bully 2 عنوان بعدی rockstar

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

leon s.kenedi

کاربر سایت
طبق صحبت های Dan Houser از rockstar بازی bully 2 عنوان بعدی راک استار است،به گفته Dan Houser در حال حاضر استدیو Rockstar Vancouver در حال کار بروی مکس پین 3 است و از آنجایی که دو بازی max payne 3 و GTA V برای سال آینده در نظر گرفته شده پس در این صورت میتوان بعد از انتشار این MAX PAYNE 3 به دوران مدرسه بازگشت.
Dan Houser گفته از آنجایی که Gamasutra منتشر کننده بازی است میتوان بعد از انتشار MAX PAYNE 3, انتشار BULLY 2 با استقبال خوبی روبرو شود،او همچنین اضافه کرد که تیم بعد از اتمام ساخت مکس پین 3 با سرعت کار بروی BULLY 2 را شروع خواهد کرد.

منبع

چه جالب دیشب میخواستم Bully Scholarship Edition رو دانلود کنم. :d الان میبینم میخوان شماره دومش رو بسازن.:d
امسال برام از لحاظ معرفی بازیها سال بسیار خوبی بوده برام. FIFA Street, GTA V, Alan Wake NS. :d در این میان تاریخ خوردن MP3 هم از اتفاقات خوب سال بود. :d

بهترين خبری بود كه می شد بشنوم،يكش رو هم روی PS2 تموم كردم هم روی PC واقعا عالی و فان بود:دی

به این میگن خبر ایول>:d<
اتمینان داشتم که میاد شماره دو رو میسازه
ایــــــــــــــول

البته نگفته که حتماً عرضه می شه، اما با توجه به پیشینه ی Rockstar مسلماً عرضه ی بازی بعد از انتشار Max Payne 3 چندان دور از انتظار نیست.
Redemption نزدیک به چهار سال بعد از Revolver منتشر شد. Bully هم که ماه قبل 5 ساله شد، پس یه جورایی باید منتظر نسخه ی دوم ـه Bully هم باشیم.

کاش به جای MP3 از اول رو این کار میکردن!! :دی شماره اولش خیلی باحال بود، من که رو PS2 بازی کردم و از همه نظر یه بازی عالی به حساب میومد. مثلا وسطای بازی که فصل زمستان شروع میشد محیط مدرسه کاملا تغییر میکرد و هوا هم برفی میشد که خیلی جالب بود. در کل یک تجربه متفاوت به حساب می اومد که امیدوارم همین کیفیت رو تو شماره دوم هم داشته باشه.

منک خیلی دنبال این بازی بودم بگیرم یک حالی بکنم ! ولی موفق نشدم ! این یکی رو از دست نمیدم !

اتفاقا یکی از دلایلی که از راکستار همه خوششون میاد اینه که نمیاد یه سری رو انقدر زود به زود بده و خرابش کنه که حتی حال طرفدارای بازی هم به هم بخوره.3-4 کار میکنه ولی شاهکار میده بیرون.نیازی به تعریف هم نداره :d
حالا اون گرافیک رو یادتونه؟ فکرشو بکنید با موتور Euphoria چه چیزی میشه Bully جدید ! :d

اقایون عذر می خوام اما این خبر اشتباهه. هاوسر گفته ممکنه در اینده روی Bully 2 کار کنیم. بعد گفته ما بعد از Bully می دونستیم که قصد ساخت دنباله شو را نداریم به همین خاطر Max Payne 3 به استودیو ونکوور سپردیم
Dan Houser گفته از آنجایی که Gamasutra منتشر کننده بازی است
میتوان بعد از انتشار MAX PAYNE 3, انتشار BULLY 2 با استقبال خوبی روبرو شود،او همچنین اضافه کرد که تیم بعد از اتمام ساخت مکس پین 3 با سرعت کار بروی BULLY 2 را شروع خواهد کرد.
گوگل ترنسلیت چه کارهایی که نمی کنه. سایت خبر گذاری را هم ناشر بازی کرده
2i8d4ao.gif

• Like
Reactions: TOP Game
خبر بسیار عالی
نسخه قبلیو من با تمام ضعف های گرافیکی و گیم پلی که داشت وولی لذت بخش بود بازی کردم و امیدوار بودم زودتر از اینا بیاد
بنظرم نسل بعد نمیره زودتر میاد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or