Braid | PC

BraidLogo.jpg

شرکت سازنده : Number None Inc.
شرکت پخش کننده : Number None Inc.
تاریخ عرضه :March 31, 2009
ژانر : Puzzle, Platformer

Braid یک بازی پلتفرمر و معمایی با عناصری که موجب باز شدن ذهن می شود، می باشد. بازیباز به 7 دنیا سفر می کند تا شاهزاده را نجات دهد. در هر دنیا زمان به صورت خاص می گذرد و با دنیاهای دیگر فرق دارد. بازیباز باید گذر زمان را حساب کند و با توجه به آن معما ها را حل کند. این بازی ابتدا به صورت یک بازی Arcade برای X360 بود که به زودی برای PC نیز عرضه می شود.

گذر زمان را در تاریخ 11 فروردین 88 حساب کنید...

نه اینا setup ندارن. روی فایل exe کلیک کن تا بازی اجرا بشه.

یه shortcut از فایل بازی بساز و برو به propertiesش و در انتهای قسمت Target این دستور رو جای braid.exe کپی کن کن:
braid.exe -windowed -no_post
و بازی رو با اون فایل اجرا کن. ببین مشکلت رفع می شه یا نه.

پازل ها رو شما می تونی بگردی و دوباره مراحل رو تکرار کنی و بگیری. بازی به صورت autosave هم هست و هر تکه ای رو که می گیری save می شه.

با سلام من مشكل در اجراي بازي داشتم كه با اين روشي كه شما توضيح داديد ( ساخت شورتكات ) حل شد :love:
ميشه لطفا توضيح بديد اين دستور چه كار ميكنه ؟ :smile:

اما به نظر من بازی plants vs zombies خیلی از بازی braid باحالتره
ساده و جذاب
braid قرار نیست باحال باشه
braid قراره شما رو جذب کنه. قراره با معماهای فوق العاده ش سر و کله بزنی
braid واقعا لیاقت این همه ستایش رو داره!
اون PvsZ رو هم ګذاشتم دانلود! نظر باشه واسه بعد!

سلام
من نمیدونم چه مرگی این بازی داره که هیچ رقمه با ما راه نمیاد.
کسی این مشکل من رو نداشته یه کمکی کنه؟
انگار تو بازی زوم کرده باشی یه مقدار از تصویر نشون داده میشه.

1246113273.jpg

1246146113.jpg

1246174107.jpg

مانیتورم که معمولی و واید نیست.از این که نیست؟
درایو کارت هم اپ هست.
ممنون

سلام
من نمیدونم چه مرگی این بازی داره که هیچ رقمه با ما راه نمیاد.
کسی این مشکل من رو نداشته یه کمکی کنه؟
انگار تو بازی زوم کرده باشی یه مقدار از تصویر نشون داده میشه.

1246113273.jpg

1246146113.jpg

1246174107.jpg

مانیتورم که معمولی و واید نیست.از این که نیست؟
درایو کارت هم اپ هست.
ممنون
Alt+Enter رو با هم بزن تو Desktop بازی کن.
البته قبلش این قسمتو هم یه نگاهی بنداز :
Help & Options - Settings - Screen Size

آخرین ویرایش:
من اینجا که احتمالا اواخر بازی هست گیر کردم وقتی وارد اون در میشم بر میگرده اول بازی:confused: باید چیکار کنم؟

jjwf20.jpg
سلام.منم همینجا گیر کردم.فقط میدونم که وقتی کتاب های قرمز باز هستن باید بریم پشت سنگها و مجسمه های نزدیکش تا صدای آواز رو بشنویم.ولی دقیقا نمیدونم که ترتیبشون چطوریه.از بین دوستان اگه کسی ردش کرده لطفا راهنمایی کنه.ممنون

سلام.منم همینجا گیر کردم.فقط میدونم که وقتی کتاب های قرمز باز هستن باید بریم پشت سنگها و مجسمه های نزدیکش تا صدای آواز رو بشنویم.ولی دقیقا نمیدونم که ترتیبشون چطوریه.از بین دوستان اگه کسی ردش کرده لطفا راهنمایی کنه.ممنون
یه نفر هم نیست که تونسته باشه این مرحله رو رد کنه؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.من یه مشکلی داشتم.اونم اینه که وقتی توی بازی میرم،اول مینویسه Use the ARROW KEYS to Move بعد Press Esc if you want the menuبعد دیگه هیچ اتفاقی نمی افته !!
links.php
یعنی هیچ کاری نمیتونم بکنم!
links.php

یه مسلمونی نیست اینجا مارو کمک کنه؟:love:

دوستانی که تو بازی مشکل دارن

اونجا که شما رسیدین آخر بازیه

بعد از اونجا بازی تموم می شه، همونطور که می دونین داستان بازی از طریق نوشته ها و کتاب ها بیان می شه، وقتی که میرین پشت سنگ ها و صدای آواز میاد هم نوشته ی روی صفحه عوض می شه و بخش دیگه ای از داشتان رو فاش می کنه، ولی هیچ ترتیب یا راه خاصی وجود نداره.

شاید به نظرتون برسه که این پایان درستی نیست، ولی اگر به درستی متوجه داستان بازی شده باشید می دونین که تو این چند ساله تقریبا هیچ بازیی پایانی با عمق و سنگینی پایان Braid نداشته.

داستان و پایان Braid حالت کنایی داره و در حقیقت داستان راجع به کشف بمب اتم و مسائل فلسفیه و جدا از گیم پلی و گرافیک زیبا داستانش بود که باعث شد Braid این همه سر و صدا کنه.

دوستانی که تو بازی مشکل دارن

اونجا که شما رسیدین آخر بازیه

بعد از اونجا بازی تموم می شه، همونطور که می دونین داستان بازی از طریق نوشته ها و کتاب ها بیان می شه، وقتی که میرین پشت سنگ ها و صدای آواز میاد هم نوشته ی روی صفحه عوض می شه و بخش دیگه ای از داشتان رو فاش می کنه، ولی هیچ ترتیب یا راه خاصی وجود نداره.

شاید به نظرتون برسه که این پایان درستی نیست، ولی اگر به درستی متوجه داستان بازی شده باشید می دونین که تو این چند ساله تقریبا هیچ بازیی پایانی با عمق و سنگینی پایان Braid نداشته.

داستان و پایان Braid حالت کنایی داره و در حقیقت داستان راجع به کشف بمب اتم و مسائل فلسفیه و جدا از گیم پلی و گرافیک زیبا داستانش بود که باعث شد Braid این همه سر و صدا کنه.
قضیه از این قراراه پس

ما گفتیم بعد از تموم کردن پازل ها بازی تازه می خاد شروع بشه
خیلی کوتاه بود
ناامیدمون کرد
فقط World Of Goo

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or