Burnout Paradise

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا من الان تو کلاس بی گیر کردم هر چقدر که مسابقه هارو میبرم نه ماشین جدیدی ازاد میشه نه کلاسم بالا تر میره مشکل چیه ؟:(:confused:
به احتمال بسيار فراوان شما مسابقه ای رو که برنده شديد رو هی تکرار میکنيد.
رو نقشه که به دقت نگاه کنيد اگر مسابقه ای رو با موفقيت به پايان برسونيد رو ان علامت تيک زده میشه.يعنی ان مسابقه به موفقيت به پايان رسيده..حالا اگه شما دوباره ان مسابقه ای رو که برنده شدی رو تکرار کنيد ، در صورت برنده شدن مجدد license جديدی برای شما باز نخواهد شد.

Black Roz اکثرا با این بازی حال میکنن ولی منی که از اولین قسمت تا حالا همه شماره ها رو بجز نسخه psp انجام دادم نمیتونم با Paradise کنار بیام!.

ديگه اون زمان گذشت که بازی ساز ها 2 سری متوالی از يک بازيرو بخوان منتشر کنن، همه الان ديگه اينو میدونن که ساختن
2 سری متوالی از يه بازی اونم کاملاً شبيهه هم يعنی مواجه شدن با شکست !!!
مثلا یه بازی که 6 قسمتش مخفی کاری بوده برای اینکه قسمت 7 رو باید اکشن بکنن تا فروش کنه!!. در هر حال اینم حرفه برای خودش.
اگر شما burnout رو به خاطرburnout بودنش دوست داری پس بايد سری cod رو هم به خاطر WWII بودنش دوست داشته باشی
فکرشو بکن cod رو که همه با سبکو سياق جنگ جهانی میشناختن يهو شماره 4 ش کوچ کنه به جنگ مدرن ...يعنی 180*
cod4 همون FPS سریع و دوست داشتنی همیشه گی بود حالا اینکه مدرن شده چه ربطی به موضوع داره. حرف شما صحیح بود وقتی که این بازی سبکش به کل تغییر میکرد.
تحول خوبه نه اینکه با اضافه کردن چند سبک متفاوت و تکراری و تاریخ مصرف گذشته یه چیز ناب و یگانه رو از بین ببرن.

پ.ن. در کل هیچ شکایتی ندارم چون یه بازی 60 دلاری رو 5 تومن خریدم و دندون اسب دُزدی رو نمیشمُرن :cheesygri.

بچه ها در مورد ترافیک اِتک که من گفتم تو این نسخه نیست
تو پارادایس توجه زیادی به قدرت و مقاومت ماشینا شده(تو قبلیام بود ولی تو این توجه سازنده بیشتر معطوف شده).یعنی یه ماشین ضعیف با استرنت کم وقتی از پشت به یه ماشینی بزنه منجر به کرش میشه اما یه ماشین که استرنت قوی داره تو لاین مخالفم بره به ندرت تصادف میکنه در اثر برخورد.
یه ماشین شاسی بلند گرفتم به اسم پایونیر که از جلو شبیه سانتافه و از عقب شبیه x3 ائه.استرنت فقط یدونه کم داره ولی به هر چی میزنم حتی خلافم میرم به ندرت کرش میشه.هیجان بازی بیشتر شد با انتخاب این ماشین.

بچه ها در مورد ترافیک اِتک که من گفتم تو این نسخه نیست
تو پارادایس توجه زیادی به قدرت و مقاومت ماشینا شده(تو قبلیام بود ولی تو این توجه سازنده بیشتر معطوف شده).یعنی یه ماشین ضعیف با استرنت کم وقتی از پشت به یه ماشینی بزنه منجر به کرش میشه اما یه ماشین که استرنت قوی داره تو لاین مخالفم بره به ندرت تصادف میکنه در اثر برخورد.
یه ماشین شاسی بلند گرفتم به اسم پایونیر که از جلو شبیه سانتافه و از عقب شبیه x3 ائه.استرنت فقط یدونه کم داره ولی به هر چی میزنم حتی خلافم میرم به ندرت کرش میشه.هیجان بازی بیشتر شد با انتخاب این ماشین.
دقيقاً..همون نکته ای بود که تو صفحه قبل ذکر کردم.حالا شما برس به کلاس Aاونجا ماشينهايی بدست میاری که از لحاظ قدرت به قدری قوی هستند که در بعضی مواقع شاخ به شاخ هم بزنيد ماشينه جلويی پودر میشه بدون اين که شما crash بشيد..

اقا من الان تو کلاس بی گیر کردم هر چقدر که مسابقه هارو میبرم نه ماشین جدیدی ازاد میشه نه کلاسم بالا تر میره مشکل چیه ؟:(:confused:
یه احتمال دیگه هم هست ها
اون مسابقه های زمانی (ستاره ها) رو رفتی؟
با هر 3 نوع ماشین ببین باز ستاره هست یا نه

من نمیدونم بعضی از دوستان با اسم بازی مشکل دارند یا با خود بازی؟
اگه احساس میکنید مهارت لازم رو ندارید و یا نمیتونید کسب کنید خب بازی نکنید.چرا دیگه به بازی توهین میکنید.من تمام نسخه های BurnOut رو بازی کردم - و میگم نسخه های قبلی در برابر Burnout Paradise بچه بازیه.
مشکل شما اینه که زیاد تصادف میکنید و نمی تونید تو بازی طعم پیروزی رو بچشید برای همین میگید دیگه Burnout نیست - خوب نیست - جالب نیست - سخته .بهتر نیست که در هنگام رانندگی به جلو نگاه کنید و حواستون به چیز دیگه از جمله نقشه نباشه.
شما تا شهر رو خوب نشناسی - حواستم به جلو نباشه همین آشه همین کاسه.
به عنوان یکی از دوستداران اسیدی Burnout مخصوصآ Paradise متذکر میشم هر کی به این بازی زیبا و حرفه ای بخواد توهین کنه باید از رو جنازه من رد شه.
بهشتی باشید;)

اگه احساس میکنید مهارت لازم رو ندارید و یا نمیتونید کسب کنید خب بازی نکنید.چرا دیگه به بازی توهین میکنید.من تمام نسخه های BurnOut رو بازی کردم - و میگم نسخه های قبلی در برابر Burnout Paradise بچه بازیه.
مشکل شما اینه که زیاد تصادف میکنید و نمی تونید تو بازی طعم پیروزی رو بچشید برای همین میگید دیگه Burnout نیست - خوب نیست - جالب نیست - سخته .بهتر نیست که در هنگام رانندگی به جلو نگاه کنید و حواستون به چیز دیگه از جمله نقشه نباشه.
به عنوان یکی از دوستداران اسیدی Burnout مخصوصآ Paradise متذکر میشم هر کی به این بازی زیبا و حرفه ای بخواد توهین کنه باید از رو جنازه من رد شه.
بهشتی باشید;)

ببین تعصبی نباید برخورد کرد نقشه بازی واقعا گیج کنندست موقع مسابقه ادم همش باید حواسش به تقشه باشه که گند زده به لذت بازی اقا به خدا چشمام تا به تا شد:biggrin1: واقعا هنوز نمیدونم چرا اینجوری کردن بازیرو:(من از شماره یک این بازی رو داشتم که کم کم بازی از شماره 3 به بعد به نظرم یه بازی عالی شد و این روند حفظ کرد تا این Paradise که این بلا رو سرش در اوردن این بازی هم داره همون جایی میره که NEED FOR SPEED رفت به نظر من Burnout Paradise دربرابرنسخه های قبلی بچه بازیه

آخرین ویرایش:
بهشتی باشید;)
ببین دوست من , فقط من و فریدون و بعضی بچه ها نیستیم که این حرف رو میزنیم. من یه سر به فورومهای Gamespot زدم و همچین تاپیکهایی دیدم :
Need For Speed Burnout
Finally Burnout Is EAed یا یه همچین چیزی درست یادم نیست.
در ضمن بازی به جز نقشه ش چیز دیگه ای نداره که بخواد باعث سختی بشه و به مهارت نیاز داشته باشه. حریفای بازی توی Revenge توی همون مرحله های اول خیلی بهتر از حریفای Paradise توی وقتی که درجه B رو گرفتم عمل میکردن. کلآ هوش مصنوعی حریفها تا اینجای کار (درجه B که گرفتم ) اصلآ با Revenge قابل مقایسه نیست و در سطح اولین مراحل اون هست.
من هم به عنوان کسی که عاشق سری Burnout بوده و توی بازیدات با بقیه سر Burnout Takedown بحثها و گفتگوها داشتیم این بازی رو به عنوان Burnout خالص قبول ندارم. حالا هی شما بگو فلان و من بگم بهمان !

بهشتی باشید;)
حالا شما که اینقدر از این بازی تعریف می کنی و فکر می کنی خداست............. می شه به من بگی چرا توی این عنوان هیچ راننده ای پشت ماشین ها نشسته یعنی چرا هیچ ماشینی راننده نداره ؟؟؟؟؟ :laughing:

پ.ن : نقشه مذخرف بازی به کنار ;)

بهشتی باشید;)

بله
منم با حرفای بچه ها موافقم!!!
بابا این Paradise خوبه اما کاش اسمش Burnout:Hell بود :cheesygri
من دیونه شدم از دست نقشه و تصادف الکی و جاده زیادی مستقیم!!!!
و اون بوق راهنمای الکی
بازی خوبی بود اما کاش بهتر میشد
من که حصرت یه بازی خوب بعد از Most Wanted به دلم موند!!!!

حالا شما که اینقدر از این بازی تعریف می کنی و فکر می کنی خداست............. می شه به من بگی چرا توی این عنوان هیچ راننده ای پشت ماشین ها نشسته یعنی چرا هیچ ماشینی راننده نداره ؟؟؟؟؟ :laughing:

این رو که قبلا گفتن تو تمامیه ی سری بازی های Burnout راننده ای وجود نداره ;)

شرمنده که بجای تمام منتقدین جواب میدم
َما با روند و .... کلا با سیستم "گردش آزاد" در bo مخالفیم. نقشه که جای خود داره. راستی نشان دهنده های زرد رنگ معروف این مجموعه که نبودنش عذاب اور شده از قلم نیافته.
اگه احساس میکنید مهارت لازم رو ندارید و یا نمیتونید کسب کنید خب بازی نکنید.
اینم از اون حرفها بود.
چرا دیگه به بازی توهین میکنید.
کدوم توهین؟!.
مشکل شما اینه که زیاد تصادف میکنید و نمی تونید تو بازی طعم پیروزی رو بچشید برای همین میگید دیگه Burnout نیست - خوب نیست - جالب نیست - سخته .
صورت مسئله رو درست نگرفتی دوست عزیز. شما 20 دقیقه Revenge نسخه 360 رو بازی کن، بعد متوجه میشی سخت یعنی چی.
جدیدا مُد شده همه سازنده ها شیش میزنن!!!. طرف اومد مثلا Def Jam رو بیاره نسل بعد، بنده خدا یادش رفت گیم پلی بازی رو هم بیاره! و ICON از گیم پلی بد و خیلی خیلی کُندش ضربه خورد اساسی. این بدبخت ها هم اومدن BO رو بیارن نسل بعد، همه چیز رو اوردن ولی سبکش رو جا گذاشتن.

البته فريدون انقدر كه ميگي بد نيست اما ديگه برنات نيست اين بازي دقيقا يك بازي Hot Wheels هست
كساني كه اين بازي رو انجام دادند و يا اسباب بازي شو داشتند متوجه حرف من ميشند
عملا يك بازي اكشن گردش ازادشم شده Nfs يادش بخير توي برنات 2 بايد تصادف يكردي يه اتوبان نابود ميشد
اما خب حداقل اين بازي خوبه icon كه گند زد به مجموعه Def Jam

اینجا شده جای بحث و جدل بی خودی سر این بازی ، البته بازیهای سبک ریسینگ هم چیزی نداره که بخوای سرش گفتگوی سازنده داشته باشی . سازندگان این بازی اگه میدونستن اینقدر از این بازی انتقاد میکنین حتما بخاطر شما کنسلش میکردن :laughing:
اگه برین توی انجمن ps3 قول میدم اینقدر که اینجا ازش انتقاد میشه ازش بد نگفتن ، میدونین چرا ؟ چون واسش 100 تومن (کمتر یا بیشتر ) پول دادن .ولی ما 5 تومن دادیم تازه انتظار داریم طبق سلیقه ما بسازنش ;)
دوستانی که فکر میکنن این نسخه از نظر اکشن بودن کمبود داره برن دویل4 بازی کنن که آخر اکشنه:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or