Bulletstorm | PC

4b3a98c388086_featured_without_text_bulletstorm.jpg

Electronic Arts
People Can Fly , Epic Games
Sci-Fi First-Person shooter
Release: Q1 2011

UNREAL بازان و و طرفداران PainKiller بشتابید که خالق GeoW ذوق زده تان خواهد کرد!!!

Cliff.B و دوستان تقدیم می کنند :

[

http://farm5.static.flickr.com/4013/4565356655_8ab98a1e3a_o.jpg

چي هست دقيقا :-/
تکنولوژی Apex به تازگی از طرف NVIDIA معرفی شده و کاری که میکنه این هست که حرکت لباسها مثل تکون خوردن آستینها یا حرکت چین های روی لباس رو زمانیکه انفجاری رخ میده یا شخصیت ها در حال حرکت کردن هستن یا باد لباس رو تکون میده خیلی دقیق شبیه سازی میکنه.
تو Bulletstor mهم از این تکنولوژی استفاده کردن.
اگه یه سری به محل نصب بازی بزنی تو پوشه Binaires\Win32 فایل های DLL مربروط به Apex رو می بینی.

آخرین ویرایش:
منم بازي رو گرفتم
گرافيكش به نظرم توي عكسها خيلي بهتر بود :-/

منم يه سري مشكلات رو دارم مثل افت فريم هاي خيلي كوتاه ( در حد يك ثانيه) و گاهي قاتي شدن سايه ها
ولي ايرادها موندگار نيست
نهايت يك ثانيه اي باشه باگ ها !!
گرافيك انويديا

امروز بازیرو تمام کردم، واقعا بازی بی نظیر بود و حسابی سرگرم کننده.
اونهایی که بازی نکردن، همین الان آب دستشون هست بزارن زمین برن بازیرو بخرن.:d
امتیاز گرفتن و Skillshot گرفتن تو اینبازی اینقدر کرم داره که من تا حالا نمونه اش رو تو هیچ بازی دیگه ای ندیدم.:d

• Like
Reactions: pedramstalker
من که یه مقدار رفتم
بازی بیش از حد ساده و تکراری بود
حالت که دشمنا رو به طرف خودش می کشه خیلی ساده هست و راحت کرده بازی رو
تا اونجایی که من رفتم هم فقط یه اسلحه داشت و اصلا هیچ اسلحه دیگه ای نداد.باوجود اینکه تو بازیی مثل پین کیلر تند تند اسلحه جدید میداد و قشنگی بازی هم به همون اسلحه هاش بود

من که یه مقدار رفتم
بازی بیش از حد ساده و تکراری بود
حالت که دشمنا رو به طرف خودش می کشه خیلی ساده هست و راحت کرده بازی رو
تا اونجایی که من رفتم هم فقط یه اسلحه داشت و اصلا هیچ اسلحه دیگه ای نداد.باوجود اینکه تو بازیی مثل پین کیلر تند تند اسلحه جدید میداد و قشنگی بازی هم به همون اسلحه هاش بود
پسرم برو چپتر 2 قشنگ میشه !:d

پسرم برو چپتر 2 قشنگ میشه !:d

آره. بازیش تو Actهای بعدی واقعا هیجانی میشه.من اصلا احساس خستگی و تکراری بودن نکردم.
فقط زوم کردن اسلحه تو این بازی یه مقدار ضایع شده. یعنی خیلی زوم میکنه. محیط های دور و نزدیک رو به یک اندازه زوم میکنه. مثلا اگه رو یه منطقه ی وسیع اسلحه رو زوم کنید مناطق خیلی دور رو خیلی نزدیک میکنه انگار تو دو قدمی شما هستن.

تکنولوژی Apex به تازگی از طرف NVIDIA معرفی شده و کاری که میکنه این هست که حرکت لباسها مثل تکون خوردن آستینها یا حرکت چین های روی لباس رو زمانیکه انفجاری رخ میده یا شخصیت ها در حال حرکت کردن هستن یا باد لباس رو تکون میده خیلی دقیق شبیه سازی میکنه.
تو Bulletstor mهم از این تکنولوژی استفاده کردن.
اگه یه سری به محل نصب بازی بزنی تو پوشه Binaires\Win32 فایل های DLL مربروط به Apex رو می بینی.
ااا راستميگيا چرا منو تو اين موقعيت قرار ميدين :d شوخي كردم آره گفتم لباس اين كماندوه چه فيزيك باحالي داره نگو ناكسا Apex گذاشتن :d.
بابا گرافيك كه خيلي قشنگه من نميدونم شما چي ميگيد (خدايي به افكت لايتينگش توجه كردين)
به جز برخي مشكلات تكسچر كه از موتور بازي ميلنگه من با گرافيكش حال كردم .

درود بر همه
بازی را اجرا کردم البته با تاخیر
خوب بازی خیلی قابل قبول بود اولین چیزی که به چشم می خورد نورپردازی بازی هست واقعا زیبا هست
از نظر صداگذاری هم بازی در حد بالای قرار داره
حرکات و قابلیت های بازیکن هم بر جذابیت بازی افزوده هست
در کل می تونم بگم یک تجربه جدیدی هست این بازی ;)

در مورد فریم بازی
درمورد فریم بازی هم بر خلاف بعضی دوستان که مشکل داشتند من هیچ مشکل خاصی نداشتم و همه چیز خوب بود بازی هم به هیچ عنوان پورت شده نیست

درود بر همه
بازی را اجرا کردم البته با تاخیر
خوب بازی خیلی قابل قبول بود اولین چیزی که به چشم می خورد نورپردازی بازی هست واقعا زیبا هست
از نظر صداگذاری هم بازی در حد بالای قرار داره
حرکات و قابلیت های بازیکن هم بر جذابیت بازی افزوده هست

حسین این با AA بود دیگه ؟

به نظر منم مراحل اولش يكم تكراري و بدونه هيجانه ولي يكم كه ميري جلوتر به شدت جذاب ميشه من كه دارم لذت ميبرم.گرافيكشم اونجور كه مي خواستم نبود ولي نورپردازيش جالبه و همين كه از رنگهاي شاد استفاده شده توش ضعف گرافيكي رو جبران مي كنه گيم پلي هم كه ديگه حرف نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or