Breaking News: 2.60 Firmware Exploit Found - Kernel Access!

من پي اس پيم رو بالاخره ديشب دانكريد كردمممممممممممممممممممم :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri از 2.5 به 1.5......................

هر كي مي خواد من ازش بيست تومن مي گيرم دانگريد مي كنم.ولي مادربورد دستگاه نبايد پشتش وقتي در umd رو باز مي كنيد در قسمت راستش نوشته باشه ic1003 و نبايد ورژنش 2.7 باشه.فقط مي شه 2.5 يا 2.6 باشه.

گفتم خاک تو سرت بعد خواس کم نایره اومده وسط آپگرید که فلش رو خالی کرده خاموش کرده
خاک تو سر خودت!!!
آخه آدم عاقل.....ورژن 2.00 رو میشه به راحتی دانگرید کرد.به راحتی!!!چرا جلوشو گرفتی؟؟؟؟
خود کرده را هم تدبیر نیست.اون پاره آجرو هم بذار توی دیوار خونتو که برات شانس بیاره!!
_________
من پي اس پيم رو بالاخره ديشب دانكريد كردم
تبریک میگم.....صدسال به این سالها!!!!!
هر كي مي خواد من ازش بيست تومن مي گيرم دانگريد مي كنم
اول اینکه شما مگه کانادا نبودی؟؟؟
د.م اینکه خیلی دندون گردی!!! 20 تومن؟اگه من بودم صد تومن هم نمیدادم.
____________--
باتشکر....

نوشته شده توسط T_A_M_B_A_L:
سپهر اخه تو که تو اجرای بازی اشکال داشتی میگفتی بعد بچه ها راهنماییت میکردن !
نه چون فایل های فلشش Read Only (فقط خواندی ) هست و نمیشه کسی دیگه از روی یه PSP دیگه یه کپی بگیره !
به قول محمد رضا اگه اینطوری بود دیگه همه FW 1.50 داشتن !
فقط مد چیپ !!!

پس یعنی با مدچیپ حل میشه دیگه؟
برای من 1006 کاناداس
گارانتی هم نداره:cheesygri
یعنی ماله کانادا اصلا گارانتی نداره
بعد
تقصیر من نبود دست یکی از دوستام بود اینطوری شد:(

من پي اس پيم رو بالاخره ديشب دانكريد كردمممممممممممممممممممم از 2.5 به 1.5......................

هر كي مي خواد من ازش بيست تومن مي گيرم دانگريد مي كنم.ولي مادربورد دستگاه نبايد پشتش وقتي در umd رو باز مي كنيد در قسمت راستش نوشته باشه ic1003 و نبايد ورژنش 2.7 باشه.فقط مي شه 2.5 يا 2.6 باشه.
افرین شاهکار کردی واقعا خسته نباشی...مگه خودمون چلاقیم ....به خصوص که برنامه دانگریدر به صورت اجرایی هم اومده ...

نوشته شده توسط SUPERMHR:
اول اینکه شما مگه کانادا نبودی؟؟؟
د.م اینکه خیلی دندون گردی!!! 20 تومن؟اگه من بودم صد تومن هم نمیدادم.
____________--
باتشکر....

آخه مرد حسابي مگه من كه تو يكي از پستهام ننوشته بودم 3 هفته ديگه ميام ايران؟!!!!!
الان يه يك هفته اي ميشه اومدم.من ديروز رفته بودم يگانه طرف گفت هر ورژني رو برات دانگريد مي كنم 50 هزار تومن.تازه من ميدونم اين داشت چرتو پرت مي گفت چون دانگريدر با بازي gta فقط ميشه و برنامش هم تازه يه هفتس اومده.اين جوري كه من اين يارو رو ديدم اينقدر سرش شلوغ بود كه هي از اين ور ميدوييد از اونور جنس مي گرفت و ميفروخت وقت سوال پرسيدن ازش هم نداشت.فكر ميكنم منضورش دانگريد ورژن 2 بود.

--------------------------------------------------------------------------

نوشته شده توسط CRASH:
افرین شاهکار کردی واقعا خسته نباشی...مگه خودمون چلاقیم ....به خصوص که برنامه دانگریدر به صورت اجرایی هم اومده ...

آخه پسر خوب براي دانگريد حتما بازي gta رو لازم داري.خيلي ها ممكنه اين بازي رو نداشته باشن يا نخوان بخرن.

-----------------------------------------------------------------------

!HAVE FUN WITH YOUR 1.5

آخه پسر خوب براي دانگريد حتما بازي gta رو لازم داري.خيلي ها ممكنه اين بازي رو نداشته باشن يا نخوان بخرن.
اخرش از هر جهنمی باشه پیدا میکنن بازی ها که پلم نیستن میرن پیشه مغازه دار میگم 1 دقیقه بده یو ام دی جی تی رو امتحان کنم..بعدش هم تمام ولی من فکر نکنم کسی بیستمن بده...

نوشته شده توسط baghali91:
من پي اس پيم رو بالاخره ديشب دانكريد كردمممممممممممممممممممم :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri از 2.5 به 1.5......................

من میخوام دانگرید کنم 5 هزار تومان هم بیشتر نمیدم .اگه موافقی pm بده اگه هم نیستی ............................ (شوخی کردم بازم pm بده ):cheesygri

نوشته شده توسط CRASH:
منظورت چیه که این برنامه به صورت اجرایی اومده ؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or