Bungie و شمارش معکوس جدید

Victarion

Loyal Member
سایت Bungie بار دیگر شمارش معکوس برای پرده برداری از عنوان جدید خود را آغاز کرد.

در گوشه سمت راست پایین این سایت شمارش معکوسی ظاهر شده است که در ساعت 3:07 GMT یعنی ساعت 5:37 بعد از ظهر امروز به وقت تهران، به پایان می رسد.
می‌دانیم که این پروژه جدید، یک عنوان از سری Halo است اما از نوع و سبک آن اطلاعاتی در دست نیست.

halo3a1.jpg

مدتی قبل در زمان برگزاری نمایشگاه E3، شمارش معکوس در سایت Bungie ظاهر شد که مایکروسافت از آشکار شدن این عنوان جلوگیری کرد.

آخرین ویرایش:
جمیعاً سر کار بودید :) یه تریلر بود که اصلا معلوم نیست چیه آخرشم می نویسه Halo 3

ممنون بازم از این کارا بکن :biggrin1: من بدبخت داشتم با 5 گیگ در یک ماه اینو دانلود میکردم همین 18 مگ خودش کلی هست :laughing:
اومدم شوخی کنم آخرش شوخیم رنگ واقعیت گرفت .
بخدا من دارم دلمو میگیرم میخندم :eek: آقا پروژه کوش پس :biggrin1:
فقط خدا کنه طبق گفته آریا یه Expansion باشه :(

ویرایش : کنسول اسمتو یادم رفت اما منم فکر میکنم مربوط به لایو باشه طبق این گفته :
The title update for Halo 3 is now available on Xbox LIVE :(

آخرین ویرایش:
تریلرش زیاد بهش نمیخوره مربوط به نقشه های جدید و چیزهای آنلاین و ... باشه. بیشتر به نظر میاد یه Expansion برای Halo 3 تو راهه.

من رو حساب Logo که از Live زده بود این رو گفتم.اما اگر مرحله اضافی باشه که عالیه...باز هم ارزش داره.

ممنون بازم از این کارا بکن :biggrin1: من بدبخت داشتم با 5 گیگ در یک ماه اینو دانلود میکردم همین 18 مگ خودش کلی هست :laughing:
اومدم شوخی کنم آخرش شوخیم رنگ واقعیت گرفت .
بخدا من دارم دلمو میگیرم میخندم :eek: آقا پروژه کوش پس :biggrin1:
فقط خدا کنه طبق گفته آریا یه Expansion باشه :(

ویرایش : کنسول اسمتو یادم رفت اما منم فکر میکنم مربوط به لایو باشه طبق این گفته :
The title update for Halo 3 is now available on Xbox LIVE :(

پدرام

خوب نوشته توی XBox Live قرار گرفته...نمیشه گفت چیه تا نگیریمش... :biggrin1:

كساني كه ميخوان هرچه سريعتر ببينن چه خبره برن اين تصاوير را ببينند :
http://www.gamersyde.com/gallery_9448_en.html
چيزه خاصي نيست اونطور كه من تو تيزر ديدم .
درسته كه از halo3 نام برده شده .
ولي اين يه تصوير مربوط به ويرانه يه شهره كه اصلا با حال و هواي halo3 همخواني نداره .
http://images.gamersyde.com/gallery/public/9448/798_0011.jpg
اين بانجي هم كشت با اين كاراش يه چيز درست درموني نميده تا ادم بفهمه چه خبره .

يكي يه حرف جالب گفته :

this look quite interesting WALL-E in HALO UNIVERSE ?

خب آخه بعد از HALO 3 نوشته بود که " Prepare to drop " !

به نظر میاد که یک پروژه جدید باشه یا اینکه HALO EXPANSION PACK باشه که دوستان گفتن.

این Bungie هم شده مثل کوجیما:دی

آخرین ویرایش:
دوستان مثل اینکه Xbox live مساله رو حل کرده و اعلام کرده که :
Xbox Live is reporting, "High action and deep mystery await players in this new Halo 3 campaign experience. Prepare to drop!"
این طور که Xbox live اعلام کرده قرار هست که یک campaign جدید برای Halo 3 عرضه شود.سایت Joystiq هم مثل اینکه یک تاریخ در این تیزر پیدا کرده که مربوط میشه به January 6, 2009 ولی هنوز این تاریخ تایید نشده است.عکس زیر مربوط به Xbox Live میشود:

halo3-new-campaign-screen.jpg

منبع

دوستان مثل اینکه Xbox live مساله رو حل کرده و اعلام کرده که :

این طور که Xbox live اعلام کرده قرار هست که یک campaign جدید برای Halo 3 عرضه شود.سایت Joystiq هم مثل اینکه یک تاریخ در این تیزر پیدا کرده که مربوط میشه به January 6, 2009 ولی هنوز این تاریخ تایید نشده است.عکس زیر مربوط به Xbox Live میشود:

halo3-new-campaign-screen.jpg

منبع
New Campaign = Episode One
:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or