Brian Karis ناتی داگ را ترک کرد، وی به Epic Games بازگشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.::Snake::.

کاربر سایت
uncharted-ps4.jpg

بعد از این که خانم Amy Hennig نویسنده سری بازی های Uncharted استودیو N@ughty Dog را به علتی نا معلوم ترک کرد، این بار نوبت به Brian Karis رسیده تا این استودیو را ترک کند، ایشان در گروه "رندرینگ" استودیو کار می کرد، اما به تازگی وی در توی*تر خود اذعان داشته است که N@ughty Dog را ترک کرده و به عنوان یک برنامه نویس ارشد گرافیک به Epic Games بازگشته است.

پست او در Twitter:
من به Epic برگشتم، احساس می کنم به خانه خود برگشتم، N@ughty Dog برای من خوب نبود، آره، زمان کار من کم بود و این عجیب است

شایعاتی هم وجود دارد که می گوید Bruce Straley و Neil Druckmann مسئول اخراج خانم Hennig بوده اند، البته این مورد روشن نیست، ولی کمی عجیب غریب به نظر می رسد که نه یکی، بلکه دو تن از افراد این استودیو در این مدت کوتاه ND را ترک کرده اند.

منبع

نمی دونم این همه Overreaction برای چیه ؟ یارو خیلی وقته جدا شده , نمی دونم چرا جو میدین تو خبر صفحه ی اصلی یکی نوشته آنچارتد یتیم شد :| .

آدمــ حالــ می کنه کامنت ها رو می خونه! لیاقت نداشته!؟ نه تو لیاقت داری!! :))

من میگم شاید رفته اونجا بعد کسی محلش نمی‌زاشته احساس حقارت کرده برگشته. یا شایدم رفته اونجا ازش خواستن که روزی سه بار حموم بره اونم قبول نکرده. یه احتمال دیگه هم اینه که بهش کم غذا میدادن سیر نم‌شده.

در راستای نظرات کارشناسیتون.

آدم نظراتو میخونه شاخ در میاره ملت یه جوری درباره این یارو نظر میدن که هر کی از در برسه فکر میکنه تو nd رییس این بدبخت بودن خودشون شخصا نامه اخراج یا تعلیق از خدمتشو امضا زدن.

شما ببخشید, ادرس بدید بگیم تشریف بیارند برای عذرخواهی...
هه هه
وای چقدر تو با نمکی بگو برات اسپند دود کنن.

آخرین ویرایش:
اینجا کافیه یه خبر ضد ناتی داگ یا ps4 بیاد...
:gunner::gunner::sniper::coolgun::smartass1:

رفته ND فکر کرده الان اونجا چه خبره .... نمیدونسته احتمالا ND خیلی افراد با استعداد زیادی داره و جدول زمانی انجام پروژه ها براشون خیلی مهمه مثل بقیه استدیو ها نیست ویدیو های داخل بازی آنچارتد از استدیو نگاه کنید در مورد استدیو افرادش صحبت میکنن دستتون میاد چطور استدیوی هستش ND به نظرم نتونسته با فشار کاری کنار بیاد احتمالا .
نمیدونم شما جایی کار میکنی یا نه، ولی تو هر شغلی وقتی قصد پیشرفت داری و محیط کارت را عوض میکنی آخرین چیزی که بهش فکر می کنی فشار کارییه، اصلا معنایی نداره .
ایشون هم احتمالا توقع پست بهتری تو ND داشتن وقتی شرایطش را فراهم ندیده تصمیم گرفته برگرده

نمیدونم شما جایی کار میکنی یا نه، ولی تو هر شغلی وقتی قصد پیشرفت داری و محیط کارت را عوض میکنی آخرین چیزی که بهش فکر می کنی فشار کارییه، اصلا معنایی نداره .
ایشون هم احتمالا توقع پست بهتری تو ND داشتن وقتی شرایطش را فراهم ندیده تصمیم گرفته برگرده

با خط اول صحبتت کاملا موافقم دقیقا هم همینجوره اما نه زمانی که میری 1 ماه بعد بر میگردی .

توقع پست بهتر نداشته به خاطر اینکه وقتی شما در استدیوی مثل ND درخواست کار میدی مشخصه برای چه کاری Apply کردی اینجروی نیست بگن بیا بعد بهش بگن برو آبدارچی شو یا اینکه طرف یه سازنده بزرگه بگیرن بفرستنش زیر دست یه نفر دیگه میتونی لینک پایینی نگاه کنی دقیقا مشخصه طرف برای چه کاری درخواست میده البته این برای ND نیست برای خود سونیه ND هم همینجوره .
https://playstation.taleo.net/careersection/sceaexternal1/jobsearch.ftl?lang=en

آدم نظراتو میخونه شاخ در میاره ملت یه جوری درباره این یارو نظر میدن که هر کی از در برسه فکر میکنه تو nd رییس این بدبخت بودن خودشون شخصا نامه اخراج یا تعلیق از خدمتشو امضا زدن.
شما ببخشید, ادرس بدید بگیم تشریف بیارند برای عذرخواهی...
-----------------------------------------------------------------------------------------
من فکر میکنم این مسائل عادی باشه... 100% یه دلیلی داشته که زود جدا شده... هرچی باشه به کیفیت بازی های ناتی داگ ربطی نداره... هر جا هست موفق باشه:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or