Bulletstorm / X360 Thread [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیگه اینها دارن شیره ی UE3 رو می کِشَن!!:biggrin1:
اینها ؟ ... موتور Brink تا اونجایی که من یادمه نسخه پیشرفته و Edit شده Id Tech 4 هست که Splash Damage توی Enemy Territory هم از اون استفاده کرده بود...

خو Brink چه ربطی به Bulletstorm داره؟:دی
باز تو حرف زدی ؟:دی باز مطلبی رو نخونده نظر دادی ؟ اقای من جای شما توی این تاپیکا نیست برادر من :دی
اوشون ! گفتن اینها (منظور Bulletstorm و Brink هست) شیره UE3 رو میکشن بنده هم فرمودم موتور Brink اصلا UE3 نمیباشد!
ایشون ارشاد کردن
بلـــــــــــــــــــــه !

اینها ؟ ... موتور Brink تا اونجایی که من یادمه نسخه پیشرفته و Edit شده Id Tech 4 هست که Splash Damage توی Enemy Territory هم از اون استفاده کرده بود...
ایشون ارشاد کردن. بقیه منحرفن داره این دوتا رو مشابه مینامد :دی.
اوشون ! گفتن اینها (منظور Bulletstorm و Brink هست) شیره UE3 رو میکشن بنده هم فرمودم موتور Brink اصلا UE3 نمیباشد!
چی میگین شما همینطور واسه خودتون میبرین و میدوزین!!:biggrin1: سامی یه حرفی زدی وایسا طرف بیاد از خودش دفاع کنه ببینین شاید سوءتفاهم شده باشه!!:biggrin1: همینطور طرف رو ترور شخصیتی میکنین!!!:biggrin1:
از نظر استایل گرافیکی هم خیلی این و Brink شبیه هم هستن!!:biggrin1:
خو این بند اوله.خو به نظرم اومد از نظر رنگ بندی و ... شبیه هم هستن!!!:biggrin1:

دیگه اینها دارن شیره ی UE3 رو می کِشَن!!:biggrin1:
خو اینجا اون بند اول تموم شد.:biggrin1:این اینها اینجا برمیگرده به Epicاینا!:biggrin1:که با این آپدیتهاشون دارن شیره ی UE3 رو میکشن!!
امیدوارم فقط از این رنگبندی ها تو GeOW 3 نبینم که اصلا بهش نمیاد!!:biggrin1:
این هم که دیگه فکر نمیکنم ابهامی توش باشه...:biggrin1:
پ.ن:اووووف!!! حالا جدا من واسه اون سه خط باید اینهمه مینوشتم!!!؟:biggrin1:

آخرین ویرایش:
خدا رو شکر مثل اینکه همون گیم پلی سریع و دیوانه وار Painkiller رو توی این بازی هم می بینیم ! از نکته های جالبش اینه که با کشتن یا تیر اندازی به هر دشمن , یه سری نوشته جالب با فونت جالب تر گوشه و کنار دشمن میاد !! مثلآ مینویسه طرف هدشات شده یا فلان تا دشمن پشت سر هم مردن و ... ! (باید تریلر رو ببینین تا متوجه منظورم بشین)

چیزی که زیاد توی ذوق میزنه توی این تریلر UEــی بودن بازیه، مخصوصا رنگ بندی و طراحی صورت ها، انگار این Dev موتور یه سری صورت داره همه استفاده می کنن:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or