Bulletstorm | PC

4b3a98c388086_featured_without_text_bulletstorm.jpg

Electronic Arts
People Can Fly , Epic Games
Sci-Fi First-Person shooter
Release: Q1 2011




UNREAL بازان و و طرفداران PainKiller بشتابید که خالق GeoW ذوق زده تان خواهد کرد!!!

Cliff.B و دوستان تقدیم می کنند :


[

http://farm5.static.flickr.com/4013/4565356655_8ab98a1e3a_o.jpg

 
سلام .
بازی جذابی هستش ، و گرافیک مطلوبی هم داره ، داستان هم جالبه .
فقط یه سوال : ؟
چند چپتر هست ؟
 
سلام .
بازی جذابی هستش ، و گرافیک مطلوبی هم داره ، داستان هم جالبه .
فقط یه سوال : ؟
چند چپتر هست ؟
من اینجا توضیحات نسبتاً کاملی دادم: http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1319463&postcount=166

19 چپتر ( 7 ACT)
میشه یه کم در مورد آپگرید این بازی توضیح بدین مثلا اون skill shot داخل منوی آپگرید چیه و چه فایده ای داره؟
Skill Shot ها طریقه ی کشتن مخصوص دشمن هاست که بهت یک سری Point میده که می تونی مصرف خرید تیر و Charge و آپگرید اسلحه هات بکنی.
 
به نظر من آپگرید اسلحه ها محدود هست، به جز خرید شلیک ثانویه برای اسلحه و افزایش تعداد دفعات استفاده از اون و افزایش مهمات اسلحه ها چیز دیگه ای نداره.
مثلا می تونستن میزان قدرت اسلحه، سرعت لودینگ یا چیزهای دیگه هم اضافه کنن.
 
منم یه 3 تا اکت رفتم
بازی خیلی بد شروع میشه اما با گذشت زمان و از اکت 2 به بعد فوق العاده میشه
صحنه های سینماییه بی نظیری هم داره و هیجانش هم خیلی خوبه
گرافیکش هم اونجور که فکر میکردم عالی نیست ام خوبه
یه جورایی گرافیکش حس enslaved رو بهم میده
در کل تا حالا که خوب بوده تا بعد ببینیم چی میشه
 
منم مدتیه بازی میکنم، نمیدونم چند چپتر رفتم ولی 5-6 ساعت بازی کردمه، شروع بازی کاملا مزخرف و احمقانس، کلا تا 2-3 ساعت اول اصلا نمیتونید با بازی مچ بشید چون بازی خیلی گنگ و مسخره شروع میشه، داستانش و شخصیت پردازی(!) هم که نداره که بخوایم بگیم خوبه یا بد چون یه چیزی در حد همون Painkiller هستش، یه قهرمان کت و کلفت و کله خر:d که اصلا هدفش تو بازی معلوم نیست، یعنی اصلا هدفی نداره که بخواد معلوم باشه:d در کل شما در طول بازی اصلا نمیدونید واسه چی دارید میکشید و پیش میرید، چجوری بگم بازی کلا پوچ و بی هدفه و گاهی اوقات میخواید از این کشتارهای احمقانه راحت شید و بازی رو بیخیال شید ولی مناظر بسیار زیبا و چشم نواز(و صد البته کاملا بی هویت) نمیزارن که بازی رو ول کنید و از کشتارهای مزحکش لذت نبرید، در واقع بازی یه چیزی مابین Painkiller و Serious Sam و Gears of Warه، بعضی لوکیشنا که دقیقا لوکیشنای GOWن، سلاح ها هم مابین SS و PK هستن، مراحلی هم مثل شلیک از روی قطار هم کاملا یادآور مرحله آخر GOW1 هستن(البته مینی گانی که هر از چند گاهی از دشمن قرض میگیرید مثل مینی گان سام مصمم 2 پدر تک تکه دشمنارو خیلی خوب و تمیز درمیاره:d) وجود SP هم کاری کرده که به روشای مختلف و بسیار باحالی حریفو بپوکونید(باحال ترین روش کشتنش به نظر من یکی جزغاله کردن دشمن با پرت کردنش میون یه عالمه سیمه برقه و دیگری که منو یاد فیلم Piranha(که اتفاقا یه روز قبل از شروع بازی دیدمش) میندازه پرت کردنشون توی آبه که نتیجش رو خودتون میدونید دیگه:d حتما این دوتا رو امتحان کنید خیلی حال میده...) بعضی دشمنا کاری میکنن که از خنده بترکید مثلا اون احمقای انتحاری رو که Flailgun(فک کنم اسمش این بود) دارنو به روشای مختلف و خنده داری میتونید بترکونید، بازی از جنبه Fun بودن اصلا کم و کسر نداره(دقیقا برعکس GOW و Painkiller که کاملا جدی بودن) و اونقده لگدزدن و کشیدن و ترکوندن مغز این آدمای احمق حال میده که با هر بار ورود با بازی چندین ساعت پای سیستم یا کنسولتون میشینید و موقعی ازش دست میکشید که دیگه چشاتون از حدقه داره میزنه بیرون(خدایی نکرده:d)، راستی دشمنای بازی که از نزدیک زیارتشون کردمه انگار انسانن!؟ نه دندون تیزی دارن، نه شاخ و دم و خار و خاشاکی! راستی اینو هم بگم که زیاد نباید یه ضرب نشست پای این بازی چون بعد مدتی خسته کننده میشه، سعی کنید هر 2 ساعت یه بار سری به یه بازیه دیگه بزنید تا دوباره تشنه کشتارای لذت بخش و احمقانه و پوچ بازی شید، راستش انتظاراتم از این بازی خیلی بالا تر از این بود ولی خوب بازم بازه خوبیه، اوناییم که میگن بازی پر از الفاظ زشت و رکیکه انگار Riddick: Dark Athena رو یادشون رفته، اونجایی که میرفتی یه عالمه آدم زندانی بودن و باهاشون حرف میزدی کلا هرجور فحش و بد وبیراه و حرکت زشتی که فکرشو بکنی و نکنی وجود داشت اونوقت اومدن چسبیدن به این Bulletstorm بیچاره:crying1: (:d)
 
من بازی رو نگرفتم ولی یکی از جنبه های Fun بازی همین بکش بکش های بی هویت! هست.مثلا فرض کن یک بازی با داستان پیچیده رو انجام دادی و یه بازی می خوای که فقط سرگرمت کنه.
 
دارم تو رزولوشن HD 1920 بازی می کنم 60 فریم .>:d<. بسیار عالی .
البته هر بازی باید به سن و سالت هم بخوره تا بتونی هضمش کنی . یک عده معدودی توانایی هضم و جذب ندارن متاسفانه:d حالا یا سنشون خیلی بالاست یا بلعکس . ( شخص خاصی مدنظرم هست به خودتون نگیرید ):d. در کل بازی در رزولوشن 1920 فریم بالاتری میده تا رزولوشن 1680 اینجوریش رو دیگه ندیده بودیم:x
 
من بازی رو نگرفتم ولی یکی از جنبه های Fun بازی همین بکش بکش های بی هویت! هست.مثلا فرض کن یک بازی با داستان پیچیده رو انجام دادی و یه بازی می خوای که فقط سرگرمت کنه.

دقیقا ً همینطوره !
من بعد از اتمام شاهکار AC:BH آنقدر از گیم سیر شده بودم که فقط فیفا 2011 بازی می کردم ولی الان این بولت استرم خیلی داره فاز میده و دوباره اعتیاد رو فعال می کنه !:d
به نظر من بازیِ خیلی خوبیه و اگر داستان بهتری داشت می تونست خیلی زود به یک عنوان ممتاز تبدیل بشه گرافیک بازی در حد متوسط رو به بالاست و می تونست خیلی بهتر باشه نقطه ی قوت و متمایز بازی در گیم پلی شیرین ، سریع و خلاقانه ش هستش !
در کل این بازی را به همه ی دوستان عزیزم که هنوز تجربه ش نکردند پیشنهاد می کنم .
 
بلاخره این بازی هم تموم شد و باید بگم تجربه خوبی بود.
اکشنی که تو این بازی بود تو کمتر بازی در این مدت دیده بودم .
هرچند کوتاه بود و کار 2 روز بود اما واقعا ازش لذت بردم .
دورنمای زیبای مراحل و ساختمان های تخریب شده و کلی میله ی کج و تو هم رفته و کشتار به معنی واقعی و انفجار و خون و خونریزی:d من به بازی امتیاز میدم.
گرافیک : 9.2
صداگذار :8:5
خشونت :10
داستان :7:5
و در کل بهش 9 میدم .
نورپردازی قوی و عالی این بازی باعث خلق محیط زنده ای شده که شما رو به عمق بازی می رسونه . همچنین رنگ بندی ها یمناسب و استفاده از رنگ هایی با SATURATION و VALUE زیاد خیلی به واقعی تر شدن محیط کمک کرده .
به کارگیری موتور UNREAL ENGINE تو این بازی یکی از نقاط قوت بازیه که بعد از مدت تقریبا طولانی شاهد یک بازی دیگه از این موتور قدرتمند بودیم .هر چند افت فریم هایی داشت ولی به هر صورت روی بازی تاثیر چندانی نداشت . در کل دستشون درد نکنه . تم بازی بیشتر شبیه GOW بود و گرافیکش هم از اون بالاتر بود چون میدونیم GOW از کنسول به PC پورت شد ولی این یکی کاملا نسخه PC بود و خیلی شسته رفته .
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or