Bulletstorm | PC

4b3a98c388086_featured_without_text_bulletstorm.jpg

Electronic Arts
People Can Fly , Epic Games
Sci-Fi First-Person shooter
Release: Q1 2011

UNREAL بازان و و طرفداران PainKiller بشتابید که خالق GeoW ذوق زده تان خواهد کرد!!!

Cliff.B و دوستان تقدیم می کنند :

[

http://farm5.static.flickr.com/4013/4565356655_8ab98a1e3a_o.jpg

کرک درست و حسابی واسه این بازی اومده؟یعنی میشه رفت با خیال راحت خرید؟

از همون اولش هم ميشد تا اخر بازي كرد !!!
-------------------------------

ولي بچه ها خودمونيم ها !!
اون موجي كه راه انداختن سر اين بازي چقدر زود فروكش كرد !!
بازي اصلا اونطوري كه گفتن نبود :d

خداییش بازی خیلی مزخرفه فقط کافیه با اون شلاقه دشمنا رو بکشید طرف خودتون بعد یه لگد بزنید و تصویر که آهسته شد ببندینش به رگبار!به نظر من که هیج جذابیت دیگه ای نداره و خیلی خسته کننده و تکراریه!

شماره بعدی هم تو کار هستش؟ چون اخر بازی اون یارو ژنرال با وجود منفجر شدن اون بمبه نمرد!
ظاهرا بازی دنباله دار هست.
چون با توجه به پایانی که برای بازی در نظر گرفته شده به احتمال 99 درصد نسخه دومی هم در کار هست.

خداییش بازی خیلی مزخرفه فقط کافیه با اون شلاقه دشمنا رو بکشید طرف خودتون بعد یه لگد بزنید و تصویر که آهسته شد ببندینش به رگبار!به نظر من که هیج جذابیت دیگه ای نداره و خیلی خسته کننده و تکراریه!
به نظر من که بازی فوقالعاده بود و هیچ چیز کم نداشت چون کم بازی پیش میاد که من تا آخر برم مگر اینکه جذبش بشم
شما که میگین بازی یکنواخته خودتون اینجوری بازی می کنید :d و گرنه می تونید بیش از 100 روش برای کشتن آدم استفاده کنید >:d<

به نظر من که بازی فوقالعاده بود و هیچ چیز کم نداشت چون کم بازی پیش میاد که من تا آخر برم مگر اینکه جذبش بشم
شما که میگین بازی یکنواخته خودتون اینجوری بازی می کنید :d و گرنه می تونید بیش از 100 روش برای کشتن آدم استفاده کنید >:d<

والا تو نسخه ای که من بازی کردم روش زیادی برای کشتن نبود یا باید با تیر میکشتی یا با شلاق بود تناب بود برق بود یا هر چی دشمنو میکشیدی سمت خودت بعد میزدیش به یه جسمی یا با تیر میزدیش،انصافا بعد چند مرحله رو مخ میرفت این تکرار مکررات،

ولی خوب هر چی جلوتر میرفتی بازی از نظر محیط و رنگ و لعاب و روند مراحل بهتر مشد اولش آدم از بازی زده میشد

والا تو نسخه ای که من بازی کردم روش زیادی برای کشتن نبود یا باید با تیر میکشتی یا با شلاق بود تناب بود برق بود یا هر چی دشمنو میکشیدی سمت خودت بعد میزدیش به یه جسمی یا با تیر میزدیش،انصافا بعد چند مرحله رو مخ میرفت این تکرار مکررات،

ولی خوب هر چی جلوتر میرفتی بازی از نظر محیط و رنگ و لعاب و روند مراحل بهتر مشد اولش آدم از بازی زده میشد

دوست عزيز وقتي وصل بشي به اون دستگاه ها كه ميتوني از طريقش مهمات و اپگريد بخري !!
برو ببين چند طريقه ي كشتن براي هر اسلحه تعريف شده !!
من تمام زورم رو زدم و نهايت تونستم به 80 درصد از طرقيك ه گفته شده بود با اسلحه ها ادم بكشم !!
شما فقط راست تير ميزدي و با شلاق ميكشيدي طرفت و پانچش ميكردي تو كاكتوس كه ديگه مشكل بازي نيست ;)

بازی متوسط رو به پایین بود چرا؟
بدلیل اینکه از اول بازی تا اخر شما کاملا روند یکنواختی رو طی می کردی و فقط هر از چندی مثلا هر 4 ساعت بازی یه دشمن جدید می یومد.
ولی از لحاظ اکشن بازی و جو محیط و گرافیک حرفی برای گفتن داشت!

درسته روشهاي مختلفي واسه كشتن در اختيار داريم اما به طور كلي جذابيتي نداره.گرافيك و محيط عالي بود اما خود بازي يه بزن برو جلو بيش نبود.مطمئنا توي نسخه هاي بعدي بازي باهالي ميشه.اما فعلا اون چيزي كه اون همه به خاطرش تبليغ ميشد نبود.

اون نسخه کنسولیشه توی pc که یه ضرب هدشاتن

در کل یه بازیه معمولیه دیگه نباید انتظار یه شاهکار رو ازش داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or