دیشب Gearbox و Ubi عنوان جدیدی از سری Brothers in arms رو معرفی کردند که به نظر میرسه فصل جدیدی در این سری خواهد بود ...
Brothers In Arms: Furious 4 - Official E3 2011 Trailerیعنی چی طنز شده؟ اگه تیکه یا چیزی توش بوده خوب میخواستن بازی خشک نباشه و یکم هم طبیعی بشه (( اینجور نبوده که تو جنگ همه غمگین باشن و خنده رو لبشون نباشه))
یا نه کلا طناز شده بازی؟
فحشی به سری هست و بس
اون bia اون بالا رو بر میداشتن چیزی ازشون کم میشد>؟
من همشو بازي كردم ....چی شروع شد؟! شما اگه همون به قول خودت یه تیکه فیلم میدیدی! و 3 تا بازی قبل بازی میکردی سبک بازی میدونستی چیه و داستان های Matthew Baker دنبال میکردی میفهمیدی بقیه چی میگن!
مثل این میمونه Crysis 3 بشه مثل Battlefield Heroes !
من همشو بازي كردم ....
همه اينايي هم كه ميگيو خودم ميدونم ..
گيم رو ادم تا دست نگيره نميفهمه چيه ..
باس بشيني پشت كامپيوتر و بازي كني بعد نظر بدي !!!
تریلر رو دیدم جالب بود اما نه به عنوان BIA،نسخه قبلی (BIA:HH) خیلی به من حال داد،,ولی خوب شاید gearbox میدونه داره چیکار میکنه یکم صبر کنیم میفهمیم...
این BIA چیه هی میگیم (خودمم هم همینطور) آدم یاد یه چیزه دیگه میوفته:d
پس اگه میدونی باید به دیگران حق بدی اعتراض کنن همیشه نباید یه فن یه بازی خاص بیاد ازش تعریف کنه از نظر من و خیلی های دیگه این BiA نیست حالا شما میای میگی ای بابا شروع کردین یعنی چی؟ اینجا تاپیک بازی هست توش بحث تبادل نظر میشه حالا چه خوب و چه بد و باید به نظر هم احترام بذاریم.
فکر نکنم فن ها واقعی بازی از این کار Gearbox راضی باشن همیشه لازم نیست گیم بیاد زیر دستت ببینی چیه حالا هر چفدر میخواد این بازی خوب باشه و امتیاز دزو کنه وقتی ماهیت اصلی بازی برده زیر سوال فایده ای نداره مثال هم برات زدم شما حساب کن جای Crysis 3 بهت یه بازی Fun تحویل بدن بگن این Crysis 3 هست برید حال کنید! یا همین Dragon Age II شاید از نظر خیلی های بازی خوبی باشه مخصوصا کنسول بازها و کسایی که rpg باز نیستن ولی من به شخصه خیلی ها رو می شناسم که فن دو آتیشه این بازی هست ولی به خاطر این که بازی ماهیت اصلی خودشو از دست داده حتی طرف بازی نرفتن!

در مورد Crysis 2 فکر کنم اشتباه میکنی! Crysis 2 ماهیت اصلی شماره یک حفظ کرده بود تغییر سبک نداده بود کارکترهای قبلی تو این شماره حضور داشتن از نظر گیم پلی پیشرفت عالی داشت نشون به این نشون که از Multi بازی استقبال خوبی شد شاید از نظر گرافیک هنوز زیر سایه Crysis باشه ولی هنوز هم بین FPS های حال حرف اول رو میزنه.خب ما نظرمون يكيه ..
بيانمون فرق داره :d
الان كرايسز 3 رو لازم نيست مثال بزني ..
همين كرايسز 2 چقدر شبيه بود به كرايسز يك ؟؟
همه شايد انتظار داشتن گيم همون بيس شماره اول رو داشته باشه و لذت ببرن
گيم اومد
هيچ چيزيش شبيه نسخه ي اول نبود ..
همه لذت بردن مثل چـــي !!!
.................................................. .......
يا همون دراگون ايج 2 كه خودت گفتي ..
بازي كلا تكون خورد ...
به خاطر سبك خاصش يه عده بدشون اومد مثل شما
يه عده بازي كردن خو لذت بردن
يه عده كه بدشون ميومد بازي كردن و خوششون اومد !!
---------------------------------------------
از همشون هم قبل از ورود به بازار تيلر از دمو ها و گيم پلي نشون داده بودن به قدر كافي !!
اما نظرها چقدر فرق كرد بعد از ديدن يه تريلر و بعد از تست خوده بازي ؟؟؟
منظورم اين بود![]()