Bulletstorm | PC

4b3a98c388086_featured_without_text_bulletstorm.jpg

Electronic Arts
People Can Fly , Epic Games
Sci-Fi First-Person shooter
Release: Q1 2011

UNREAL بازان و و طرفداران PainKiller بشتابید که خالق GeoW ذوق زده تان خواهد کرد!!!

Cliff.B و دوستان تقدیم می کنند :

[

http://farm5.static.flickr.com/4013/4565356655_8ab98a1e3a_o.jpg

من تا اکت 5 رفتم.
با اینکه اولش اصلا بهم بچسبید ولی حالا واقعا دارم ازش لذت می برم
قشنگ ترین قسمتش مبارزه با
گیاه غول پیکر بود.واقعا خوب طراحی شده بود.البته می شد سینمایی ترش کرد ولی خوب بازم هیجان و جو اکشن عالیی داشت. هدشات ها هم با اسنایپ لذت خاصی داره
گرافیک بازی فوق العاده است
اصلا باورم نمی شه که آنریل 3 بتونه این محیط های بزرگ و فوق العاده با جزییات رو خلق کنه. این بازی رو کنار بازی های دیگه ای که با این موتور ساخته شده بزاریم اون موقع هست که به کیفیت بالای گرافیک این بازی پی می بریم.حتی به نظرم GeOW 3 هم چنین کیفیتی نداره. در یک کلمه عالی کار کردن

من تا اکت 5 رفتم.
گیاه غول پیکر بود.واقعا خوب طراحی شده بود.البته می شد سینمایی ترش کرد ولی خوب بازم هیجان و جو اکشن عالیی داشت. هدشات ها هم با اسنایپ لذت خاصی داره
اصلا باورم نمی شه که آنریل 3 بتونه این محیط های بزرگ و فوق العاده با جزییات رو خلق کنه. این بازی رو کنار بازی های دیگه ای که با این موتور ساخته شده بزاریم اون موقع هست که به کیفیت بالای گرافیک این بازی پی می بریم.حتی به نظرم GeOW 3 هم چنین کیفیتی نداره. در یک کلمه عالی کار کردن
خدا رو شکر من که الان اکت 1 هستمو زیاد بازی بهم نمی چسبه . ولی این طور که از حرفت میشه برآورد کرد بازی تو اکت های بعدی فوق العاده میشه.

خدا رو شکر من که الان اکت 1 هستمو زیاد بازی بهم نمی چسبه . ولی این طور که از حرفت میشه برآورد کرد بازی تو اکت های بعدی فوق العاده میشه.
بازی بعد از Act یک یه جهش بلند میکنه و فوق العاده جذاب و دیدنی میشه جوری که یه ضرب تمومش میکنی:d

بازی بعد از Act یک یه جهش بلند میکنه و فوق العاده جذاب و دیدنی میشه جوری که یه ضرب تمومش میکنی:d

اوج گيم پلي اكت 3 تا 5 هست !!!
اكت 6 و 7 رو خدا خدا ميكنيد زودتر تموم بشه !!
گيم پلي كه اينطوريه
اما محيط ها از اول تا اخر بازي فوق العاده زيبا هستن و چشم نواز به لطف ue

من تا اکت 5 رفتم.
محمد بیشتر قدرت بازی تو گرافیک هنری اون هست تا فنی. به نظرم Bulletstorm کاندیدای اصلی بهترین گرافیک هنری سال هست. ولی در مقابل گرافیک فنی بازی در حد متوسط رو به بالا هست. بیشترین قدرت بازی تو زمینه گرافیک اون مربوط به نورپردازی و رنگ بندی بی نظیرش هست که تا حالا به جز Enslaved تو هیچ بازی دیگه ای که با UE3 ساخته شده ندیدم.

من تا اکت 5 رفتم.
فکر کنم موتور ارتقا یافته ی unreal 3 باشه گرافیکش آره خوب بود

دوستان من یه سوال داشتم میخواست ببینم این سایه ها تو دمو طبیعی هست من کارتم 4870 ati هست بعد و قتی من وسط بازی pause میزنم صفحه پشتش یه جوری ماوتو قرمزو اینا میشه واسه همه اینطوریه ؟گویا یه اپدیتی واسش اومده کسی لینکشو با کرکش داره ؟

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها یه سوال دارم میشه این بازی رو با کرک آنلاین بازی کرد؟
ممنون!
نمیشه !

منم الان بازیو تموم کردم... حال داد بهم. پایان بازی هم بدک نبود ولی همین گیم پلی سریع و فان بازی اصل موضوع بود که خوب بود و شخصیت پردازی هم متوسط بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or