Brother in Arms : Hell's Highway - PC Version

این بازی چند وقتیه که تاخیر میخوره و تاریخ انشارش عقب میافته ولی یه نکته ای که وجود داره علاقه مندان به این بازی باید از این تاخیر ها خوشحال بشن چون سازنده بازی GearBox Software هیچ وقت بازی هاشو نیمه کاره عرضه نمیکنه و ما باید منتظر یه شاهکار در زمینه WWII باشیم
یه سری عکس از سایت IGN
Brothers_in_Arms_Hells_Highway_2.jpg
brothers-in-arms-hells-screen-5.jpg
brothers-in-arms-hells-highway-20060528033825035.jpg
moz-screenshot.jpg
brothers-in-arms-hells-highway-20070822012946432.jpg

Release Date:Jun 3, 2008

امروز رفتم یکی از مغازه ها میگم این بازی اومده یارو اصرار داره که نیومده میگم بابا همه سایتها گزاشتن برای فروش هی میگه داداش ما خودمون دانلود میکنیم میدونیم اومده یا نه اینی که اومده کرکش خرابه
مرتیکه کلنگ:biggrin1:

امروز رفتم یکی از مغازه ها میگم این بازی اومده یارو اصرار داره که نیومده میگم بابا همه سایتها گزاشتن برای فروش هی میگه داداش ما خودمون دانلود میکنیم میدونیم اومده یا نه اینی که اومده کرکش خرابه
مرتیکه کلنگ:biggrin1:

احتمالآ از کانال رفتی جلوتر :biggrin1: چون پایین تر از کانال سوتی میدن:biggrin1:
اصلا 5 تا فلکه سره بازی کلآ سوتی هستن:biggrin1:

اولین Review از سایتgamesradar که به این بازی 9 از 10 داده و گفته از نسخه های کنسولی بسیار بهتره :

http://www.gamesradar.com/pc/brothe...a-20081007155558579081/g-20060412163457740079

این سایت احتمالآ زیادی روی نکرده تو امتیاز دادن :smile:
من یک گیم پلی از بازی دیدم 7 هم زیادشه البته از نظر من

من بازی رو گرفتم بسیار هم دارم باهاش حال میکنم بنظرم همون 9 امتاز مناسبی هستش !!! :love:
سلام
نظر من بعد از حدود یکی دو ساعت بازی برعکس شماست.بازی خیلی حال و هوای BIA قبلی رو نداره(این aim از کجا تو BIA راه پیدا کرد!!!).BIA در زمان خودش گیم پلی تقریبا نو و گرافیک خوبی داشت.والا من هرچی گشتم نوآوری جدیدی پیدا نکردم.خلاصه بازی های این نثل خیلی دارند تو ذوقم میخورن.در کل از افتضاحی به اسم MOH:AIRBORNE خیلی بهتره.ارزش بازی کردن رو داره و میشه تا حدی لذت برد.ولی از الان بگم خیلی توقع نداشته باشید که تو ذوقتون نخوره.(البته در کل BIA هم همچین آش دهن سوزی نیست که با موفق نشدنش بخوایم ناراحت باشیم)

آخرین ویرایش:
سلام
نظر من بعد از حدود یکی دو ساعت بازی برعکس شماست.بازی خیلی حال و هوای BIA قبلی رو نداره(این aim از کجا تو BIA راه پیدا کرد!!!).BIA در زمان خودش گیم پلی تقریبا نو و گرافیک خوبی داشت.والا من هرچی گشتم نوآوری جدیدی پیدا نکردم.خلاصه بازی های این نثل خیلی دارند تو ذوقم میخورن.در کل از افتضاحی به اسم MOH:AIRBORNE خیلی بهتره.ارزش بازی کردن رو داره و میشه تا حدی لذت برد.ولی از الان بگم خیلی توقع نداشته باشید که تو ذوقتون نخوره.(البته در کل BIA هم همچین آش دهن سوزی نیست که با موفق نشدنش بخوایم ناراحت باشیم)

اين فقط نظر شخصي شماست :-"

سلام
ای داد گفتم تو ای تریلرها Aim دیدیم ها! ولی باور نشد! حیف شد:( یکی از خصیصیه های این بازی همون نداشتن Aim بود که به هیجان بازی کمک میکرد

سلام
بازی از نظر گرافیکی پیشرفتهای خوبی داشته و موتور Unreal رو به خوبی و با راندمان بالا به کار گرفته، موزیک و صدا نیز خیلی خوب کار شده و بی نقصه

گیم پلی بازی هم مثل سابق به نظر میاد،من که امتیاز 8 رو می دم به بازی!

در ضمن بازی های این نسل و نه نثل!! از همه لحاظ پیشرفت داشتن و این موضوع منحصر به یه عنوان بازی نیست که نپسندیدن بازی و یا گیم پلی اونو به حساب کل نسل نوین بازیها بنویسیم.

بازی از نظر گرافیکی پیشرفتهای خوبی داشته و موتور Unreal رو به خوبی و با راندمان بالا به کار گرفته، موزیک و صدا نیز خیلی خوب کار شده و بی نقصه

گیم پلی بازی هم مثل سابق به نظر میاد،من که امتیاز 8 رو می دم به بازی!

در ضمن بازی های این نسل و نه نثل!! از همه لحاظ پیشرفت داشتن و این موضوع منحصر به یه عنوان بازی نیست که نپسندیدن بازی و یا گیم پلی اونو به حساب کل نسل نوین بازیها بنویسیم.
ببخشید منظور شما رو از بازی از نظر گرافیکی پیشرفتهای خوبی داشته متوجه نمیشم!یعنی در مقابل شماره قبلی این بازی پیشرفت گرافیکی داشته؟مگه قرار بود نداشته باشه؟
موتور Unreal رو به خوبی و با راندمان بالا به کار گرفته، موزیک و صدا نیز خیلی خوب کار شده و بی نقصه
ولی خوب افت فریم مشاهده شده.موسیقی بازی رو هستم،موسیقی خوبی داره مخصوصا تو Movie اولیه.
گیم پلی بازی هم مثل سابق به نظر میاد
پس قبول دارین نوآوریه جدیدی نداره؟طبیعتا هر بازی ای باید تو (در ضمن بگم من از BIA قبلی خوشم میاد و برای همین BIA:HH رو بازی میکنم و 100 البته ادامه هم میدم.ارزش بازی کردن رو داره و برای من تا حدی فعلا لذت داره ولی خوب در مقابل BIA قبلی چیز جدیدی نداره.)
در ضمن بازی های این نسل و نه نثل
به بزرگی خودتون ببخشید اشتباه تایپی بود.
دوست عزیز منظورم بازی هایی مثل MEDAL و HG:londen،SILENT HILL و کمی Unreal Tournament 3 و ... بود که از بعضی از این عنوان ها توقع خاصی داشتم(و تعدادی از عنوان ها که در نسخه های قبلیشون بهتر عمل کردند ولی در شماره های جدید حرفی برای گفتن نداشتن بود.من نگفتم با نسل جدید مشکلی دارم و در حقیقت مشکلی هم ندارم.)*البته بهتره این بحث رو اینجا نکنیم.

ای داد گفتم تو ای تریلرها Aim دیدیم ها! ولی باور نشد! حیف شد:( یکی از خصیصیه های این بازی همون نداشتن Aim بود که به هیجان بازی کمک میکرد
واقعا...!:((شاید از OPTION بشه حذف کرد.یه نگاهی میندازم.)

آخرین ویرایش:
سلام .
بازی روون اجرا می شد یا نه ؟
اگه میشه مشخصات سیستمتم بگو ؟

من با 4850 با آخرین تنظیمات راحتو روون بدون حتی یه تیک بازی میکنم .
(در 1280 حدود 80 تا 100 فریم )

ولی من کلا با این Aim حال کردم چون فکر میکنم در نسخه های قبلی یکم بازی از فضای WWII دور بود اون موقع درگیری ها خیلی سریع و پر برخورد بود همونطور که COD2 دیده میشه اما گیم پلی BIA اصلا اون حالو هوا رو نداشت . این قضیه AIM یکم به بازی سرعت داده من خوشم اومد .

آخرین ویرایش:
من بازی رو در 1680*1050 و با بالاترین تنظیمات با فریم 60 تا 80 می تونم بازی کنم.(در صورت فعال نبودن Frame_Cap) توی این راندمان می تونم V Sync رو هم فعال کنم که بریدگی تصویر نداشته باشم ،فریم ثابت 60 رو هم می گیرم.
در صورت فعال کردن 4X AA هم فریمی بین 30 تا 50 می گیرم.

یک 5 ساعتی بازی کردیم فقط چیزی که تو بازی خیلی ردیفه و باعث خنده میشه اینکه میری جلو دشمنان به جای اینکه کله پات کنن وای میسن تا به راحتی کله پاشون کنی:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or