Braid | PC

BraidLogo.jpg

شرکت سازنده : Number None Inc.
شرکت پخش کننده : Number None Inc.
تاریخ عرضه :March 31, 2009
ژانر : Puzzle, Platformer

Braid یک بازی پلتفرمر و معمایی با عناصری که موجب باز شدن ذهن می شود، می باشد. بازیباز به 7 دنیا سفر می کند تا شاهزاده را نجات دهد. در هر دنیا زمان به صورت خاص می گذرد و با دنیاهای دیگر فرق دارد. بازیباز باید گذر زمان را حساب کند و با توجه به آن معما ها را حل کند. این بازی ابتدا به صورت یک بازی Arcade برای X360 بود که به زودی برای PC نیز عرضه می شود.

گذر زمان را در تاریخ 11 فروردین 88 حساب کنید...

کسی میتونه 20-30 مگ فایل بازی رو برام آپ کنه؟:دی زدم سیستمو ری استور کردم همه فایلای تو پوشه بازی رفته.فقط فونت و package که 114 مگه مونده و چندتا کم حجمه دیگه.
واقعا دیگه در توانم از اول دانلود کنم.

کسی میتونه 20-30 مگ فایل بازی رو برام آپ کنه؟ زدم سیستمو ری استور کردم همه فایلای تو پوشه بازی رفته.فقط فونت و package که 114 مگه مونده و چندتا کم حجمه دیگه.

فایلهایی رو که میخواستید براتون آپ کردم به حجم 880 KB ، میتونید از لینک زیر دانلودش کنید :

http://rapidshare.com/files/221162472/Braid.rar.html

درود
از دوستان کسی هست که بازی رو تمام کرده باشه و تمامی پازل ها رو جمع کرده باشه.
من که دیگه مُخم سُوت کشید.
باید برم یه دوره پیشگویی ببینم بیام.:biggrin1:

من بازی رو تموم کردم دوستان من از همون لینکی که بهتون دادم بازی رو اجرا کردم مشکلی هم نداشت باگ هم نداره
ولی خدایش عجب بازی هست مخم سوت کشید ولی جذاب هست کسی مشکل داشت بگه ;)

آقا بی زحمت یکی یه لینک سالم و 100% کامل و درست:biggrin1:رو بزاره بینیم چیه
الکی دان نکنیم بعد هم نتیجه نگیریم خودشم تست کرده باشه اگه از راپید گذاشتید مستقیم شده شو بزاریید:-"

آقا بی زحمت یکی یه لینک سالم و 100% کامل و درست:biggrin1:رو بزاره بینیم چیه
الکی دان نکنیم بعد هم نتیجه نگیریم خودشم تست کرده باشه اگه از راپید گذاشتید مستقیم شده شو بزاریید:-"
از لینک زیر که Lich King هم که تو صفحه قبل گذاشته میتونی استفاده کنی من دانلود کردم مشکلی نداره(برای اجرا باید دایرکت ایکست آپدیت باشه)در ضمن رپیدشیر هست:biggrin1:
http://rapidshare.com/files/219821623/Braid.rar

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or