Brother in Arms : Hell's Highway - PC Version

این بازی چند وقتیه که تاخیر میخوره و تاریخ انشارش عقب میافته ولی یه نکته ای که وجود داره علاقه مندان به این بازی باید از این تاخیر ها خوشحال بشن چون سازنده بازی GearBox Software هیچ وقت بازی هاشو نیمه کاره عرضه نمیکنه و ما باید منتظر یه شاهکار در زمینه WWII باشیم
یه سری عکس از سایت IGN
Brothers_in_Arms_Hells_Highway_2.jpg
brothers-in-arms-hells-screen-5.jpg
brothers-in-arms-hells-highway-20060528033825035.jpg
moz-screenshot.jpg
brothers-in-arms-hells-highway-20070822012946432.jpg

Release Date:Jun 3, 2008

فیلد مارشال اروین رومل

ببخشید دوست عزیز من چند وقتیه تو سایت زیاد نمیگردم واسه خاطر اینه که از بسته شدن گزینه تشکر خبر نداشتم.
ببخشید که دوباره این سئوال رو میپرسم اگه لیست اسلحه ها و تانگ ها رو گذاشتن لطفا ذکر کنین ممنون میشم.
:love:m.g.s:love:

آخرین ویرایش:
ممنون MGS جان . اما خدایش ببین از سال 1998 تا حالا هر سال حداقل یک و حداکثر 4 بازی WWII اومده شما دیگه خسه نشدی . دیگه هر چی بازی بسازند به اندازه MOH:2 یا شاهکار COD:2 لذت نمیده . دیگه باید دست بردارند . همین بازی BIA رو در نظر بگیر ، نسخه یک با نسخه دو از هر نظر هیچ تفاوی نداشتند . یا همین COD:2 و COD:3 هم هیچ فرقی با هم نداشتند و سازندگان فقط با به کار کلیشه های موفق نسخه های قبلی و کپی از المان های بازی های دیگر نسخه بعدی رو روانه بازار کردند. بابا دیگه خسته شدیم از بس که WWII بازی کردیم . اینا همه جنگ و این دنیاست ، گیر دادن به WWII:mad:

Box Shot نهایی:
61nroFN5gDL._SS400_.jpg
ممد این boxshoto که هنوز GS تایید نکرده :biggrin1:
من جایی ندیدیما ممد :biggrin1:
ممد BOXSHOTI که من در جایی دیدم این بود:

boxshot_uk_large.jpg
این بازی دیگه کی عرضه میشه؟

Publisher: Ubisoft
Platform: PC
Release Date: Aug 26, 2008
Release Region: North America
Distribution: Retail

--------------------------
Publisher: Ubisoft
Release Date: August 2008 (EU)
Release Region: Europe
--------------------------
Publisher: Gearbox Software
Release Date: Aug 28, 2008
Release Region: Australia

آخرین ویرایش:
ممد این boxshoto که هنوز GS تایید نکرده :biggrin1:
من جایی ندیدیما ممد :biggrin1:

بجای ممد من جواب میدم :biggrin1::biggrin1:
این Box Art يکی از دستندر کاران بازی تو خود سايت Gearbox گزاشته و ادعا میکنه که این Box Art نهايی بازی خواهد بود :confused::confused:

ممنون MGS جان . اما خدایش ببین از سال 1998 تا حالا هر سال حداقل یک و حداکثر 4 بازی WWII اومده شما دیگه خسه نشدی . دیگه هر چی بازی بسازند به اندازه MOH:2 یا شاهکار COD:2 لذت نمیده . دیگه باید دست بردارند . همین بازی BIA رو در نظر بگیر ، نسخه یک با نسخه دو از هر نظر هیچ تفاوی نداشتند . یا همین COD:2 و COD:3 هم هیچ فرقی با هم نداشتند و سازندگان فقط با به کار کلیشه های موفق نسخه های قبلی و کپی از المان های بازی های دیگر نسخه بعدی رو روانه بازار کردند. بابا دیگه خسته شدیم از بس که WWII بازی کردیم . اینا همه جنگ و این دنیاست ، گیر دادن به WWII
من خودم هم خسته شدم ولی این بازی یه سری المان هایی داره که با هم سبک هاش جداش میکنه از جمله کاور گرفتن و نوع تاکتیکال بودن بازی گرافیک خوب و رنگ های شاد با اینکه از UE3 استفاده شده و ....

بابا این هیتلر غلط کرد ولش کنین دیگه این BIA و MOH دست از سر این WWII ور نمیدارن حالا خوبه ناشرشون EA نیست وگرنه هر هفته یه نسخه می دادن بیرون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or