Bungie و شمارش معکوس جدید

Victarion

Loyal Member
سایت Bungie بار دیگر شمارش معکوس برای پرده برداری از عنوان جدید خود را آغاز کرد.

در گوشه سمت راست پایین این سایت شمارش معکوسی ظاهر شده است که در ساعت 3:07 GMT یعنی ساعت 5:37 بعد از ظهر امروز به وقت تهران، به پایان می رسد.
می‌دانیم که این پروژه جدید، یک عنوان از سری Halo است اما از نوع و سبک آن اطلاعاتی در دست نیست.

halo3a1.jpg

مدتی قبل در زمان برگزاری نمایشگاه E3، شمارش معکوس در سایت Bungie ظاهر شد که مایکروسافت از آشکار شدن این عنوان جلوگیری کرد.

متوجه میشید که این ویدئو میتونست Realtime باشه من میگم این ویدئو صحنه هایی از همون شماره بعدی Halo بود.
بابا ول کنین تو رو خدا ! :دی اون ویدئو , CGI های بازیهای Blizzard رو میذاشت تو جیبش ! دو سالی هم ازش میگذره و امکان اینکه یه بازی Halo به جز Halo 3 , اون همه مدت قبل از اومدن H3 در حال ساخت بوده باشه زیر صفره !

آقا یه خواهش میتونین سایتی که داره شمارش معکوس میشه را به منم بدین .
یک شوخی : من میگم الان میگن halo 3 برای pc با اضافات منتشر میشه :laughing:

آقا یه خواهش میتونین سایتی که داره شمارش معکوس میشه را به منم بدین .
یک شوخی : من میگم الان میگن halo 3 برای pc با اضافات منتشر میشه :laughing:
تو پست اول گذاشته شده !
http://www.bungie.net/defaultsi.aspx
فقط 10 دقیقه دیگه :smile:
رای من صفحه اول باز نمیشه میثم جان نمیدونم چرا مشکل از منه ;) ممنون
میثم کیه ! ؟ :biggrin1:

آخرین ویرایش:
بابا ول کنین تو رو خدا ! :biggrin1: اون ویدئو , CGI های بازیهای Blizzard رو میذاشت تو جیبش ! دو سالی هم ازش میگذره و امکان اینکه یه بازی Halo به جز Halo 3 , اون همه مدت قبل از اومدن H3 در حال ساخت بوده باشه زیر صفره !

من اون ویدئویی رو میگم که TPS بود با اون نارنجکی که Shield درست میکرد که 100% سی جی مووی بود ولی گفتم میتونست Reltime باشه چون که توش از افکتهای بلور خاصی استفاده کردن که تو بازیهای realtime زیاد استفاده میشه.احتمالا اون یه ویدئوی Concept از اون چیزی بود که بعدا میخواستن بسازن.

من اون ویدئویی رو میگم که TPS بود با اون نارنجکی که Shield درست میکرد که 100% سی جی مووی بود ولی گفتم میتونست Reltime باشه چون که توش از افکتهای بلور خاصی استفاده کردن که تو بازیهای realtime زیاد استفاده میشه.احتمالا اون یه ویدئوی Concept از اون چیزی بود که بعدا میخواستن بسازن.
من که از اون ویدئو خیلی خوشم اومد بیشتر به خاطر اینکه اگه اشتباه نکنم بچگی های Masterchief رو نشون میداد. اگه یه بازی ای باشه که قبل از Halo 1 اتفاق بیفته خیلی خوشحال میشم !

==========
فعلآ که نوشته Rebooting... مُرد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or