نسخه ي اول و دوم اين بازي زندگي كرده باشن اصولا رد الرت 3 رو اصلا قبول ندارن !!
تنها چيزي كه شبيه رد الرت بود اون تم شروع بازي ( اون اهنگ معروف و پر هيجان) بود
وارد بازي ميشدي از منو بگير تا ته بازي يه چيز جديد بود كلا !
گرافيك كودكانه و شبيه نقاشي !!
به جرات ميتونم بگم از لحاظ بصري گرافيك رد الرت 1 زيبا تر از اين كار شده بود
-------------------------------------------------
خب حالا شما استار كرفت رو اصلا قبول نداري
اما چرا استار كرفت در بين گيمر ها انقدر تاپ شد و رد الرت همون هفته ي اول بعد از انتشار رفت به عالم فراموشي؟

برا انيكه استار كرفت با تمام نقوصش هنوز استار كرفت بود اما رد الرت هر چقدر هم كه پيشرفت كرده بود اما رد الرت نبود
عزیز من دیگه اغراق نکن. RA3 یه بازی جدید بود درست ولی اینقدر خوب بود که بتونه به عنوان یه استراتژی درجه یک مطرح بشه. شما برای من چند تا عکس از شماره اول و سوم بذار ببینم چطوری شماره اول زیبا تر بوده؟ واقعا برای من جالب شد! اصلا این نه هر بازی استراتژی دیگه ای که میخوای (البته به جز wic) بیار جلو و با RA3 مقایسش کن یا افکتهاش رو با هر استراتژی دیگه ای که میخوای مقایسه کن ببین کدوم استراتژیه که به پاش برسه. هنوز اب داینامیک بازی که کاملا نسبت به محیط و انفجارها تاثیرپذیره توی کل بازیهای این نسل(فرق نمیکنه چه سبکی) به جرات تا به حال به اندازه ra3 به کار گرفته نشده.بعد شما اینطوری نظر میدی؟ من بهت شدیدا توصیه میکنم حتما یه بار دیگه برو بازی رو انجام بده...
من اصلا قصد مقایسه بین این دو بازی ندارم چون نمی خام استار تخریب کنم!(در حد هم نیستن) بهر حال هر کسی نظری داره ولی کلا نظر خیلی خاصی دارید در تمام دنیا! تبریک میگم....!
5میلیون استار کرافت 2 فروخته، نصف اون هم RA3 .نتیجش واضحه من تنها نیستم ولی کسایی که مثل من هستن کمتر هستن!
درضمن به همون اندازه ای هم که اعتقاد دارم RA3 بهتر sc2 هست، به همون اندازه هم متقدم ، میزان هایپ استار کرافت 2 و کیفیت سروراش بهتر و بیشتر از RA3 بوده.

آخرین ویرایش:
من اصلا قصد مقایسه بین این دو بازی ندارم چون نمی خام استار تخریب کنم!(در حد هم نیستن) بهر حال هر کسی نظری داره ولی کلا نظر خیلی خاصی دارید در تمام دنیا! تبریک میگم....!

خب فكر كنم منظورم رو خوب نرسوندم !!
اولا كه بازي خيلي خشك بود به نظرم !!

زيبايي هارو شما در جي ميبني؟
در افكت اب ؟ يا گرافيك بالا؟
يا زيبايي و طراحي هماهنگ ساختمان ها و وسايل نطامي و ادمها؟
رد الرت 3 يه حسي خاصي به ادم نميداد
انگار داري هي استراتژيم معمولي ميزني !!
دقيقا مثل c&c 4
اما وقتي رد الرت ده سال پيش رو شروع ميكني، وقتي تموم ميكني ميبيني 5 ساعت گذشته و تو نفهميدي چيكار كردي !!
يا وقتي رد الرت 2 رو بازي ميكني كلا انگار از دنيا جدا ميشي !! :x

به نظرم بحث مقايسه ي بين دو تا عكس نيست !!!
چون بازي 10 سال پيش با بازي 1 سال پيش از لحاظ گرافيكي قابل مقايسه نيست !!
من منظورم از بهتر بودن در زمينه ي طراحي هر چيزي بود كه توي محيط ميديدي !!
و بهت حس جنگ رو انتقال ميداد !!

نظر شما كاملا محترمه !! خيلي ها هستند كه مثل شما لذت بردن !!
اما در واقع بازي رد الرت نبود، وگرنه نت طرفدار پروپا قرص رد الرت و c&c هستم ;)

به نظرم بهترين ها در سري C&C :
Read Alert 2
Generals
Kanse's Wrath !!!
;)

هنوز تو سری C & C رو دست Generals Zero Hour ندیدم :biggrin1: بقیش خوشمان نمی آید :biggrin1:

اینا چرا نمیفهمن که ما ادامه ی generals رو میخوایم؟!:-/ :d

من جنزالز میخوام !

دقیقا همینطوره !!!!!
بهترین نسخه C&C بازی ZH بود و تماااااام . . .
حالا شاید کسائی باشن که با نسخه های دیگش حال کنن ، ولی در مجموع بخوای حساب کنی ، هیچ کدومشون مثل ZH هیجان ، استراتژی ، سرعت ، دقت و آب و تاب نداشتن و تا یکی مثل ZH نیاد ، نخواهد داشت! :d
من به شخصه هنوز که هنوزه دارم ZH آنلاین بازی میکنم و حالشو میبرم! :d
از آواتار و امضاءم هم کاملا" مشخصه که چقدر به این بازی ارادت دارم! :d
یکی از آرزوهام اینه که EA سر عقل بیاد و دوباره بره تو کارش . . . :d
تنها دلیلی که سری Generals اینقدر طرفدار داشت گیم پلی خاص خودش بود! هیچ بازی استراتژیکی رو من تو این سبک ندیدم که کاری کنه آدم از سال 2003 تا الآن بشینه سر این بازی! :))
راستی ، اگه هوس کردی آنلاین بزنی بیا اینجا . . .
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=28756
به امید GENERALS جدیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد . . . :x
ما بریم یه روم بسازیم بازی کنیم ، فعلا" :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or