Bulletstorm / X360 Thread [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
:blink:

مگه شما بازی کردی که میگی آسونه؟! بازی 4-5 ماه دیگه میاد!

نه دوست عزیز من فقط تریلر دیدم.
خودت قبول نداری بازی اسونه ؟ من تو تریلر ها یی که دیدم خیلی راحت همه رو نابود میکرد ! ( شاید به خاطد قدرت لگد میتونست همه رو بزنه ! )

خودت قبول نداری بازی اسونه ؟ من تو تریلر ها یی که دیدم خیلی راحت همه رو نابود میکرد ! ( شاید به خاطد قدرت لگد میتونست همه رو بزنه ! )
خوب داداش اینا را معمولن روی درجه آسون میزارن که توی تریلر همه چیز نمایش پیدا کنه !
شاید درجه هاش روی Easy بوده که به چشم شما آسون بوده !

تو نمایش ها Real-Time معمولا همه چیز رو Infinite میکنن تا یه وقت یارو نمیره خیط بشه :دی.

خوب داداش اینا را معمولن روی درجه آسون میزارن که توی تریلر همه چیز نمایش پیدا کنه !
شاید درجه هاش روی Easy بوده که به چشم شما آسون بوده !

1. معمولا نه معمولن
2. من مشکلم با لگد زدنشه ! اگه درجه سختی رو روی Super hard هم بزارن فرقی نمیکنه .

1.
2. من مشکلم با لگد زدنشه ! اگه درجه سختی رو روی Super hard هم بزارن فرقی نمیکنه .
زیبایی این بازی به همین چیزاشه دیگه( وگرنه میشد عین کال اف و مدال و ... )
سعی کردن بازی رو تا جایی که میشه fun بسازن :x:x:x

من خودم از لگد زدن تو این بازی خیلی خوشم اومد ( مخصوصا اون تریلری که یه دشمنه پشت دره بعد به در لگد میزنه یارو میترکه :-o:-*)

رفیق شما اگه Serious Sam و یا Painkiller(بازی قبلی کمپانی) رو بازی کرده باشی همین سبک رو اونجا هم دیدی. سختی این ژانر به سرعت و تعداد دشمنایی هست که مرحله به مرحله بیشتر و بیشتر سمتتون هجوم میارند.

فكر مي كنم بازي فوق العاده مي شه و من اميد بسيار بسياري به بازي دارم.
در ضمن تاريخ انتشار بازي 22 feb سال 2011 هست .
بازي انشاا.. بخش مولتي هم داره ؟؟؟؟

این تریلر آخری با اینکه کوتاه بود ولی عالی بود
گیم پلی فوق العاده هیجان انگیزی داره
نمیدونم چرا یه جورایی حس میکنم میتونه پدیده 2011 باشه و مثل امسال rd:r عمل کنه!

• Like
Reactions: god of shadow

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or