بیچاره Adrian Chemialrz گفته بود بازی رو اینجوریشو نگاه نکنید، داستان داره، باور نمیکردم واقعا داستانش نسبت به یک بازی FPS جالب بود و از همه مهمتر خوب روایت میشد. فقط یه کم کوتاه بود، من انتظار داشتم طولانی تر باشه.
ولی در کل عالی! یه Run and Gun توپ با نوآوری و Skillshot های فوق العاده. خیلی حال کردم.
خب بالاخره ما هم بازی کردیم!!!!! دوباره یه نقد نقلی می زاریم!!!!:
1. گرافیک: متوسط کار شده. بعضی جاها مثلا صورت کارکتر اصلی بازی خیلی خوب کار شده!!!! خیلی جاها ها هم texture ها دیر لود میشه
2. صدا: نسبتا خوب کار شده آهنگهای بازی و صدای شلیک ترکیدن و این جور چیزا هم خوبه
3. گیم پلی: بسیار عالی!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی متنوع. اسلحه های زیاد. روش های کشتن مختلف!!!!! زیبا!!!!!!
مثلا یه جا بود اول یارو به سمت خودم با leash کشیدم بعدش، به طرفش slide رفتم که تو هوا بمونه، بعدش، یدونه از اون تیرایی که بمب و به یارو می چسبه زدم بش و با لگد انداختمش پیش رفیقاش، آخرش یه RT زیبا، و بوممممممممم!!!!!!!!!!!!!
من دیروز بازی رو گرفتم و تا ACT سه هم بازی کردم .
راستش بازی داستان جالبی داره ولی زیاد جنبه حماسی و تاثیر گذار نداره ( مثلا در مقایسه با گیرز آف وار ) بیشتر میشه گفت جنبه فان داره .
در کل عنوان خوب و سرگرم کننده ایی هست .
نکته جالب هم درجه سختی بازی هست که Very Easy هم داره . این یکی را من تو هیچ بازی ندیده بودم .
از نصف بیشتر بازی را رفتم . واقعا بازی به شدت زیبا و فان درست شده . گیم پلی تقریبا میشه گفت اعتیاد اور ! و بسیار گیرا و, زیبا . کلا بازی را میشه گفت مخلوطی از gears of war و serious sam البته منظورم از سری gears اون استایلش هست که شبیهشه. حتی صدای شخصیت اول هم تقزیبا میشه گفت صدای نرم تره مارکوس فنیکس هست بالاخره هرچی هست از معدود بازی هایی که تونست منو 2 ساعت بکوب پشتش بشونه !
گرافیک بازی هم به نظرم عالی با نورپردازی زیبا و چشم اندازهای بسیار زیبا و هنری با رنگ بندی فانتزی و تنوع عالی . شخصیتهای بازی هم با جزئیات بسیار خوب ساخته شدند . کلا گرافیک بازی جای شکایتی نداره بنظرم .
خوب منم تموم کردم . خیلی عالی بود . گیم پلیش همون طور که انتظار داشتم فوق العاده بود . تنها اشکال تو این بازی فقط به نظر من انیمیشن صورت بود اونم فقط از نظر دهان :d یه جوری بودش . ولی در کل بازی خیلی خیلی عالی بود . یه چند تا باگ هم داشتش که چیز جدی نبود و راحت می شه چشم پوشی کرد . من که هنوز تو کفشم . ولی آخرشم نتونستم همه ی Skillshot رو باز کنم . ایشاالله دست بعدی بازش می کنم :d