Broken Age

• Thread starter Thread starter L.o.s
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
brokenage.jpg

Developer : Double Fine
Publisher :N/A
Genre : point-and-click adventure
Platform : PC
Release Date:
14th January

تصاویر بـازی

سایت بـازی

درباره بازی:
broken age بازی اشاره و کلیک از استدیوی Double Fine داستان یک دختر و پسر جوان را که در دو دنیای موازی زندگی می کنند را روایت می کند.شخصیت دختر بازی از طرف روستای خود انتخاب شده است تا قربانی یک هیولا شود اما تصمیم می گیرد تا با هیولا مبارزه کند.در همین حال شخصیت پسر بازی به تنهایی در یک سفینه فضایی تحت مراقبت کامپیوتر مرکزی زندگی می کند , اما می خواهد آزاد باشد و به دنبال ماجراجویی برود!

قسمت اول بازی سه شنبه اینده در دسترس حامیان مالی این عنوان در کیک استاتر خواهد بود!

آخرین ویرایش:
و یه چیز دیگه هم اینکه، من کنجکاو بودم داستان دو تا شخصیت چه جوری قراره به هم ربط پیدا کنن، اما اگه داستان shay رو اول شروع کنید در حد 30 40 مین بازی کنید این موضوع لو میره که به نظر من قشنگ تر بود اگه آخر بازی این موضوع رو میشد، مزش از بین رفت اینجوری.

خیالتو راحت کنم که ارتباط اصلیه اینی که میگی نیست. پایان بازی رو ببینی اصلا این دیالوگ فراموش میشه و یه جورایی اصلاً جور در نمیاد با پایان بازی. زودتر تمومش کن در موردش صحبت کنیم...

خیالتو راحت کنم که ارتباط اصلیه اینی که میگی نیست. پایان بازی رو ببینی اصلا این دیالوگ فراموش میشه و یه جورایی اصلاً جور در نمیاد با پایان بازی. زودتر تمومش کن در موردش صحبت کنیم...

اسپویل شدید! اگه تموم نکردید بازی رو اصلا بهش توجه نکنید:

خب تموم شد! خیلی کوتاه بود کهههه! ولی خب حالا نصفشه... آره راست می گفتی. آخرش یه جورایی هم تناقض داره... اگه VELLA واسه شین، تاریخ بوده، پس چه جوری همدیگه رو دیدن؟ ولی قضیه ی گرفتن موجودات که در واقع همون خوردن دختر ها بود، واقعا جالب طراحی شده بود! ولی یه موضوع دیگه پیش میاد، MERRICK می دونست که نباید VELLA رو برداریم، در واقع هر دفعه بهمون می گفت این کارو نکن. انگار یه جورایی از تاریخچه ی داستان خبر داشت، می دونست برداشتن ولا ، به ضررمونه. از طرفی توی داستان بازی گفته میشه حداقل 6 بار تا به حال ماگ چاترا ظهور کرده، ما سه دفعه این کارو تکرار کردیم!آیا 3 بار در زمان سفر کردیم؟! یه چیزی به من میگه سفر در زمان و ... هم شاید توی بازی دخیل باشن.

به شدت با بازی حال کردم ! :دی من کلاً زیاد اهل این سبک ها نیستم و حوصله ـم سر میره ، ولی Broken Age خیلی برام جذاب بود. این قضیه دو کاراکتری بودن خیلی بهش کمک کرده و تنوع خوبی به بازی داده. طنز بازی عالیه و موسیقی های زیبا و گرافیک هنری فوق العاده هم که بهش اضافه میشه. داستان بازی هم به شدت جالبه و سورپرایزهای محشری داره !
خب از اول میشد حدس زد که دو تا کاراکتر بازی یه جایی بهم میرسن ، ولی اصلاً فکر نمیکردم این طوری باشه !! :دی اونجایی که Vella به اون یارو Dead Eye God رسید ، مطمئن بودم که طرف همون Shay هست در سن بالاتر ! :دی ولی آخرش بدجوری رودست خوردم و سورپرایز شدم !! خیلی جالب بود که اون قضیه جمع آوری موجودات بامزه فضایی همون جمع آوری دخترهای دهکده ها بود !!!
بازی کاراکترهای خیلی جالبی داشت و لحظات بامزه هم کم نداشت. از اون دستگاه های تلپورت با اون صحبت هاشون و کوچیک شدن کله Shay تا کاراکتر عجیب Marek که باید توی Part 2 بیشتر در موردش بدونیم. یا اون قضیه Fake بودن اکثر دم و دستگاه ها و دکمه های سفینه که هرکدوم رو کلیک میکردیم Shay میگفت این Fake هست و سر کاریه ! :دی بخش Vella هم خیلی زیبا بود ، از اون لوکیشن ابری و اسامی کاراکترهای اون بخش تا دخترهای مناطق مختلف که با افتخار منتظر رسیدن Mog Chothra بودن ! اون درختی که حرف میزد و اعتراض میکرد هم واقعاً محشر بود ! =)) یکی از بهترین کاراکترهایی بود که توی بازی های اخیر دیدم. امیدوارم توی Part 2 هم بیاد ! :دی
در مجموع بازی بسیار زیبا و جالب بود. حیف که کوتاه بود. من اولش فکر میکردم 5 بخش هست ، ولی بعد فهمیدم فقط 2 بخش هست و خیلی توی ذوقم خورد که نصف بازی تموم شده. :(

خب بازی رو تموم کردم. به عنوان طرفدار تیم شیفر و کسی که عکس شیفر تو آلبوم کارگردان های مورد علاقه ـش جا خوش کرده، باید بگم انتظار بیشتری از بازی داشتم. آره داستان خیلی خوب بود و پایان جذابی داشت. اما وقتی دارین یه بازی از تیم شیفر بازی می کنین، انتظار دارین همه چی "شیفر" ـی باشه! یعنی به شدت دیوانه و غیر معمولی! به شخصه تنها چیز "شیفر" ـی که دیدم تو بازی اون درخته بود و اسم مردمان اون شهر ابری بود که آپستروف داشت بینشون! کسانی که Grim Fandango یا Psychonauts یا حتی بازی غیر ماجرایی شیفر مثل Brutal Legend رو بازی کرده باشن میدونن منظورم از لحظات "شیفر" ـی چیه.
کلا با اینکه از بازی لذت بردم، انتظار داشتم خیلی "شیفر" ـی تر باشه. حالا ببینیم اپیزود دوم چی میشه.

پ.ن: وقتی باز رو تموم کردم دوباره دلم خواست بشینم Grim Fandango رو بازی کنم. اگه از این بازی خوشتون اومد حتما GF رو هم بازی کنید.

آخرین ویرایش:
منم همون رو دارم حتی ویروسش داخل درایو اصلی c هم رفت احتمالا همه گرفتید خبر ندارید:d

البته اینجا جای بحث فنی نیست ولی چون تاپیک دیگه ای برای بازی نیست به نظرم مشکلی نداره. این اروری که شما میگی رو من با تعداد زیادی بازی دیگه هم موقع کرک داشتم از fallout گرفته تا splintercell ، آنتی ویروسا به فایلای کرک گاهی اوقات گیر میدن نه به خاطر اینکه ویروسن چون الگوریتمشون رشته های یکسان زیادی داره. اصولا یه چیز رایجی هست نمی خواد نگرانش باشی.

پازل ها نسبت به اکثر کارهای شیفر افت کرده, full fhrottle, grim fandango یا حتی همین کار آخرش the cave همیشه تو کارهاش پازل هایی که بی منطق به نظر میان وجود داشت که بعد از حل نکته نغز و رابطش معلوم میشد که لذتش هم به همین بود, اما تو این یا خیلی دمه دستین, یا خیلی خیلی بیربط.
البته این ضعف رو یجورایی پوشونده به صورتی که با امتحان هر چیز روی هر چیز یه نتیجه منحصر بفرد یا دیالوگ طنز در انتظارته, مخصوصا قسمت vella حتی ایتم هایی که از شهر deadeye god جمع میکنی رو بیاری شهر بالای ابرها دیالوگ تازه میشنوی, اوج کار هم که همون درخت معروفه که به همه چی و همه کس واکنش میده
داستان خیلی بکره اینکه یه نفر هم گذشته و هم آینده یه نفر دیگه باشه, اسم بازی هم توجیه میشه یجورای

البته اینجا جای بحث فنی نیست ولی چون تاپیک دیگه ای برای بازی نیست به نظرم مشکلی نداره. این اروری که شما میگی رو من با تعداد زیادی بازی دیگه هم موقع کرک داشتم از fallout گرفته تا splintercell ، آنتی ویروسا به فایلای کرک گاهی اوقات گیر میدن نه به خاطر اینکه ویروسن چون الگوریتمشون رشته های یکسان زیادی داره. اصولا یه چیز رایجی هست نمی خواد نگرانش باشی.

اخه کسپر بعد از هر بار اپدیت نسبت به فایل ها تغییر می کنه اگه واقعا خطری نباشه در اینده بیخیالش می شه هر چند از اونجایی که در درایو اصلیم گسترش یافت مشخصه یه چیزی هست من یه بار به حرف همین بیخیال ها گوش دادم کل فایل های exe دچار یه ویروس شد که پیرمو در اورد از اونجایی که سایت های nodvd با gamecopy هم کرکی براش قرار ندادن فعلا ریسک نمی کنم 6 ترا هم هارد دارم اگه 1 درصد ویروس باشه کارم ساختس

البته لازم به ذکره خیلی هم از فایل های کرک یا رمز بازی ها trainer دارای ویروس مخفی هستن که کارشون جاسوسی یا دزدی اطلاعات هست معمولا مخرب نیستن اما بالاخره این همه زحمت هم بی دلیل نمی شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or