p.s کاربر سایت Aug 16, 2009 #196 سلام يك انسان خردمندی لطف کنه و این کلمات انگلیسی دو کلاس آخر(4و5) رو بذاره ممنون میشم
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Aug 16, 2009 #197 نوشته شده توسط Fratos: لباس بچه ها گروه پول دار. لباس با لوزی های ابی. لباس همون گروهی که عشق بوکس دارن. باید از فروشگاه بخری بعد بری توی خوابگاهشون و یک گل بزرگ رو با یک وسیله از بین ببری. همین. بیشتر... همون لباسی که برای یک مرحله تو سالن بوکس هم لازم بود ؟ آخه من بازیم رجینش j هست همه ی نوشته هاش ژاپنی ...
نوشته شده توسط Fratos: لباس بچه ها گروه پول دار. لباس با لوزی های ابی. لباس همون گروهی که عشق بوکس دارن. باید از فروشگاه بخری بعد بری توی خوابگاهشون و یک گل بزرگ رو با یک وسیله از بین ببری. همین. بیشتر... همون لباسی که برای یک مرحله تو سالن بوکس هم لازم بود ؟ آخه من بازیم رجینش j هست همه ی نوشته هاش ژاپنی ...
kamil_ps3 کاربر سایت Aug 16, 2009 #198 سلام دوستان من نسخه ی ps2 رو 2 سال پیش تموم کردم.فوقالعاده بود. میخواستم بدونم مراحلش فرق میکنه یا باید همون مراحل ps2 رو بازی کنیم؟
سلام دوستان من نسخه ی ps2 رو 2 سال پیش تموم کردم.فوقالعاده بود. میخواستم بدونم مراحلش فرق میکنه یا باید همون مراحل ps2 رو بازی کنیم؟
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Aug 17, 2009 #199 نوشته شده توسط kamil_ps3: سلام دوستان من نسخه ی ps2 رو 2 سال پیش تموم کردم.فوقالعاده بود. میخواستم بدونم مراحلش فرق میکنه یا باید همون مراحل ps2 رو بازی کنیم؟ بیشتر... مرحله هاشو نمیدونم ولی کلاساش بیشتر شده ...
نوشته شده توسط kamil_ps3: سلام دوستان من نسخه ی ps2 رو 2 سال پیش تموم کردم.فوقالعاده بود. میخواستم بدونم مراحلش فرق میکنه یا باید همون مراحل ps2 رو بازی کنیم؟ بیشتر... مرحله هاشو نمیدونم ولی کلاساش بیشتر شده ...
S Steven کاربر سایت Aug 8, 2010 #200 این بازی قشنگ هست ارزش خرید داره راستی میشه با دخترها +18 کار کرد:d
Mλjid کاربر سایت Aug 8, 2010 #201 الان اینا که پرسیدی سوالی بود؟ قشنگ که هست ارزش خرید هم داره ولی +18 نمیشه در حد +13 میشه ولی:d
S Steven کاربر سایت Aug 8, 2010 #202 نوشته شده توسط majidpotter616: الان اینا که پرسیدی سوالی بود؟ قشنگ که هست ارزش خرید هم داره ولی +18 نمیشه در حد +13 میشه ولی:d بیشتر... آره سوالی بود ببخشید این هم علامت سوالش ؟:d همون+13 هم خوبه فقط اذیت میشه کرد مثلا یک دختر با دوست پسرش یک جا وای سادن بری اذیت پسره کنی جلو دختره خلاصه آبروشو ببری میشه !!!؟؟:d:d:d
نوشته شده توسط majidpotter616: الان اینا که پرسیدی سوالی بود؟ قشنگ که هست ارزش خرید هم داره ولی +18 نمیشه در حد +13 میشه ولی:d بیشتر... آره سوالی بود ببخشید این هم علامت سوالش ؟:d همون+13 هم خوبه فقط اذیت میشه کرد مثلا یک دختر با دوست پسرش یک جا وای سادن بری اذیت پسره کنی جلو دختره خلاصه آبروشو ببری میشه !!!؟؟:d:d:d
S semejpc کاربر سایت Aug 8, 2010 #203 نوشته شده توسط Steven: آره سوالی بود ببخشید این هم علامت سوالش ؟:d همون+13 هم خوبه فقط اذیت میشه کرد مثلا یک دختر با دوست پسرش یک جا وای سادن بری اذیت پسره کنی جلو دختره خلاصه آبروشو ببری میشه !!!؟؟:d:d:d بیشتر... عزیز شما چه فکر منفیای داری اذیت میشه کرد ولی اکثر اوقات جفتوشن فرار میکنن
نوشته شده توسط Steven: آره سوالی بود ببخشید این هم علامت سوالش ؟:d همون+13 هم خوبه فقط اذیت میشه کرد مثلا یک دختر با دوست پسرش یک جا وای سادن بری اذیت پسره کنی جلو دختره خلاصه آبروشو ببری میشه !!!؟؟:d:d:d بیشتر... عزیز شما چه فکر منفیای داری اذیت میشه کرد ولی اکثر اوقات جفتوشن فرار میکنن