Brian Karis ناتی داگ را ترک کرد، وی به Epic Games بازگشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.::Snake::.

کاربر سایت
uncharted-ps4.jpg

بعد از این که خانم Amy Hennig نویسنده سری بازی های Uncharted استودیو N@ughty Dog را به علتی نا معلوم ترک کرد، این بار نوبت به Brian Karis رسیده تا این استودیو را ترک کند، ایشان در گروه "رندرینگ" استودیو کار می کرد، اما به تازگی وی در توی*تر خود اذعان داشته است که N@ughty Dog را ترک کرده و به عنوان یک برنامه نویس ارشد گرافیک به Epic Games بازگشته است.

پست او در Twitter:
من به Epic برگشتم، احساس می کنم به خانه خود برگشتم، N@ughty Dog برای من خوب نبود، آره، زمان کار من کم بود و این عجیب است

شایعاتی هم وجود دارد که می گوید Bruce Straley و Neil Druckmann مسئول اخراج خانم Hennig بوده اند، البته این مورد روشن نیست، ولی کمی عجیب غریب به نظر می رسد که نه یکی، بلکه دو تن از افراد این استودیو در این مدت کوتاه ND را ترک کرده اند.

منبع

زمان کار من کم بود و این عجیب است

از نیمکت نشینی خسته شده بود :d

27002254771936800099.jpg

ناتی داگ استودیوی جاه طلبیه و بهترینها رو دوروبر خودش داره ، ایشون چون اونجا میدید همه ی کارمندان توی پست خودشون غولین به چشم نمیومده رفت EPIC تا هم دیده بشه هم پست خوبی بگیره .

ایشون نقش هویجو داشته اونجا !! ممکنه توی EPIC کسی شده باشه واسه خودش ولی توی EPIC اگه گنده لاتی بدون پیش ما شکلاتی .. نفس بکش حالشو ببر :d

نیلو بروس هم منتظر کسی نمیمونن با قدرت کارشونو ادامه میدن . هر کی جاش تنگه و پست بهتری میخواد میتونه بره .

این بابا 24 ژانویه تویت کرده که این اخرین روز کاری ام در Epic هست و میخوام به ND برم ، 5 روز پیش هم گفته دوباره به Epic برگشتم ، یعنی کل پروسه جدا شدن از اپیک و رفتن به ND ، کار در ND و دوباره برگشتن به Epic حدود 40 روز طول کشیده که رفتن و برگشتنش رو کمی عجیب میکنه.

:))
این بابا 1 ماه فقط تو استدیو بوده ! Wells یه جا نوشته بود اونایی رو که بلد نیست با Deadline کار کنن می ندازیم بیرون . منظورش همین بوده .
32700751503414205587.png

78667993988308227047.png

رفته ND فکر کرده الان اونجا چه خبره .... نمیدونسته احتمالا ND خیلی افراد با استعداد زیادی داره و جدول زمانی انجام پروژه ها براشون خیلی مهمه مثل بقیه استدیو ها نیست ویدیو های داخل بازی آنچارتد از استدیو نگاه کنید در مورد استدیو افرادش صحبت میکنن دستتون میاد چطور استدیوی هستش ND به نظرم نتونسته با فشار کاری کنار بیاد احتمالا .

محض اطلاع دوستان Brian Karis در ساخت عنوان Prey هم حضور داشته است. پس خواهشاً انقدر پایین نیاریدش ;)

رفته ND فکر کرده الان اونجا چه خبره .... نمیدونسته احتمالا ND خیلی افراد با استعداد زیادی داره و جدول زمانی انجام پروژه ها براشون خیلی مهمه مثل بقیه استدیو ها نیست ویدیو های داخل بازی آنچارتد از استدیو نگاه کنید در مورد استدیو افرادش صحبت میکنن دستتون میاد چطور استدیوی هستش ND به نظرم نتونسته با فشار کاری کنار بیاد احتمالا .
آخه تو از کجا میدونه واسه چی اونجا نمونده؟ گفته که چرا نتونسته اونجا کار کنه؟ یا تو پسر خاله شی بهتر میدونی؟ کسی که قبلش تو یکی از بزرگترین استودیوهای گیم کار میکرده نمیدونسته ND چیه ولی شما خیلی بهتر میدونی حتما...

آخه تو از کجا میدونه واسه چی اونجا نمونده؟ گفته که چرا نتونسته اونجا کار کنه؟ یا تو پسر خاله شی بهتر میدونی؟ کسی که قبلش تو یکی از بزرگترین استودیوهای گیم کار میکرده نمیدونسته ND چیه ولی شما خیلی بهتر میدونی حتما...

به خاطر دیدن ویدیو های صحبت افراد ND شما هم اگه اون ویدیو که داخل بازی های ND هستش دیده بودین و صحبت های افراد ND دنبال میکردین میدیدن استدیو بسیار سخت گیری هستن هر کسی قبول نمیکنن هر کسی هم اونجا دوام نمیاره فشار کاری خیلی زیاده .;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or