Bully 2 در اینده ی نزدیک ؟

koorosh

کاربر سایت
سلام

bully2.jpg

Gaming Liberty اخیراً مصاحبه ای با Shawn Lee در مورد کارش در بازی بدنام Bully یکی از تولیدات Rockstar داشته. هرچند که خود مصاحبه در اینده نزدیک در دست رس قرار میگیره میشه قطعه ی مشخصی از این مصاحبه رو اعلام کرد که در اون Shawn Lee اطلاعاتی رو در اختیار ما قرار میده که قطعا طرف داران بازی رو بسیار هیجان زده میکنه !

TGL: تاحالا شما بر روی دو بازی کار کردید، The Getaway و Bully، آیا تمایل دارید که در اینده هم کار تولید موسیقی رو در بازی ها به عهده داشته باشید ؟

Shawn Lee: بله، این طور به نظر میاد که من کار ساخت موسیقی متن بازی Bully 2 رو در اینده ی نه چندادن دور باید انجام بدم !

there ya go...

منبع
موفق باشید

آ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ جججججججججججججووووووووووووون :love::love:
از روزی که بازی رو تموم کردم آرزو می کردم شماره دومش اعلام بشه فقط امید وارم برای 360 هم ساخته بشه

خبر خوبی بود.
یه سوال:
فرق Bully که واسه PS2وXbox اومد با Bully Scholarship Edition که واسه PC,Xbox360وWii اومد چی بود؟
دوتا نسخه!کلاً جریان چی بود که الان Bully2 میخواد بیاد؟!:biggrin1:

خبر خوبی بود.
یه سوال:
فرق Bully که واسه PS2وXbox اومد با Bully Scholarship Edition که واسه PC,Xbox360وWii اومد چی بود؟
دوتا نسخه!کلاً جریان چی بود که الان Bully2 میخواد بیاد؟!:biggrin1:
Bully Scholarship Edition که برای 360 و PC و Wii اومد فقط یه سری کلاسهای اضافی و گرافیک بهتر داشت و از نظر داستان هم تفاوتی با نسخه ی PS2 و Xbox نداشت...
داستان بازی هم در مورد پسر تین ایجی به اسم جیمی هاپکینز بود که مادر و ناپدریش بزور می فرستنش به یه مدرسه شبانه روزی به اسم Bullworth و این آقا هم تا آخر بازی هر چی قلدر و شاخهای مدرسه رو له می کنه و باعث اخراج شدن معلم ریاضی و رو شدن دست معلم ورزش که از دخترای مردم سو استفاده می کرد:دی می شه...
پ.ن:من هم نسخه ی PS2 اش رو بازی کردم و هم نسخه PC ـش رو و با هر دو نسخه اش هم حال کردم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or