Bungie و شمارش معکوس جدید

Victarion

Loyal Member
سایت Bungie بار دیگر شمارش معکوس برای پرده برداری از عنوان جدید خود را آغاز کرد.

در گوشه سمت راست پایین این سایت شمارش معکوسی ظاهر شده است که در ساعت 3:07 GMT یعنی ساعت 5:37 بعد از ظهر امروز به وقت تهران، به پایان می رسد.
می‌دانیم که این پروژه جدید، یک عنوان از سری Halo است اما از نوع و سبک آن اطلاعاتی در دست نیست.

halo3a1.jpg

مدتی قبل در زمان برگزاری نمایشگاه E3، شمارش معکوس در سایت Bungie ظاهر شد که مایکروسافت از آشکار شدن این عنوان جلوگیری کرد.

كلا يه بازي جديد در راهه ولي نام halo3 با يه اسم پسوند شايد .
كلا خيلي ها نظرشون اينه كه مستر چيف قبل از جريان خود halo3 يه روزگاري را گذرونده و همين اتفاقات را به صورت بازي ميدن بيرون .
يا ممكنه همون مثل بازي halflife2 كه episode ميده باشه .
ولي كلا اين تيزري كه پخش شد به نظرم realtime بود و به نظرم از داخل خود بازي بود اونطور كه حدس ميزنم .

New Campaign = Episode One
:دی
منم همين نظر را دارم .

اين همون تصوير از تاريخ انتشار بازي:
halo.jpg

مايكروسافت و بانجي كلا هدفشون اينه كه اين نسل كنسول 360 را از halo اول شخص دور نكنند .
اينطور كه بوش مياد و طبق شايعه ها كه شده بود halo4 براي كنسول نسل بعد مايكرو يا همون x720 مياد .
بالاخره اينا تا اون زمان halo3 را با اضافه كننده ها مثل episode ادامش ميدن تا halo4 براي كنسول نسل بعد حاضر بشه .
اين صحنه هاي تيزر هم شباهتي با محيط خود halo3 نداره كاملا مشخصه كه ميتونه يه ادمه براي halo3 باشه .

picture-4.jpg

picture-3.jpg

picture-15.jpg

من چند تا سايت رفتم .يك سري اعتقاد داشتند كه بازي با يك شخصيت غير از مستر چيف هست و داستانش موازي با Halo 3 هست يه جورايي مثل.Crysis Warhead. يك جا هم خوندم كه مثل Half-Life هست مثلا Halo 3 : Episode 1

بدبختی اینجاس که تو نسخه های قبلی اینقدر مستر چیف رو محبوب کردن که دل کندن ازش سخته ... من شخصاً نمیتونم به راحتی به نبودش عادت کنم ...

منم فکر میکنم که در بهترین شرایط مایروسافت از رفتار امثال Valve تقلید کنه و برای HALO سریال بسازه ... چون هم پر سوده و هم کم خرج ( دیگه لازم نیست هر دفعه انقلابی در تمام زمینه های بازی ایجاد کنن فقط داستانو ادامه میدن و میرن جلو تا کنسول نسل بعد و HALO 4 انشاا... !!! )

فکر میکنم اینطوری برای HALO دوستان هم بهتر باشه ...

بابا کو تا نسل بعد! فکر نمیکنم از الان به فکر ساخت هیلو 4 برای نسل بعد باشن... آخه اصلا معلوم نیست سخت افزار نسل بعد مایکروسافت چیه که! ینی از سه چهار سال قبل مشخصه رو چه نوع سخت افزاری قراره کار کنن؟
نمیدونم چرا بچه ها انقدر نسل بعد نسل بعد میکنن! بابا بذارید همین نسل چند سالی ازش بگذره, بعد :laughing:
انقدر بچه ها میگن نسل بعد نسل بعد آدم حس میکنه 6-7 سال از عرضه پلی استیشن 3 و ایکس باکس 360 میگذره... به نظرم هنوز این نسل خیلی جای کار داره... مخصوصا بازیهای پلی استیشن 3...

این سایت بانجی هم به نظرم خیلی سرکاری بود! بعد از یکبار برداشتن شمارش معکوس در E3 و اینهمه انتظارو ... همچین تریلری (حداقل از نظر من) اصلا در حد انتظارات نبود

بابا کو تا نسل بعد! فکر نمیکنم از الان به فکر ساخت هیلو 4 برای نسل بعد باشن... آخه اصلا معلوم نیست سخت افزار نسل بعد مایکروسافت چیه که! ینی از سه چهار سال قبل مشخصه رو چه نوع سخت افزاری قراره کار کنن؟
نمیدونم چرا بچه ها انقدر نسل بعد نسل بعد میکنن! بابا بذارید همین نسل چند سالی ازش بگذره, بعد :laughing:
انقدر بچه ها میگن نسل بعد نسل بعد آدم حس میکنه 6-7 سال از عرضه پلی استیشن 3 و ایکس باکس 360 میگذره... به نظرم هنوز این نسل خیلی جای کار داره... مخصوصا بازیهای پلی استیشن 3...

این سایت بانجی هم به نظرم خیلی سرکاری بود! بعد از یکبار برداشتن شمارش معکوس در E3 و اینهمه انتظارو ... همچین تریلری (حداقل از نظر من) اصلا در حد انتظارات نبود

دوست من چه ما خوشمون بیاد چه نیاد xbox 360 عمرش 5 سال اعلام شده
و ps3 هم 10 سال( اول که میگفتن سونی آخرین کنسولش هست ) :cool:
البته به نظر من 360 همین الان هم کم آورده( فقط به خاطر حجم DVD9 ):mad:

به نظر من HALO هر جوری که بیاد خوبه:love:
چه پچ باشه چه اپیزود باشه و ....
در هر صورت این بازی نمادی برایه xbox هست
منم فکر میکنم HALO4 رو کنسول بعدی بیاد

موفق باشید;)

من چند تا سايت رفتم .يك سري اعتقاد داشتند كه بازي با يك شخصيت غير از مستر چيف هست و داستانش موازي با Halo 3 هست يه جورايي مثل.Crysis Warhead. يك جا هم خوندم كه مثل Half-Life هست مثلا Halo 3 : Episode 1
غیر از مستر چیف من ترجیح میدم با همون برادران دالتون برم. (همون یکی به اخریه):biggrin1:

سلام

بچه ها یکی به داد من برسه من اینو دانلود کردم قبلش هم تریلر گرز2 که 328 مگ بود و دانلود کردم(هر دوش با دایال اپ:biggrin1::eek:)حالا هردوتاش که باز میکنم اینو مینویسه:
windows media player cannot play the file because the required video codec is not installed on your computer
با مدیا نمیشه با کوییک تایم نمیشه چنتا کانورت دانلود کردم نمیشه
با شو تایمنشد
چیکار کنم؟درست هم دانلود کردم

سلام

بچه ها یکی به داد من برسه من اینو دانلود کردم قبلش هم تریلر گرز2 که 328 مگ بود و دانلود کردم(هر دوش با دایال اپ:biggrin1::eek:)حالا هردوتاش که باز میکنم اینو مینویسه:
windows media player cannot play the file because the required video codec is not installed on your computer
با شو تایمنشد

شما آدرس لینکی که ازش دانلود کردین و بمن نشون بدین تا بگم چرا باز نمیشه :biggrin1:

سلام

بچه ها یکی به داد من برسه من اینو دانلود کردم قبلش هم تریلر گرز2 که 328 مگ بود و دانلود کردم(هر دوش با دایال اپ)حالا هردوتاش که باز میکنم اینو مینویسه:
با شو تایمنشد

یه برنامه هست به نام K-Lite Mega Codec Pack . اینو دانلود کن و نصب کن. هر چی ویدیو داشته باشی با این برنامه باز میشه.
دانلود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or