Bully: Scholarship Edition

• Thread starter Thread starter poooya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی همه ی نوشته های کلاسهاش - مثلا اسم و جای ماموریت هاش زبانش Japonie هست ؟
این که خیلی بد شد . پس این نسخه برای Japon در کل - باید برای Asia ]م به صورت English بزنن.

اولیش اینه که زیر نویس و منو بازی کاملا japan هست و اصلا امکان تغییر به انگیلیسی رو نداره.........:mad::mad:

کاملا مطمئنی که نمی شه زبانشو تغییر داد؟ منظورم اینه که ما که از نوشته های Options ش سر درنمی آریم قاعدتا نمی تونیم گزینه ی تغییر زبان رو پیدا کنیم.

بچه این بازی تو کنسول من دو باره فریز کرد من یه سرچی تو گوگل کردم دیدم تو سایتا دیگه میگن این مشکل را داره
میخواستم بدون واقعا این طوری اخه من کنسول را تازه 4 ماه خریدم اگه از دستگاه است ......:((

سلام
من می خواستم این بازی را بخرم چون رجیون دستگاهم PAL هست تمام منوهاش دیگه انگلیس هستن؟
بعدا این بازی دارای سری خطی هست ؟ یعنی باید یکاری انجام بدیم تا به مرحله بعد بریم؟
اگر میشود کمی در مورد این بازی توضیح بدید

سلام دوستان من چند تا سوال داشتم من ورژن ps2 رو تا وسط چيتر 2 بازي كردم كه 360 خريدم بعدش ps2 رو رد كردم حالا مي خواستم بدونم فرقي كرده با اون يا نه بعد اينكه اين مشكل فريز كردن چه جوري هست قابل بازي هست يا نه؟ ريجن كنسول من هم پال هست
با تشكر

سلام دوستان من چند تا سوال داشتم من ورژن ps2 رو تا وسط چيتر 2 بازي كردم كه 360 خريدم بعدش ps2 رو رد كردم حالا مي خواستم بدونم فرقي كرده با اون يا نه بعد اينكه اين مشكل فريز كردن چه جوري هست قابل بازي هست يا نه؟ ريجن كنسول من هم پال هست
با تشكر

سلام
من حدس میزنم مشکل فیریز کردن بازی شما برای دیسک شما باشه و از کیفیت رایت باشه

سلام
من حدس میزنم مشکل فیریز کردن بازی شما برای دیسک شما باشه و از کیفیت رایت باشه
سلام ممنون اما من هنوز بازي رو نگرفتم اما از دوستان شنيدم بازي مشكل برنامه نويسي داره و گاهي فريز ميكنه من مي خواستم بدونم در چه حد هست اين مشكل با تشكر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or