Bulletstorm / X360 Thread [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از دوستان هرکی مایله بازی را اورجینال بخره اونم از نوع Epic Edition یه امار بدن سریع کلوب را اتیش کنیم :دی

هرچند میدونم دارم به دیوار میگم :دی کی میخواد بازی 360 را اونم بدون هایپ اورجینال بخره ؟:دی

از دوستان هرکی مایله بازی را اورجینال بخره اونم از نوع Epic Edition یه امار بدن سریع کلوب را اتیش کنیم :دی

هرچند میدونم دارم به دیوار میگم :دی کی میخواد بازی 360 را اونم بدون هایپ اورجینال بخره ؟:دی
یه بار اومدیم برا مثلا Alan Wake این کارو بکنیم که اصلا آسمون به زمین اومد ! :d
حالا چند میشه جور کرد توی ایران این نسخه رو با نسخه معمولی ؟!

من و چنـد تن از دوستان یه جورایــی Epic Edition رو پیش خرید کردیم :d، اونـــم فقط برای بتــا Gearz 3 و Dedicated Servers :x

بتاش که فکر کنم روی لایو هم بیاد البته وقتی که اپیک ادیشن به اندازه کافی فروخت !

دِ همین!
تا اون موقع که بخواد رو XBL قرار داده بشه کسایی که EE رو خریدن لیدربورد رو نابود میکنن!

آخرین ویرایش:
این عجب بازی هست من تا دیروز نمیدونستم اینقد خفنه!!! چند تا تریلرش رو دیدم اصلا ادم وقتی بازی میکنه کیییف میکنه!!
میانگین امتیازش باید بشتر از 88.88% باشه:d

بسه دیگه چقدر کاور گیری! بلاخره یه شوتر Run&Gun درست حسابی میاد بدستمون
فقط شخصیت اولش به کاریزمای بزرگانی مثل دوک و سام نمیرسه اما گیم پلی و گرافیکش عالیه

• Like
Reactions: Dreadlord
دوستان يه بار ديگه من اين سوال پرسيدم اما كسي جواب ندادش
با اين تعريفاي كه شما ميكنيد من ياد انريل تورنومنت ميندازه ايا اين بازي ميشه با انريل مقايسش كرد از لحاظ گيمپلي و محتوي بازي؟

دوستان يه بار ديگه من اين سوال پرسيدم اما كسي جواب ندادش
با اين تعريفاي كه شما ميكنيد من ياد انريل تورنومنت ميندازه ايا اين بازي ميشه با انريل مقايسش كرد از لحاظ گيمپلي و محتوي بازي؟
نمیدونم منظورت از محتوا چی هست.چون خیلی چیزا رو دربر میگیره.ولی به نظر من نه.BS یه جور گیم پلی فان داره!مقایسش با UT مثل توهین به مقدسات هست!:دی
البته من خودم BS رو خیلی قبول دارم و به شدت منتظرش هستم.فقط به نظر من مثل UT مخصوصا قدیمیهاش نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or