سلام. یه بحث کاملا دوستان بین خودمون.
بانجی یا 343؟ دلیلتون چیه؟ به کار کدوم بیشتر ایمان دارید؟ بانجی کهنه کار یا 343 جوون؟
![]()
سلام. یه بحث کاملا دوستان بین خودمون.
بانجی یا 343؟ دلیلتون چیه؟ به کار کدوم بیشتر ایمان دارید؟ بانجی کهنه کار یا 343 جوون؟
دقیقا منم از halo های 343 خوشم اومدهمن به 343 رای دادم چون بجز هیلو ریچ با هیچکدوم از هیلو های بانجی به دلایلی مثل = گیم پلی سردرگم {دقیقا نمیگه چیکار کنی} مشکل داشتم ولی خداراشکر 343 خیلی بهتر عمل کرده
و
من به شخصه با گیم پلی 343 رابطه ی بهتری برقرار کردم :d و همچنین مطمعنم که 100% هیلو های بهتری رو خواهیم دید و صدالبته که 343 داستان پردازیش و EMOTION
سازی جو رو خیلی خیلی بهتر از بانجی داد
{{با تشکر}}
اما reach و 4 رو تا اخر اونم بادل خوش بازی کردم.o:-)
الان خب اگه از بانجی طرفداری کنیم یه چیزی بهمون وصل میکنن "بانجی فن، سونی فن طرفدار بانجی یا ..." ولی واقعا ته بی انصافیه اگه بخوای این دوتارو با هم مقایسه کنیم نه بخاطر متای بازی هایی که 343 ساخته یا هرچیزی، کاری که بانجی کرد ساخت و خلق این سری بوده اما کاری که 343 داره میکنه فقط زنده نگه داشتن بازی و ادامه دادن راهه بانجیه ...
الان این بازی رو عمه من ساخته؟!
تروخدا به خاطر فنبازی "منظور اینجا طرفداری از نسخه 4" کارای با ارزش رو بی ارزش نکنید ...
همین که نامردیه خوبه دیگه :dبانجی تخصصش هیلو ساختن بود
این مقایسه نامردیه
بذارید دوتا هم اینا بسازن بعد !
اوووووو میره واسه 2 سال دیگه. اون موقع هم میزنیم این تاپیک رو. همینجوری یه نظر سنجی معمولیه تا ببینیم به 343 امید دارین یا کسی جز بانجی رو قبول نداریدتاپیک را خیلی زود زدی ! حداقل باید شماره 5 بازی میومد بعد میشد کامل کار 343 را مقایسه کرد وگرنه تا اینجای کار بدون هیچ شکی بانجی برتره !