Brothers in Arms جدید تایید شد

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

brothersinarmshellshighway8.jpg

فقط احیا کردن Duke Nukem Forever ؟ نه ! این فقط شروع اخباری است که قرار است از Gearbox منتشر شود .

اول از همه قرار است Gearbox در طول PAX از DLC های بیشتری که قرار است برای Borderlands بیاید خبر دهد . این DLC که Claptrap's Revolution نام دارد در تاریخ 28 سپتامبر عرضه شود .

بعد از این Gearbox اعلام کرد در طول PAX Panel شماره ی جدیدی از Brothers in Arms را نیز معرفی خواهد کرد .

رندی پیچفورد موسس Gearbox اعلام کرد : ما در حال حاضر فعالیت زیادی را انجام میدهیم ولی هنوز امادگی کامل برای اعلام کردن ان نداریم ، ما میخواهیم از کارمان مطمئن شویم قبل از اینکه ان را به شما معرفی کنیم !

Brian Martel موسس دیگر Gearbox نیز افزود ما دوباره Baker را خواهیم دید ولی ممکن است این بار مسیر و رویه ی بازی کمی نسبت به قبل تغییر کند !

منبع

خداییش من هیچ جنگیرو با جنگ جهانی عوض نمیکنم .
بیشترین بازی ای که تا حالا تموم کردم کال اف 2 بود >:d< فکر کنم 7 8 باری تمومش کردم
اون صحنه ای که تو نرماندی پیاده میشدیم چه حالی میداد :x اگه همین صحنرو تو فیلم نجات سرباز رایان دیده باشید 10 برابر بهتون حال میده

واقعآ تو شماره قبلی بعضی صحنه ها واقعآ اشک آدمو سرازیر میکرد :d ولی بعضی مواقع عصبی میشدم که چرا اینقد تکراری و طولانی میشه :d بازی 2 قسمت داشت که قسمت دومش به شدت رمانتیک بود :d امیدوارم این نسخه بیشتر از قبل رمانتیک تر باشه:)

اون صحنه ای که تو نرماندی پیاده میشدیم چه حالی میداد :x اگه همین صحنرو تو فیلم نجات سرباز رایان دیده باشید 10 برابر بهتون حال میده
البته نورماندی CoD2 اونی نبود که توی نجات سرباز رایان دیدی. اونی که تو این فیلم دیدی تو بازی MoH Allied Assault بود.

6606cd3518.jpg

البته نورماندی CoD2 اونی نبود که توی نجات سرباز رایان دیدی. اونی که تو این فیلم دیدی تو بازی MoH Allied Assault بود.

6606cd3518.jpg
اره میدونم تو کال اف جلوی ادم یه کوهه :d اخه من Allied Assault رو زیاد بازی نکردم . یکی دو مرحله ی اولشو رفتم . اینطور که از عکس معلومه بازی بزرگی رو از دست دادم .:(

اره میدونم تو کال اف جلوی ادم یه کوهه :d اخه من Allied Assault رو زیاد بازی نکردم . یکی دو مرحله ی اولشو رفتم . اینطور که از عکس معلومه بازی بزرگی رو از دست دادم .:(
یعنی یکی از شاهکار های اون زمان از دستت رفته. من همین الان هم اورجیمال PC ـش رو دارم و نگه داشتم. این مرحله لامصب حسی داره که همین الان هم بازیش کنی برات جذاب و هیجان آوره.

یعنی یکی از شاهکار های اون زمان از دستت رفته. من همین الان هم اورجیمال PC ـش رو دارم و نگه داشتم. این مرحله لامصب حسی داره که همین الان هم بازیش کنی برات جذاب و هیجان آوره.
منم دارمش :> هیچ بازی ای رو دور نمیندازم:x الان فکر کنم ته کمد تار عنکبوت بسته :d

حتما بازی میکنمش

فقط یه چیزی : نمیشه save اون مرحلشو گیر اورد از نت ؟؟؟ اگه کسی میتونه لطف کنه بزاره
ممنون:x

6606cd3518.jpg

البته اگر اشتباه نکنم تو COD هم تو نرماندی مرحله داشت ! منتها ساحل Omaha (که مستحکم ترین دژ دفاعی ساحلی بود) محلش نبود ! یکی دیگه از سواحل نرماندی بود !

اما Allied Assault واقعا شاهکار جنگ جهانی و سری MOH بود (روی کنسول ها هم به اسم Frontlines اومد) ! واقعا خیلی دوست دارم یه Remake براش بسازن.

اما Allied Assault واقعا شاهکار جنگ جهانی و سری MOH بود (روی کنسول ها هم به اسم Frontlines اومد) ! واقعا خیلی دوست دارم یه Remake براش بسازن.
یک ورژن Remastered و HD از Frontlines توی نسخه های Limited Edition برای PS3 هست. (البته احتمالآ در آینده برای 360 هم به صورت دانلودی میاد)

یک ورژن Remastered و HD از Frontlines توی نسخه های Limited Edition برای PS3 هست. (البته احتمالآ در آینده برای 360 هم به صورت دانلودی میاد)

آره میدونم ! به خاطر همینم نسخه 3 رو میگیرم !

اما کلا منظورم یه Remake کلی و جدید بود :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or