bully 2 عنوان بعدی rockstar

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

leon s.kenedi

کاربر سایت
طبق صحبت های Dan Houser از rockstar بازی bully 2 عنوان بعدی راک استار است،به گفته Dan Houser در حال حاضر استدیو Rockstar Vancouver در حال کار بروی مکس پین 3 است و از آنجایی که دو بازی max payne 3 و GTA V برای سال آینده در نظر گرفته شده پس در این صورت میتوان بعد از انتشار این MAX PAYNE 3 به دوران مدرسه بازگشت.
Dan Houser گفته از آنجایی که Gamasutra منتشر کننده بازی است میتوان بعد از انتشار MAX PAYNE 3, انتشار BULLY 2 با استقبال خوبی روبرو شود،او همچنین اضافه کرد که تیم بعد از اتمام ساخت مکس پین 3 با سرعت کار بروی BULLY 2 را شروع خواهد کرد.

منبع

واقعا خبر فوق العاده ای هستش ، خاطراتی دارم از این بازی :d

عجب بازی بود خیلی باهاش چال کردم ولی از شانس بد ما به احتمال 99% میره برا نسل بعد.

عالی شدخبر خیلی خوبی بود اینR*میخواد همه رو دیونه کنه 2012سال R*بدون شک

ما که نسخه اولش را هم درست بازی نکردیم همون مرحله اولش را هم نرفتیم به خاطر خرابی دیسک :d ولی احتمالش پایینه برای این نسل بیاد خیلی زود بیاد 2013 هست دیگه اونم بعیده
ولی کلا تو کار راکستار موندم میاد GTA V اول تایید میکنه بعد بالی 2 ولی هیچ خبری از AGENT نیست :d

ولی احتمالش پایینه برای این نسل بیاد خیلی زود بیاد 2013 هست دیگه اونم بعیده
همونی که گفتم. یا واسه دونسل میاد یا اینکه دو-سه سال بعد یه نگارش Special Edition میدن واسه کنسولهای نسل بعد :دی.
ولی کلا تو کار راکستار موندم میاد GTA V اول تایید میکنه بعد بالی 2 ولی هیچ خبری از AGENT نیست :d
پرسش یه جماعتی هست این. چرا واقعان؟ :دی.

شماره اولش شاهکار بود... مخصوصا آهنگ ها و موسیقی بازی ... به شدت استقبال میشه

راک استار امسال ارو نکشه ول نمیکنه هر روز یه خبر خفن>:d

امیدوارم یه تغییری تو کلاس زبانش ایجاد کنن. خیلی سخت بود!:d

به جای این کارا ادامه ی Red Dead رو بسازن! بهترین بازی تاریخ هست تو سبک خودش واسه من

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or