Bully: Scholarship Edition

• Thread starter Thread starter poooya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
NEXTGEN بازی رو بالاخره آورد یا نه ؟؟؟
آخه هنوز تو سایتش نگذاشته ! :-" ریجن جی رو میگم !!
راستی من الان نسخه PS2 دارم ولی به مشکل برخوردم کسی میتونه کمکم کنه ؟؟
اولین مشکل : تو همه کلاس ها مخصوصا کسلاس شیمی وقتی اون پایین دکمه میاد که باید پشت سر هم بزنم اولی رو که میزنم هیچی دومی که میرسه اون وسط تا میزنم میزنه نتونستی و بعد از 3 بار از کلاس اخراج میشه !!!!
دوم : کالاس هنر توش باید چکار کرد ؟؟؟؟
سوم : اون پسر چاقه رو باید مواظبش باشم و همراهیش کنم و نگذارم بزننش ولی وقتی میریم تو ساختمون اونجایی که ستاره هست دستشویی هست !!! که اون پسره نمیاد توش !!!! :eek::eek: اونجا باید چکار کرد ؟؟؟

آخرین ویرایش:
راستی من الان نسخه PS2 دارم ولی به مشکل برخوردم کسی میتونه کمکم کنه ؟؟
اولین مشکل : تو همه کلاس ها مخصوصا کسلاس شیمی وقتی اون پایین دکمه میاد که باید پشت سر هم بزنم اولی رو که میزنم هیچی دومی که میرسه اون وسط تا میزنم میزنه نتونستی و بعد از 3 بار از کلاس اخراج میشه !!!!
کلاس شیمی هیچ نکته ی خاصی نداره، و فقط باید دکمه ها رو پشت هم بزنی، چک کن شاید داری یه اشتباهی می کنه، اتفاقا کلاس شیمی تقریبا آسونترین کلاسه. ولی درعین حال ممکنه این یک باگی چیزی باشه.

دوم : کالاس هنر توش باید چکار کرد ؟؟؟؟
هدف شما تو کلاس هنر نشان دادن و باز کردن یک نقاشیه، در هر درجه از بازی باید یک درصدی از نقاشی رو باز کنی و بقیه ش اتوماتیک باز می شه و هر چه لول کلاس بالاتر بره درصد بیشتر ی رو باید باز کنی. برای باز کردن بخش هایی از نقاشی هم باید با قلمی که در اختیار داری یک شکل بسته به وجود بیاری، اما نمی تونی خیلی این شکل رو بزرگ کنی چون اگر اشیای تخریبگر مثل قیچی که در صفحه پراکنده اند به خط هایی که کشیدی بخورند شکست می خوری. سه مرحله ی اول این بازی خیلی آسونه، اما دو مرحله ی آخر از سخت ترین کلاس های بازی اند. در ضمن بعدا ایتم هایی باز می شن که بدردت می خورن مثلا یکی که زمان رو برای مدتی آهسته می کنه. در ضمن برای نابود کردن اشیای تخریبگر هم باید اونا رو توی یکی از شکل ها بندازی و بعد از بازی شدن اون بخش اون شی نابود می شه.

سوم : اون پسر چاقه رو باید مواظبش باشم و همراهیش کنم و نگذارم بزننش ولی وقتی میریم تو ساختمون اونجایی که ستاره هست دستشویی هست !!! که اون پسره نمیاد توش !!!! :eek::eek: اونجا باید چکار کرد ؟؟؟
اونجا که پسره می خواد بره دستشویی، باید بری جلو تا اون بره تو ، و توی این مدت دو نفر دیگه میان که باید اونا رو هم بزنی تا کار پسره که اسمش Algie هست تموم بشه. در ضمن برای شکست دادن اون دونفری که میان می تونی پرتشون کنی تو یکی از دستشویی ها. بعد که از دستشویی اومد بیرون باید بری پیش کمدش که طبقه ی پایینه و بعد ماموریت تموم می شه.

کلاس شیمی هیچ نکته ی خاصی نداره، و فقط باید دکمه ها رو پشت هم بزنی، چک کن شاید داری یه اشتباهی می کنه، اتفاقا کلاس شیمی تقریبا آسونترین کلاسه. ولی درعین حال ممکنه این یک باگی چیزی باشه.

.

ممنو بابت راهنماییتون :love:
خب کلاس شیمی رو رد کردم ، کلاس هنر رو هنوز نه ولی تقر یبا دستم اومده راهش چطوریه .
==
بیزحمت این کمک خواهی داخل SP من رو جواب بدید ، ثواب داره :blushing::blushing:

ولی این ماموریت save Algie ، با پسره که میایم بیرون میریم به سمت اون یکی ساختمان 3 تا سر لباس سفید دار میریزن سر این پسر چاقه ، اگه هر 3 تا برو بزنم و بیفتن زمین پسره باهام تا دم در دستشویی میاد ولی داخل دستشویی نمیاد ، اگه اون پسر ها رو دنبال خودم بکشم تو ساختمان نمیان که ببرمشون تو دستشویی و... ( این تیکش سانسوریه:cheesygri ) ، حالا من باید چکار کنم باید هر طور شده اون نوار زرده رو پر کنم یعنی چند تا از پسر های لباس سفید ار رو از داخل ساختمان بگیرم ببرم تو دستشویی و...:cheesygri تا نوار زرده پر بشه ، بعد Algie میاد داخل دیگه حله ؟؟:confused::confused: ، اگه اینطوری نیست بیزحمت دقیق و کامل راهش رو بگین .:blushing::blushing::blushing:
=
و اینکه این لغات کلاس انگلیسی مثل اینکه رندمی نیستن و هر دفعه یکی هستن کسی میدونه و میتونه لغات رو بگذاره تا ما این کلاس رو پاس کنیم ؟؟؟:blushing::blushing::blushing:

==
و اینکه در اخر بگم تا حالا 4.1 % از بازی رو کامل کردم :eek::eek::eek::blushing::blushing::((:((:((

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان عزیز..........
این بازی (منظورم ریجن جی هست) بالاخره بدستم رسید.............:biggrin1:
اما متاسفانه هیچکدوم از مشکلاتش(همونطور که مطمئن بودم) حل نشده...........:evil::evil:
و تازه چند شاهکار جدید هم بهش اضافه شده............:evil:
اولیش اینه که زیر نویس و منو بازی کاملا japan هست و اصلا امکان تغییر به انگیلیسی رو نداره.........:mad::mad:
تازه تمام hint های بازی هم japan هست.......... و اصلا چیزی از نوشته های بازی نمیفهمید.....(جای شکرش باقی زبان بازی حداقل انگیلیسیه.......)
نکته 2 اینه که تمام اچیومنتهاش هم به زبان japan نوشته شده و از اون هم چیزی سر در نمیارید...........:mad::evil:
در کل پیشنهاد میکنم کسی این بازی رو نگیره............. شاید معجزه ای شد پچی چیزی اومد که بشه با هاش اون نوشته ها رو انگلیسی کنه. .........حداقل ادم بدونه که چکار باید بکنه.......:evil::evil:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or