Brothers in Arms جدید تایید شد

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

brothersinarmshellshighway8.jpg

فقط احیا کردن Duke Nukem Forever ؟ نه ! این فقط شروع اخباری است که قرار است از Gearbox منتشر شود .

اول از همه قرار است Gearbox در طول PAX از DLC های بیشتری که قرار است برای Borderlands بیاید خبر دهد . این DLC که Claptrap's Revolution نام دارد در تاریخ 28 سپتامبر عرضه شود .

بعد از این Gearbox اعلام کرد در طول PAX Panel شماره ی جدیدی از Brothers in Arms را نیز معرفی خواهد کرد .

رندی پیچفورد موسس Gearbox اعلام کرد : ما در حال حاضر فعالیت زیادی را انجام میدهیم ولی هنوز امادگی کامل برای اعلام کردن ان نداریم ، ما میخواهیم از کارمان مطمئن شویم قبل از اینکه ان را به شما معرفی کنیم !

Brian Martel موسس دیگر Gearbox نیز افزود ما دوباره Baker را خواهیم دید ولی ممکن است این بار مسیر و رویه ی بازی کمی نسبت به قبل تغییر کند !

منبع

به به به:d و وقتی که Gearbox خواهد ترکوند:dالبته اخر hell highway یه جورایی مشخص بود که بازی ادامه داره. واقعا خبر عالی ای بود. این بازی تقریبا با تمامی fpsهای دیگه فرق میکنه. خیلی خیلی احساسیه به اضافه اینکه واقعا ادم احساس میکنه همه چیز واقعیه به خصوص که عدم وجود موسیقی در حین مبارزات خیلی رو این قضیه تاثیر میذاره. امیدوارم یهو اینو نچسبونن به ادامه مسیر COD و خز کنن بره پی کارش.

اون زمانی که تریلر های Hell Highway رو میدیدیم واقعا هم از نظر گرافیکی هم از نظر گیم پلی خیلی بهتر و روون تر از خود بازی اصلی بود ، تنها چیزی که من تونستم تو HH دوست داشته باشم داستان تراژیکش بود !
امیدوارم Gearbox بتونه تاکتیکال رو تو WWII متحول کنه ! ( من WWII میخوام شدیدا )

اون زمانی که تریلر های Hell Highway رو میدیدیم واقعا هم از نظر گرافیکی هم از نظر گیم پلی خیلی بهتر و روون تر از خود بازی اصلی بود ، تنها چیزی که من تونستم تو HH دوست داشته باشم داستان تراژیکش بود !
اخر بازی نشون میده می خواند برند سمت برلین اگه اشتباه نکنم اگه ادامه همون باشه خیلی خوبه.
نیما گیم پلی خوب بود منتها خیلی کاور گیری شو زیاد کرده بودند ولی در کل با نظرت موافقم از نظر روایتی واقعا عالی بود.

یاد اون زمانا بخیر که میگفتیم کی پس میخوان دست از سر جنگ جهانی بدبخت بردارن! نه به اون زمانا نه به حالا که همه برای جنگ جهانی دوم تشنه ـن

به به خوشم اومد ایول >:d<
من بیشتر از همه با نارنجک انداختنش حال میکردم که وقتی نارنجک مینداختی طرف اونا تصویر اهسته میشد بعد انفجار بدنشون تیکه تیکه میشد=p~ البته بازی یه سری مشکلات داشت که امیدوارم تویه این یکی درست بشه

ای جان >:d<
فقط خدا کنه جنگ جهانی باشه . خسته شدیم از این تفنگ مدرنا :d
تا دو روز پیش خداییش همه می گفتن از جنگ جهانی خسته شدیم. بابا این جنگ جهانی خز شده، حالا که این بازی اسم جنگ جهانیرو آورده همه شدین طرفداره جنگ جهانی؟
(من منظورم با شما نیست با همه هست)

تا دو روز پیش خداییش همه می گفتن از جنگ جهانی خسته شدیم. بابا این جنگ جهانی خز شده، حالا که این بازی اسم جنگ جهانیرو آورده همه شدین طرفداره جنگ جهانی؟
(من منظورم با شما نیست با همه هست)
شما اشتباه میکنی ، چون همون زمانی که COD هم قرار بود مدرن بشه خیلی ها مخالف بودن ( از جمله خودم ) و خیلی ها هم موافق .

شما اشتباه میکنی ، چون همون زمانی که COD هم قرار بود مدرن بشه خیلی ها مخالف بودن ( از جمله خودم ) و خیلی ها هم موافق .
با اینکه نقل قول پست من نبود ولی نیما بزار من جوابتو بدم! COD بعله! اون موقع هرکی واقعا فن بازی بود گفت کاشکه تو همین جنگ جهانی بمونه! ولی افتضاحی مثل Hour of Victory یادت نیست که تو اوج سوژه شدن جنگ جهانی منتشر شد؟!! یا خیلی خیلی بازی های دیگه! حداقل سالی 20 بازی با موضوع جنگ جهانی میومد! جوری شده بود که دیگه هیشکی نمیخواست جنگ جهانی رو ببینه! برای همینم یه مدت دیگه فروش بازی های جنگ جهانی کم شد! با گندی هم که Medal زد دیگه رسما جنگ جهانی شد یه سوژه ـی که هر 3 سال یکبار یه بازی ازش بیاد!

ی
اد اون زمانا بخیر که میگفتیم کی پس میخوان دست از سر جنگ جهانی بدبخت بردارن! نه به اون زمانا نه به حالا که همه برای جنگ جهانی دوم تشنه ـن
حرف دل من
چه حالی میده یه مسلسل تامسون بگیری دست و مخ آلمانهای نازی رو بترکونی!!!!!!
منم منظورم همین تامسون بود! نمی دونم چرا اسمش جا موند!:دی
کاملا موافقم.تریلر معروف بازی وقتی اومد بیرون یادمه اصلا کسی باورش نمی شد بشه بازیی با اون کیفیت بیرون داد.چی فکر می کردیم چی شد
شماره آخر اصلا اون حس 2 شماره اول رو نداشت و خیلی از ویژگی های نسخه های قبل ضعیف و یا به کل حذف شده بود
ولی خوب به عنوان تنها بازی جنگ جهانی بازم غنیمت هست

خب بچه ها خوشبختانه این راس مثلث بزرگ جنگ جهانی دوم(یکی دیگش COD بود و MOH)هنوز اصالت خودش رو حفظ کرده و اتفاقی که ازش میترسیدم نیفتاد :d مثلا این یکیش میشد Modern Highway :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or