Burnout Paradise

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Extreme جان میشه آهنگ های روی HDD رو داخل بازی اجرا کرد، اگر میشه لطف کن راهنمائی کن :biggrin1:.

شرمنده فریدون جان تا حالا تست نکردم:blushing:. من که از آهنگهای خود بازی خیلی لذت میبردم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

اینم چندتا تصویر از جالبترین ماشینهای بازی:
http://www.imagehosting.com/show.php/1572019_0902081824.jpg.html
http://www.imagehosting.com/show.php/1572023_0902081822.jpg.html
http://www.imagehosting.com/show.php/1572024_0902081823.jpg.html
http://www.imagehosting.com/show.php/1572025_0902081819.jpg.html
http://www.imagehosting.com/show.php/1572026_0902081820.jpg.html
http://www.imagehosting.com/show.php/1572033_0902081821.jpg.html
http://www.imagehosting.com/show.php/1572034_0902081747.jpg.html
http://www.imagehosting.com/show.php/1572061_0902081759.jpg.html
لذت رانندگی با این ماشین وصف ناپذیره........
http://www.imagehosting.com/show.php/1572047_0902081803.jpg.html

آخرین ویرایش:
کلا به توی ماشین توجه نکردن اصلا راننده رو بیخیال وقتی فرمون رو میپیچونید از توی ماشین فرمون تکون نمیخوره و ثابته

چرا بین این همه چیز خوب و حتی بین این نقطه ضعف ها همه گیر دادن به این راننده بدبخت!
بابا گرافیک به این باحالی....
:cheesygri

بازی نکات مثبت زیاد داره ولی مشکل اینجاست یکی از جالبترین چیزارو ازش حذف کردن یعنی CRASHBREAKER اگه سری های قبلی رو بازی کرده باشید وقتی که تصادف میکردید میتونستید چند ثانیه SLOW MOTION کنید و وقتی کسی از بغلتون رد میشد با زدن یه دگمه .....بوم که قدرت انفجار هم به مقدار نیتروتون ربط داشت.
ولی واقعا BILLBOARD,SUPER JUMP,smash واقعا بازی رو از اون یکنواختی که سری های قبلی داشتن در میاره

سلام به نظرم بازی عالی هست فقط اگر میشه یک نفر دقیقا توضیح بده قسمت های مختلف را مثل اون حالت که RB<>LB میگیریم که اونجا دقیقا باید چیکار کنیم و به چه درد میخوره و مثلا آیا میشه ماشین ها را tuning کرد یا نه و مخصوصا اینکه آیا اصلا پول در بازی هست یا فقط باید مسابقه بدی و آخر مسابقات یک ماشین معرفی میکنه که خود اون ماشین میاد پیش شما و شما باید لهش کنی تا بشه مال شما و آیا تصادف زیاد تاثیری در امتیاز دهی داره یا کلا همین جوری هست
><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
قسمت آول سوالاتم بود ولی نقد من از این بازی این هست که یک شاهکار است از هر نظر از نظر برنامه نویسی که ایرادی نداره چون شما میتونی به راحتی توی شهر دور بزنی با سرعت بالا بدون افت فریم و لودینگ که واقعا باعث میشه آدم لذت ببره و هی با لودینگ اعصابش خورد نشه خورد شدن ماشین ها هم که هرکس ببینه با من موافق میشه که هنوز بازی روی دستش نیست و همچنین نکته جالب (البته من تا اینجای بازی اینجوری بوده ) این هست که اصلا چیزی به نام پول در بازی وجود نداره و ماشین خراب که میشه میتونید از اول شروع کنید که به نظرم نکته مثبت هست اگرم کسی به این قضیه عیب میگیره چرا به سرعت های سرسام آورش غیب نمیگیره شما باید توجه داشته باشید بازی حالت شبیه ساز نیست والا میشد dirt در کل بازی خوبی هست و تمام کسانی که 360 دارن برایشون از نون شب واجب تره :cheesygri

سلام به نظرم بازی عالی هست فقط اگر میشه یک نفر دقیقا توضیح بده قسمت های مختلف را مثل اون حالت که RB<>LB میگیریم که اونجا دقیقا باید چیکار کنیم و به چه درد میخوره و مثلا آیا میشه ماشین ها را tuning کرد یا نه و مخصوصا اینکه آیا اصلا پول در بازی هست یا فقط باید مسابقه بدی و آخر مسابقات یک ماشین معرفی میکنه که خود اون ماشین میاد پیش شما و شما باید لهش کنی تا بشه مال شما و آیا تصادف زیاد تاثیری در امتیاز دهی داره یا کلا همین جوری هست
><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
قسمت آول سوالاتم بود ولی نقد من از این بازی این هست که یک شاهکار است از هر نظر از نظر برنامه نویسی که ایرادی نداره چون شما میتونی به راحتی توی شهر دور بزنی با سرعت بالا بدون افت فریم و لودینگ که واقعا باعث میشه آدم لذت ببره و هی با لودینگ اعصابش خورد نشه خورد شدن ماشین ها هم که هرکس ببینه با من موافق میشه که هنوز بازی روی دستش نیست و همچنین نکته جالب (البته من تا اینجای بازی اینجوری بوده ) این هست که اصلا چیزی به نام پول در بازی وجود نداره و ماشین خراب که میشه میتونید از اول شروع کنید که به نظرم نکته مثبت هست اگرم کسی به این قضیه عیب میگیره چرا به سرعت های سرسام آورش غیب نمیگیره شما باید توجه داشته باشید بازی حالت شبیه ساز نیست والا میشد dirt در کل بازی خوبی هست و تمام کسانی که 360 دارن برایشون از نون شب واجب تره :cheesygri

شما میتونید با RB-LB --- ShowTime با ایجاد تصادف و جمع آوری امتیاز بیشتر یک رکورد در هر خیابان به نام خود ثبت کنید و یک مدال نقره دریافت کنید--- به طور عادی رنگ تابلو خیابانها در حالت رکورد به رنگ برنز میباشد (فراموش نکنید که انهدام هر دستگاه اتوبوس ضریب امتیاز شمارا بالاتر میبرد ;)
با ثبت یک رکورد سرعت در هر خیابان میتوانید رکورد نقره خود را به طلا تبدیل کنید( که خیلی هم خوشرنگه)
با ثبت یک رکورد در تمام خیابانها یک آچیومنت و یک اتومبیل (با بدنه مشکی کربن و استیل بسیار زیبا و تیون شده:love:) آزاد میشود . یک اتومبیل در حالت ShowTime و یکی هم در حالت Speed .
در بازی حالت تیون کردن ماشین وجود ندارد ولی هرکدام از ماشینها دارای یک مدل تیونینگ شده میباشد که شما میتوانید با برنده شدن در مسابقه مربوط به آن ماشین (که به شکل ستاره میباشد) آنرا Unlocked کنید.که معمولآ دارای Boost قویتری بوده و زودتر شارج میشود.
این شاهکار رو از دست ندید.:love::love::love:
ثبت مدال طلا در تمام خیابانها:
http://www.imagehosting.com/show.php/1574345_1202082044.jpg.html

من که اهنگاها رو تو ea trax انتخاب کردم و کلی اهنگ مسخره ای که داشت رو حذف کردم
اهنگای ریونج خیلی باحالتر بودن با اینکه کمتر هم بودن من که هر وقت از اهنگای خود بازی خسته میشم اهنگایی که رو هارد درایو ریختمو میذارم
من همون سبک بازی برن اتی رو میخواستم یعنی مدال گرفتن ( که خود این بازی هم به بقیه بازی ها اضافه کردن بخش مدال گرفتن رو یاد داد)و همون اپشن دوست داشتنی برن ات ریونج
از این فیری رومینگش هم زیاد خوشم نیومد و بعضیا به خاطر همین بازیو ول میکنن چون زیاد حو صله این ور اون رفتن با ماشین رو ندارن و میخوان سریع بخشهای متنوع بازی رو تجربه کنن این یه ذره بازیو کسل کننده کرده چون دیگه خیلی ها با این همه بازی فیری رومینگ به بازیهای فیری رومینگ عادت کردن و با اینکه هرچقدر هم میخوای سرعت میری زیاد جالب نیست و بیشتر تقلید از nfs underground در اومده و چیز جدید به جز boost زدن و رفتن با سرعت بالا نداره وشایدد برای کسانی که زیاد فیری رومینگ بازی نکردن این بخش جالب باشه
محیط های بازیهم زیاد تنوع ندارن و هر جا که میری جاد ها سفیدن
نور پردازی هم خیلی میتونست بهتر از اینها باشه
از نظر گرافیک یه ذره بازی از ریونج بهتر شده (ماشینها ) ولی محیط گرافیکشون پایینتر اومده و زیادی بیرنگ و رو هستن
یه چیزی هم خیلی جالب در اومده تو بازی این که وقتی میخوری به جایی و تیک دان میشی اهنگ تغییر میکنه و دیوانه وار تر میشه
اینکه دیگه از ماشینهای خیالی مثل ریونج تو بازی استفاده نمیشه یکی از نکات مثبت بازی هست
کلا من ریونج رو بیشتر از این بازی دوست دارم من هنوز هم به طرفداران برن ات میگم که b o revenge 360 رو از دست ندند
من توصیم به دوستان اینه که حتما اون اهنگایی که خودشون میپسندن رو تو ea trax انتخاب کنن تا بیشتر لذت ببرن جالب اینکه از دوتا خواننده معروف یعنی avril و gunsen ruses هم دوتا اهنگ توی بازی هست

راستی یه بار خیلی جالب بود اولای بازی به من گفت 6 تا تیک دان کن من دیوانه 31 کی کردم
کسی میدونه بازی بخش دونفره مثل ریونج داره یا نه؟ (منظورم بدون وصل شدن به لایو هست )

1-محیط های بازیهم زیاد تنوع ندارن و هر جا که میری جاد ها سفیدن
نور پردازی هم خیلی میتونست بهتر از اینها باشه
2-از نظر گرافیک یه ذره بازی از ریونج بهتر شده (ماشینها ) ولی محیط گرافیکشون پایینتر اومده و زیادی بیرنگ و رو هستن
)

1- شما به چی میگی تنوع ؟ شهراز این متنوع تر ، هم از توی خیابوناش میتونی بری هم از توی ریل راه آهن و هم بری بیرون شهر ، بماند که توی استادیوم و n جای دیگه هم میشه رفت
2- یه ذره از ریونج بهتر شده ؟؟؟ اصلا ریونج گرافیکش درحد 360 نبود :-" پارادایس یعنی همه چی .ببخشید که اینطوری میگم ولی احتمالا مانیتورت مشکل داره و یا اصلا یه بازی دیگه به جای پارادایس اشتباها بهت دادن ، که میگی گرافیک پایینه :biggrin1:

1- شما به چی میگی تنوع ؟ شهراز این متنوع تر ، هم از توی خیابوناش میتونی بری هم از توی ریل راه آهن و هم بری بیرون شهر ، بماند که توی استادیوم و n جای دیگه هم میشه رفت
2- یه ذره از ریونج بهتر شده ؟؟؟ اصلا ریونج گرافیکش درحد 360 نبود :-" پارادایس یعنی همه چی .ببخشید که اینطوری میگم ولی احتمالا مانیتورت مشکل داره و یا اصلا یه بازی دیگه به جای پارادایس اشتباها بهت دادن ، که میگی گرافیک پایینه :biggrin1:

من نگفتم گرافیک پایینه
فکر میکنم ریونج 360 رو بازی نکردی چون از نظر گرافیک (به جز ماشینها)زیاد فرقی نداره با این بازی
من به استادیمو و ریل قطار کاری ندارم دقت کن که به جاده ها فقط همشون به سفید میزنن بیش از حد شبیه همن و
اصلا اگه این رنگ مسخره رو نداشتن ویه ذره از رنگهای بهتری استفاده میشد توشون من هم از گرافیک بازی وشبیه بودن جاده هاش ایراد نمیگرفتم
ولی قبول کن گرافیک محیط مثل ماشینها با وسواس طراحی نشده و میتونست خیلی از اینها باشه بعد از چند سال از عرضه ی شاهماری مثل ریونج از این گرافیک محیط بازی انتظار من خیلی بالاتر بود

بازي يه چنتا نواقص عجيب و بسيار ازار دهنده داره
يكيش نداشتن retry در مسابقات هست كه اصلا علت نبود خيلي مسخره هست
يكي ديگش اينكه در مسابقات جاده ها كاملا باز هست و راه مشخص نيست و اين كار براي چنين بازي با اين سرعت اصلا كار جالبي نيست مخصوصا اينكه نبود retry در بازي اين مشكلو چند برابر كرده
ديگري هم ********** بازي هست كه باعث ميشه بازي اون شفافيت لازمه رو نداشته باشه مخصوصا در سرعت بالا در برخي نواحي
حالا اينارو نگفتم كه بگم بازيه بدي هستش اينا نواقصي بود كه من در بازي پيدا كردم كه باعث ميشه ادم اعصابش در برخي جاها بهم بريزه به غير از اينا هم همه چيزش عاليه و كاملا جذاب گرافيك بازي هم خوبه مخصوصا ماشين هاش و نورپردازي هاي بازي شايد بشه فقط كمي به تكسچرهاي محيط بازي ايراد گرفت
فيزيك بازي هم كه محشره چيزي فراتر از همه ي بازي ها هست منكه كه به شخصه كف كردم در اين زمينه
كلا هم بازي فوق جذابي هست كه هيجانش بازم بيشتر شده فقط اي كاش مشكلات بالا رو نداشت

من نگفتم گرافیک پایینه
فکر میکنم ریونج 360 رو بازی نکردی چون از نظر گرافیک (به جز ماشینها)زیاد فرقی نداره با این بازی
من به استادیمو و ریل قطار کاری ندارم دقت کن که به جاده ها فقط همشون به سفید میزنن بیش از حد شبیه همن و
اصلا اگه این رنگ مسخره رو نداشتن ویه ذره از رنگهای بهتری استفاده میشد توشون من هم از گرافیک بازی وشبیه بودن جاده هاش ایراد نمیگرفتم
ولی قبول کن گرافیک محیط مثل ماشینها با وسواس طراحی نشده و میتونست خیلی از اینها باشه بعد از چند سال از عرضه ی شاهماری مثل ریونج از این گرافیک محیط بازی انتظار من خیلی بالاتر بود

ریونج رو بازی کردم .
نظرتون محترم ولی شما اولین کسی هستی که ایراد گرفتی به گرافیک این بازی :confused:
بهر حال بازم میگم شاید تنظیمات مانیتورتون مشکل داره که رنگها رو خوب نشون نمیده ، من که کم و کاستی توی این بازی نمیبینم :cool:

اره این بازی 1نفره هست
اما Co-Op داره
(پشت جلدش توجه کنی نوشته)
چـــــی میـــــگه !!!
عماد حالت خوبه؟ Co op کجا بود :biggrin1:.

امروز بازی رو تو تموم کردم و به سرعت برق و باد گذاشتمش تو بایگانی :cheesygri. بد میرفت رو اعصاب اقا بــد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or