Brothers in Arms : Furious 4 | PC

hfptufn1ufr8yrjv1mzs.jpg

دیشب Gearbox و Ubi عنوان جدیدی از سری Brothers in arms رو معرفی کردند که به نظر میرسه فصل جدیدی در این سری خواهد بود ...

• Like
Reactions: iMahmoud
این کجا Brothers In Arms های قبلی کجا. یه بازی گفتیم تویه سبک خودش مونده اینم گند زدن بهش رفت. اون داستان سنگین و جالب سری های قبلی کجا و این یکی کجا!

گند زدن به بازي خدا شاهده!!! )x

احمقاي ... !!! اتفاقاً بنده هم از همين خلاقيتاي ماجراجويانه ميترسيدم!
درسته که نبايد قبل اومدن بازي نظر داد ولي اين تريلر ديگه خـــــــــــــــــــيـــــــــــــلي شورشو درآورده!
يعني چي مثلاً! بجاي بيکر و دارو دستش قراره با اين دلقکا بازي کنيم؟! )x
رسماً ...يدن تو بازي ! خير سرشون مثلاً خواستن فضاي بازي رو اينگلوريوس باسترديش کنن! خـــــــــاک!

(يکي يه آب قند بده به من!)

BiA کی تایید شد که من متوجه نشدم؟ :d
به هر حال بسی خوشحال شدم، هر چند نه تنها تریلر این بازی بلکه هنوز هیچ تریلری از E3 ندیدم. :d
چون این روزها اینقدر سرم شلوغ هست که حتی وقت سر خاروندن هم ندارم.

فحشی به سری هست و بس :(
اون bia اون بالا رو بر میداشتن چیزی ازشون کم میشد>؟

دقیقا "
اخه یکی نیست بگه چرا این IP رو میخواین به این روز در بیارید ؟
من تریلر بازی رو دیدم حالم بهم خورد به قول دوستان بازی FUN شده آخه این چه کاریه من که نمی تونم درکش کنم.
تازه مگه آخر BIA : Hell Highway نوشته نشد که To Be Continue ؟؟
دلمون خوش بود یه بازی از ww2 مونده.

تریلر رو دیدم جالب بود اما نه به عنوان BIA،نسخه قبلی (BIA:HH) خیلی به من حال داد،,ولی خوب شاید gearbox میدونه داره چیکار میکنه یکم صبر کنیم میفهمیم...

این BIA چیه هی میگیم (خودمم هم همینطور) آدم یاد یه چیزه دیگه میوفته:d

چی شروع شد؟! شما اگه همون به قول خودت یه تیکه فیلم میدیدی! و 3 تا بازی قبل بازی میکردی سبک بازی میدونستی چیه و داستان های Matthew Baker دنبال میکردی میفهمیدی بقیه چی میگن!
مثل این میمونه Crysis 3 بشه مثل Battlefield Heroes !
من همشو بازي كردم ....
همه اينايي هم كه ميگيو خودم ميدونم ..
گيم رو ادم تا دست نگيره نميفهمه چيه ..
باس بشيني پشت كامپيوتر و بازي كني بعد نظر بدي !!!

من همشو بازي كردم ....
همه اينايي هم كه ميگيو خودم ميدونم ..
گيم رو ادم تا دست نگيره نميفهمه چيه ..
باس بشيني پشت كامپيوتر و بازي كني بعد نظر بدي !!!

پس اگه میدونی باید به دیگران حق بدی اعتراض کنن همیشه نباید یه فن یه بازی خاص بیاد ازش تعریف کنه از نظر من و خیلی های دیگه این BiA نیست حالا شما میای میگی ای بابا شروع کردین یعنی چی؟ اینجا تاپیک بازی هست توش بحث تبادل نظر میشه حالا چه خوب و چه بد و باید به نظر هم احترام بذاریم.
فکر نکنم فن ها واقعی بازی از این کار Gearbox راضی باشن همیشه لازم نیست گیم بیاد زیر دستت ببینی چیه حالا هر چفدر میخواد این بازی خوب باشه و امتیاز دزو کنه وقتی ماهیت اصلی بازی برده زیر سوال فایده ای نداره مثال هم برات زدم شما حساب کن جای Crysis 3 بهت یه بازی Fun تحویل بدن بگن این Crysis 3 هست برید حال کنید! یا همین Dragon Age II شاید از نظر خیلی های بازی خوبی باشه مخصوصا کنسول بازها و کسایی که rpg باز نیستن ولی من به شخصه خیلی ها رو می شناسم که فن دو آتیشه این بازی هست ولی به خاطر این که بازی ماهیت اصلی خودشو از دست داده حتی طرف بازی نرفتن!

• Like
Reactions: Ezio da Firenze
تریلر رو دیدم جالب بود اما نه به عنوان BIA،نسخه قبلی (BIA:HH) خیلی به من حال داد،,ولی خوب شاید gearbox میدونه داره چیکار میکنه یکم صبر کنیم میفهمیم...

این BIA چیه هی میگیم (خودمم هم همینطور) آدم یاد یه چیزه دیگه میوفته:d

دقیقا . من هم از بازی خوشم اومد . فقط ای کاش اسم بازیو عوض میکردن .

پس اگه میدونی باید به دیگران حق بدی اعتراض کنن همیشه نباید یه فن یه بازی خاص بیاد ازش تعریف کنه از نظر من و خیلی های دیگه این BiA نیست حالا شما میای میگی ای بابا شروع کردین یعنی چی؟ اینجا تاپیک بازی هست توش بحث تبادل نظر میشه حالا چه خوب و چه بد و باید به نظر هم احترام بذاریم.
فکر نکنم فن ها واقعی بازی از این کار Gearbox راضی باشن همیشه لازم نیست گیم بیاد زیر دستت ببینی چیه حالا هر چفدر میخواد این بازی خوب باشه و امتیاز دزو کنه وقتی ماهیت اصلی بازی برده زیر سوال فایده ای نداره مثال هم برات زدم شما حساب کن جای Crysis 3 بهت یه بازی Fun تحویل بدن بگن این Crysis 3 هست برید حال کنید! یا همین Dragon Age II شاید از نظر خیلی های بازی خوبی باشه مخصوصا کنسول بازها و کسایی که rpg باز نیستن ولی من به شخصه خیلی ها رو می شناسم که فن دو آتیشه این بازی هست ولی به خاطر این که بازی ماهیت اصلی خودشو از دست داده حتی طرف بازی نرفتن!

خب ما نظرمون يكيه ..
بيانمون فرق داره :d
الان كرايسز 3 رو لازم نيست مثال بزني ..
همين كرايسز 2 چقدر شبيه بود به كرايسز يك ؟؟
همه شايد انتظار داشتن گيم همون بيس شماره اول رو داشته باشه و لذت ببرن
گيم اومد
هيچ چيزيش شبيه نسخه ي اول نبود ..
همه لذت بردن مثل چـــي !!!
.........................................................
يا همون دراگون ايج 2 كه خودت گفتي ..
بازي كلا تكون خورد ...
به خاطر سبك خاصش يه عده بدشون اومد مثل شما
يه عده بازي كردن خو لذت بردن
يه عده كه بدشون ميومد بازي كردن و خوششون اومد !!
---------------------------------------------
از همشون هم قبل از ورود به بازار تيلر از دمو ها و گيم پلي نشون داده بودن به قدر كافي !!
اما نظرها چقدر فرق كرد بعد از ديدن يه تريلر و بعد از تست خوده بازي ؟؟؟
منظورم اين بود ;)

خب ما نظرمون يكيه ..
بيانمون فرق داره :d
الان كرايسز 3 رو لازم نيست مثال بزني ..
همين كرايسز 2 چقدر شبيه بود به كرايسز يك ؟؟
همه شايد انتظار داشتن گيم همون بيس شماره اول رو داشته باشه و لذت ببرن
گيم اومد
هيچ چيزيش شبيه نسخه ي اول نبود ..
همه لذت بردن مثل چـــي !!!
.................................................. .......
يا همون دراگون ايج 2 كه خودت گفتي ..
بازي كلا تكون خورد ...
به خاطر سبك خاصش يه عده بدشون اومد مثل شما
يه عده بازي كردن خو لذت بردن
يه عده كه بدشون ميومد بازي كردن و خوششون اومد !!
---------------------------------------------
از همشون هم قبل از ورود به بازار تيلر از دمو ها و گيم پلي نشون داده بودن به قدر كافي !!
اما نظرها چقدر فرق كرد بعد از ديدن يه تريلر و بعد از تست خوده بازي ؟؟؟
منظورم اين بود ;)
در مورد Crysis 2 فکر کنم اشتباه میکنی! Crysis 2 ماهیت اصلی شماره یک حفظ کرده بود تغییر سبک نداده بود کارکترهای قبلی تو این شماره حضور داشتن از نظر گیم پلی پیشرفت عالی داشت نشون به این نشون که از Multi بازی استقبال خوبی شد شاید از نظر گرافیک هنوز زیر سایه Crysis باشه ولی هنوز هم بین FPS های حال حرف اول رو میزنه.
در مورد Dragon Age هم شاید کسای که فن بازی نبودن و Rpg باز حرفه ای نبودن خوششون اومده باشه و لذت برده باشن ولی فن های اصلی بازی که میرن و پول اورجینال میدن مطمئن باش ناراضی بودن این بلا قشنگ میتونه سز BiA بیاد یکی که اصلا نمیدونه Matthew Baker کی بوده و چه داستان های داشته سبک بازی چی بوده یه بازی Fun مثل این بذارن جلوش خوشش میاد ولی ما که از سال 2005 این بازی میشناختیم برامون فاجعه هست.
من منظورت فهمیدم درسته هیچ وقت از روی چند تا اسکرین و Trailer نمیشه در مورد یه بازی نظر داد و گفت بهترینه یا بدترینه ولی مسله در مورد BiA این نست مسله اینه که این بازی ماهیت اصلیه خودشو از دست داده حالا میخواد Furious 4 بهترین بازی سال هم بشه ولی از نظر من و خیلی ها BiA این نیست بازی یه چرخش خیلی خنده دار کرده یه دفعه از یک بازی جدی با داستان عمیق و کارکترهای پیچیده رفته سمت یه بازی Fun و مسخره این ربطی به تست بازی هم نداره کاملا واضح هست امیدوارم گرفته باشی چی میگم.

من هنوز Hell's Highwayرو دارم و گاهی بازی میکنم موسیقی زیبا بازی زیبا امااز وقتی گرافیک بازیها رفته بالا کیفیت بازیها از لحاظ داستان و جذاب بودن همون اندازه امده پائین هر از گاهی افسوس اون بازیهای قدیمی رو میخورم که ادم ازلذت چند بار بازی کردن سیر نمیشد

کوروش! شديداً با عرايضت مخالفم !
بنظر من سازنده وقتي مي خواد ادامه اي واسه يه بازي بسازه نبايد/به هيچ وجه/ هرگز گيم پلي رو دستکاري کلي بکنه. اگه هم نوآوري توش بخواد خرج کنه بايد در راستاي گيم پلي و پررنگ کردن اون باشه نه در راستاي حذف کاملش!
شما ميگي دراگون ايج و کرايسيس گيم پليشون رو عوض کردن؟ خوب اشتباه کردن! چه بسا هم بازي موفقي ساختن ولي وقتي مي خوان ادامه اي بسازن نبايد کلاً عوضش کنن! هرچند بنظر من کرايسيس گيم پلي اش رو عوض نکرد.
يه زماني يه بازي اي بود بنام BiA. يه سبک خاصي داشت. يه گيم پلي استراتژيکي داشت. يه بيکر داشت و يه داستان غني باورکردني و جدي با کلي المان هاي تراژيک و طنز تلخ و غني.
اين تريلر وام دار کدوم ارث BiA هست؟ طنز؟ اونم اينجوري؟ مسخره بازيه به خدا! حتي ممکنه تايتل موفقي هم بشه ولي اگه بخوان تو خود بازي هم اينجوري مزه پراکني کنن و دست به گيم پليش بزنن، هرچند هم موفق باشن، يه توهين آشکار به اسم BiA و طرفدارانش تلقي ميشه.
من بعنوان يه فنِ BiA اين تريلر رو يه توهين مي دونم به خودم! والسلام!!!

• Like
Reactions: koorosh sh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or