Bully 2 در اینده ی نزدیک ؟

koorosh

کاربر سایت
سلام

bully2.jpg

Gaming Liberty اخیراً مصاحبه ای با Shawn Lee در مورد کارش در بازی بدنام Bully یکی از تولیدات Rockstar داشته. هرچند که خود مصاحبه در اینده نزدیک در دست رس قرار میگیره میشه قطعه ی مشخصی از این مصاحبه رو اعلام کرد که در اون Shawn Lee اطلاعاتی رو در اختیار ما قرار میده که قطعا طرف داران بازی رو بسیار هیجان زده میکنه !

TGL: تاحالا شما بر روی دو بازی کار کردید، The Getaway و Bully، آیا تمایل دارید که در اینده هم کار تولید موسیقی رو در بازی ها به عهده داشته باشید ؟

Shawn Lee: بله، این طور به نظر میاد که من کار ساخت موسیقی متن بازی Bully 2 رو در اینده ی نه چندادن دور باید انجام بدم !

there ya go...

منبع
موفق باشید

wow.وای چه خاطراتی واسم زنده شد با این بازی5بار تمومش کردم اما سیر نشدم بالی 1 رو میگم.خدا کنه واقعیت داشته باشه نگفته که واسه چه پلتفرم های میاد.

بولی عالی بود گرچه فقط نسخه 360 رو بازی کردم ولی بازم باید بگم عالی بود. احتمالا Mad Doc که حالا شده RockStar London یا یه همچین چیزی داره بازی رو میسازه ( یعنی امیدوارم :دی )

واقعا" خبر خوبی بود،بولی جزو بهترین بازیهاییه که تو عمرم انجام دادم و همیشه منتظر خبر اعلام ساخت نسخه دومش بودم...
پ.ن:فقط نمی دونم این بازی از چه نظری بدنام بوده!!بازی چهار تا kiss و bad language (البته از نوع راک استاری:دی) و یکمم s*e*x (در حد درجه teen) داشت ، و اینا برای درجه teen چیز عجیبی نیست!
پس حتما" از دیگاه مراجع اینجا بدنام بوده!:smartass1:

اگر واقعیت داشته باشه که خیلی عالی میشه من یکی که به شدت از این بازی لذت بردم هیچ عیب و نقصی نداشت....

البته تو LOVE یکم نقص داشت.:biggrin1:

من هم مثل سایر دوستان کلی خاطره برام زنده شد به نظرم واقعا بازی زیبائی بود البته نسخه 360 یه کم زیادی باگ داشت !
به هر حال در انتظار نسخه 2 هستیم !

خدا کنه مولتی باشه
به احتمال بسیار زیاد (البته اگه عمو بیلی دست به کار نشه! :دی) مولتی خواهد بود! چون راکستار نسخه ی قبلی رو روی چندین پلتفرم از جمله پلتفرم های SONY و $M عرضه کرد و این یکی هم به احتمال زیاد همینجوریه! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or