Broken Age

• Thread starter Thread starter L.o.s
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
brokenage.jpg

Developer : Double Fine
Publisher :N/A
Genre : point-and-click adventure
Platform : PC
Release Date:
14th January

تصاویر بـازی

سایت بـازی

درباره بازی:
broken age بازی اشاره و کلیک از استدیوی Double Fine داستان یک دختر و پسر جوان را که در دو دنیای موازی زندگی می کنند را روایت می کند.شخصیت دختر بازی از طرف روستای خود انتخاب شده است تا قربانی یک هیولا شود اما تصمیم می گیرد تا با هیولا مبارزه کند.در همین حال شخصیت پسر بازی به تنهایی در یک سفینه فضایی تحت مراقبت کامپیوتر مرکزی زندگی می کند , اما می خواهد آزاد باشد و به دنبال ماجراجویی برود!

قسمت اول بازی سه شنبه اینده در دسترس حامیان مالی این عنوان در کیک استاتر خواهد بود!

آخرین ویرایش:
بچه ها همون اول بازی که با دختره شروع کردم که دنبال چاقو میگرده ولی این چاقوـه نیست
کجاست چاقوی کیک بری ?
:d
چاقو دست پیرمردست ، قایمش کرده:d از روی میز جلوی تصویر یدونه شیرینی بردار تعارف کن به پیرمرده . بعد بهش بگو کیکه رو بین خودتون تقسیم کنه تا چاقوشو در بیاره!

پست من چرا پاک شده ؟ مسخرشو در آوردینا)x . اسپویل نکردم که:|. بخش انتقادات رو هم که قفل کردین . معلوم نیس باید به کجا رجوع کرد
دوستان همون اول بازی که با دختره شروع میکنی باید یه چاقو پیدا کرد ... اگه میشه راهنمایی کنید

جواب سوال رو که بهتون دادن، اما خوب شد بخش انتقادات بسته بود و شما نرفتی رجوع کنی، چون من از صفحه اول تا الان رو چک کردم و هیچ پستی از شما پاک نشده.

جواب سوال رو که بهتون دادن، اما خوب شد بخش انتقادات بسته بود و شما نرفتی رجوع کنی، چون من از صفحه اول تا الان رو چک کردم و هیچ پستی از شما پاک نشده.

پس مشکل از فرومه چون من دیشب نمیتونستم پستم رو ببینم
هرچی هم صفحات رو عقب جلو کردم و رفرش کردم خبری نبود .
قبلاََ هم اینجوری شده بود .
به هر حال معذرت میخوام ولی یه فکری به حال این مشکل بکنید

خبو من بازی رو دیروز تموم کردم و باید بگم که خیلی عالی بود. گرافیک دوبعدی بسیار زیبا با طراحی های فانتزی هنری و صداگذاری بسیار خوب برای شخصیتهای مختلف. موسیقی بازی عالی نبود ولی بد هم نبود. گیم پلی بازی هم در حد خوبی بود. از نکات خوب دیگه ی بازی این بود که توی بازی میشد هر لحظه بین دو شخصیت اصلی بازی جابجا شد. بنظرم معماها برای شخصیت پسر جوان خیلی بهتر و معقولانه تر بود نسبت به پازل های دختر جوان. ولی در کل قابل قبول بود.

ولی بدون شک بهترین قسمت بازی داستانش هست که در واقع یک داستان تخیلی بسیار زیبا از دو جهان موازی را بازگو می کرد و از اونجایی که در انتها داستان ناتمام رها میشه, آدمو مشتاق میکنه تا برای Act 2 بیصبرانه منتظر باشه!

گرافیک: 8.7
صدا و موسیقی: 8
گیم پلی: 7
داستان: 9.5
جذابیت: 8.5
--------------------
امتیاز کل: 8.3

آقا این Act 2 رو نمیشه به صورت جداگانه دانلود کرد؟ اگه لینکش موجود نیست، اون نسخه کامل رو که بگیریم نیازی نیست Act 1 رو از اول بریم دیگه؟! :دی

آقا این Act 2 رو نمیشه به صورت جداگانه دانلود کرد؟ اگه لینکش موجود نیست، اون نسخه کامل رو که بگیریم نیازی نیست Act 1 رو از اول بریم دیگه؟! :دی
ظاهراً نه نمیشه یا حداقل من هم پیدا نکردم. گزینه ای برای انتخاب Act ها وجود نداره ولی خیلی راحت میتونی سیو پایان Act 1 رو بریزی و بازی از همون جایی که تموم شد شروع میشه و ادامه پیدا میکنه.

دانلود سیو

مسیری که باید پوشه saves رو توش بریزی: C:\Users\USERNAME\Documents\BrokenAge

اگه پوشه BrokenAge موجود نبود خودت بسازش دقیقاً با همین اسم و بدون فاصله.

از منو Load Game رو بزن و اسلات 3 رو انتخاب کن.

فرقی هم نداره سیو مال خودت باشه یا مال کس دیگه.

بازی رو تموم کردم که با احتساب Act 1 شد 12 ساعت و 35 دقیقه. کلا Broken Age دومین بازی این سبکی بود که تموم می کردم و خیلی چسبید. اولیش A New Beginning بود که زیاد هم معروف نیست. در مورد داستان هم تو اسپویلر میگم که خب اسپویلر نیست در اصل ولی به هر حال...

راسش انتظارم از داستان بیشتر بود، همیشه اون قسمتی از فیلم یا بازی یا هرچیز دیگه ای که صرف ایجاد سوال تو ذهن مخاطب و آماده کردن فضا میشه، داستانش به مراتب بهتر از اون قسمتیه که صرف جواب دادن به همون سوال ها میشه. تو این بازی هم دقیقاً همینه. Act 1 داستانش مرموز و عالی بود چون همش داشت سوال ایجاد میکرد. اما Act 2 داستانش شامل جواب دادن به اون سوالات میشه که خب من یکی رو نا امید کرد. انتظار بیشتری داشتم ولی به هر حال باز هم بد نبود.

به اپیزود اول اون موقع 9 داده بودم ولی این اپیزود فکر می کنم 8 بسش باشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or