Burnout Paradise

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در مجموع اصلا با این بازی حال نکردم . همون Revenge از همشون بهتره .
Burnout یعنی تصادف و داغون کردن ماشین و ایجاد ترافیک نه اینکه هواست باشه که مبادا به ماشین جلویی بخوری که از مسابقه عقب نیوفتی . توی Revenge از همین تصادفها برای از دور خارج کردن ماشین های حریف استفاده میشد ولی اینجا برعکس عمل میشه .

من نمیدونم بعضی از دوستان با اسم بازی مشکل دارند یا با خود بازی؟
اگه احساس میکنید مهارت لازم رو ندارید و یا نمیتونید کسب کنید خب بازی نکنید.چرا دیگه به بازی توهین میکنید.من تمام نسخه های BurnOut رو بازی کردم - و میگم نسخه های قبلی در برابر Burnout Paradise بچه بازیه.
مشکل شما اینه که زیاد تصادف میکنید و نمی تونید تو بازی طعم پیروزی رو بچشید برای همین میگید دیگه Burnout نیست - خوب نیست - جالب نیست - سخته .بهتر نیست که در هنگام رانندگی به جلو نگاه کنید و حواستون به چیز دیگه از جمله نقشه نباشه.
شما تا شهر رو خوب نشناسی - حواستم به جلو نباشه همین آشه همین کاسه.
به عنوان یکی از دوستداران اسیدی Burnout مخصوصآ Paradise متذکر میشم هر کی به این بازی زیبا و حرفه ای بخواد توهین کنه باید از رو جنازه من رد شه.
بهشتی باشید;)
آزادی بیان یکی از بدیهی ترین حقوقی افراد تو فروم هاست.
شما با این پستی که دادی منظورت اینه که ما همگی ساکت بشینیم و فقط حضرتعالی پست بدید و ما هم بخونیم .بهتر دست از این بچه بازی ها بردارید و یکمی بزرگ تر باشید.
هیچ بازی تو تاریخ بازی ها نیومده که خالی از ایراد باشه.حتی گیرز او وار و cod4 که خودم عاشقشونم.
یه عده ایی با سبک جدید کنار اومدند نظراتشون رو بیان میکنن و اظهار رضایت دارند و یه عده هم بر عکس.دلیل نمیشه شما خوشتون اومده بیایی اینجا به شعور بچه ها توهین کنی.
موفق باشید

خوب داداش 5 تومن دادیم!!!!5تومن خیلی زیاددددددده :cheesygri
فوش هم میدیم به سازنده!
بیخود یه بازی میسازه که ما گیر بدیم بهش
اون که اینو ساخت باید فکر میکرد که نباید جونای ایرانی که خیلی خیلی قانون Copyrigth رو دوست دارن رو ناراحت کنه!
باید بهش بگیم میدونی با 5 تومن میشه چه کارایی کرد :cheesygri
(ویرایش میکنم چون با نظر دوستم amir_clk500 موافقم ) :love: :arrowu:

آخرین ویرایش:
من بعد یه هفته کنسولمو روشن کردم
و تازه بازی امروز برام رسیده :eek:
با توجه به اینکه سری قبلی این بازی رو انجام نداده بودم بازی خیلی توپیه من که خیلی باهاش حال می کنم

من بعد یه هفته کنسولمو روشن کردم
و تازه بازی امروز برام رسیده :eek:
با توجه به اینکه سری قبلی این بازی رو انجام نداده بودم بازی خیلی توپیه من که خیلی باهاش حال می کنم

چه عجب یه اهل دل پیدا شد;)
عزیزانی که پست قبلی من رو نقل قول کردن - نیازی نمیبینم که جوابشون رو بدم البته اکثرآ نیازی هم به جواب نداره چون نظر خودشون رو بیان کردن و عقیده آنان برای من محترم است.جواب بعضی ها هم که خاموشیه;)
خیلی تلاش کردم که شما دوستان رو قانع و تشویق به این بازی زیبا کنم که البته موفق نشدم و فقط میخواستم شما هم از این بازی زیبا و واقعآ زیبا لذت ببرید که نشد و گویا مرغ 1 پا داره.
اکثر دوستان به Burnout Paradise با یک دید کاملآ سطحی و .... نگاه میکنن که همین هم باعث میشه جذابیت ها و نکاتی رو که باعث زیباتر شدن هر چه بیشتر بازی شده نبینن.
ولی من واقعآ از تک تک شما عزیزان کمال تشکر رو دارم چون باعث شدید اعتماد به نفس من تا حد بالایی تقویت بشه :cool: وگویا من و تعداد انگشت شماری از دوستان موفق به 100% گیم پلی بازی خواهند شد.;).......;):love:
باز هم میگم اگر میخواهید در مسابقات برنده و از لذت این بازی بهره ای : 1 جمله .. در هنگام رانندگی حواستون رو کاملآ به جلو متمرکز کنید و به راهنما توجه کنید.(مشکل شما اینه که قانون اصلی و اولیه Racing رو فراموش کردید)
و در پایان هم تقاضا میکنم که به دادن پستهای بیهوده و اسپم پایان بدید و لااقل کسانی که Burnout Paradise رو بازی میکنن 2 کلام حرف حساب و به درد بخور درباره بازی بزنن تا یه چیزی هم گیر ما بیاد.در غیر اینصورت ضرورت ایجاد یک تاپیک با عنوان ((( کسانی که Burnout Paradise بازی میکنن بیان تو ))) کاملآ مشهود میباشد.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
من یه سری توضیح دادم که!
اگه راننده داشت خدایی از اولین تصادف جون سالم به در میبرد؟
شرکت به فکر جون مردم هست دیگه :cheesygri
عجب توضیحی :-"

چیزی که مشخصه اگه یه بچه 7 سالرو بذاری این بازیرو ببینه متوجه ضایع بودن این ماجرا می شه که ماشین ها بدون راننده دارن کنترل می شن :laughing: و من واقعا نمی دونم این سازنده های بازی چه جوری از کنار این چیزا می گذرن ؟؟;)

چه عجب یه اهل دل پیدا شد;)
عزیزانی که پست قبلی من رو نقل قول کردن - نیازی نمیبینم که جوابشون رو بدم البته اکثرآ نیازی هم به جواب نداره چون نظر خودشون رو بیان کردن و....:biggrin1:
عزیز ما مرغمون یه 7,8 تایی پا داره
بازی رو رفتیم
همه کارا رو کردیم ( که یعنی به همه چی دقت کردیم)
اما شما هستی که مرغت پا نداره :cheesygri
خوب ما هم میگیم نظر هرکی مهمه!
اما وقتی حدودا از هر 10 نفر فقط 2 نفر بگن خوبه معلومه چی هست دیگه!
ما نمیگیم شما بد میگی اما خوب نگاه به تجربه بقیه هم بکن لطفا
اگه این بازی نقطه ضعف بازی هست که ما باید 4 چشمی (+ یه نفر کمکی!!!!) حواسمون به جاده باشه که یه
راننده بیکار که معلوم نیست تو جاده چیکار میکنه بزنه به ما
(شما زیادی خوش شانسی که تصادف نمیکنی!!!!)
بعد هم اینکه آره انقدر نگو Burnout خوبه و اسپم و....:arrowd:

عجب توضیحی

چیزی که مشخصه اگه یه بچه 7 سالرو بذاری این بازیرو ببینه متوجه ضایع بودن این ماجرا می شه که ماشین ها بدون راننده دارن کنترل می شن و من واقعا نمی دونم این سازنده های بازی چه جوری از کنار این چیزا می گذرن ؟؟

شما خودشو ناراحت نکن! بازی رو تموم کن بره ...:biggrin1:

آخرین ویرایش:
بازی عالیه.نقشه هم مشکلی نداره.همین که مجبور نیستی از یه مسیر بری خودش نقطه قوت بازیه.هواستم نیاز نیست زیاد به نقشه باشه.من که خیلی برام لذت بخش بود.هیچ 2 تا صحنه تصادفی مثل هم نبود.گرافیک عالی بود.صدا هم بدک نبود.قشنگ ترین چیزش همین شهر و تک مسیر نبودنش بود.

بازی عالیه.نقشه هم مشکلی نداره.همین که مجبور نیستی از یه مسیر بری خودش نقطه قوت بازیه.هواستم نیاز نیست زیاد به نقشه باشه.من که خیلی برام لذت بخش بود.هیچ 2 تا صحنه تصادفی مثل هم نبود.گرافیک عالی بود.صدا هم بدک نبود.قشنگ ترین چیزش همین شهر و تک مسیر نبودنش بود.
یه خوبی این بازی اینه که اونایی که قبلا Burnout بازی نکردن اشکالی توش نمیبینن!!!!! :-"

از کجا میشه فهمید مسابقه ای رو قبلا انجام دادی ؟ اصلا اگه مسابقه رو تموم میکنی فایده ای داره دوباره اونو تکرار کنی یا اینکه فایده ای نداره ؟
اگه میشه یکی از دوستان که روال بازی دقیقا دستش اومده لطف کنه بیاد یه توضیح مختصری راجع به مسابقه ها ، جوایز و کلا روال بازی بده . ممنون :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or